• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Hayır adam neye koymuş kaç gün olmuş o nasıl yaşamış nasıl kadına yükleme yapmışlar hep bi soru işareti.. Gerçi yılların birikimide vardır :60: :60: :60:

Evet sosyal kötü olmuş mesaj olayı

gülüyoruz ama puuuuu bizeee der gibide kıskandık :9:
itinayla çalışmaya rağmen durumumuz bu ya helal olsun diyorum karı kocaya :9:

gunaydin kuzularimmmm:23: bugunde midem bulanmadan uyandimm:21:artik bitio galibaa:64:

nasilsiniz canlarimm:16:
lizonun oglu oluyormusss:21: hayirli ugurlu olsunn ins. sedonun tahmini tuttu:1:

gunaydin kuzularimmmm:23: bugunde midem bulanmadan uyandimm:21:artik bitio galibaa:64:

lizonun oglu oluyormusss:21: hayirli ugurlu olsunn ins. sedonun tahmini tuttu:1:

ohhhh ayşem bitti kabus kurtuldunnnnnnnnnnnn ne güzelllllllllllll :nazar:

ayyy evet topiğimizin ilk bebeği erkek canoğaln paşamızzzz :16:
e hepimiz oğlan dediydik kızzz sana kız seldoma oğlan dediydikkk kız sen ne zaman aöğrencen sende yarın öğreniyomuşsun bideee

ayşem günaydın, sen yapmıştın değil mi süt testini seda yapmamıştı, sende oğlan çıkmıştı sanırım :44:

ohhhh ayşem bitti kabus kurtuldunnnnnnnnnnnn ne güzelllllllllllll :nazar:

ayyy evet topiğimizin ilk bebeği erkek canoğaln paşamızzzz :16:
e hepimiz oğlan dediydik kızzz sana kız seldoma oğlan dediydikkk kız sen ne zaman aöğrencen sende yarın öğreniyomuşsun bideee

evett fundamnm ins hic bozulmazzz.
bana kiz demistiniz ama testte erkek cikti. ben carsamba gidecem ama 10+2 olacak o zaman. cinsiyeti en erken 12. haftada belli oluyor cnm. ben ocak sonu gibi ogrenirim belki:1:

evett fundamnm ins hic bozulmazzz.
bana kiz demistiniz ama testte erkek cikti. ben carsamba gidecem ama 10+2 olacak o zaman. cinsiyeti en erken 12. haftada belli oluyor cnm. ben ocak sonu gibi ogrenirim belki:1:

ikiside ayrı güzelllllll sağlıklı olsunda :16:

evett canimm:6:
sende sislik devam ediyor mu halaa

canım önceki günler gibi değil ama var biraz ve dokununca ağrıyor karnımın altı
aradada sinyal verir gibi yanlarda bi his var biri dokunup kaçıyo sanki :1:
bu arada idrar çıkışı sırasında :1: canım çok yanıyor

canım önceki günler gibi değil ama var biraz ve dokununca ağrıyor karnımın altı
aradada sinyal verir gibi yanlarda bi his var biri dokunup kaçıyo sanki :1:
bu arada idrar çıkışı sırasında :1: canım çok yanıyor

ayaklarini usutme cnm. idrar cikisinda aci,ayaklari usutuncede olabilir.
kasiklarda baski var gibi diyosunn. o baskilar bebisten olsun ins:16:
persembe cuma yavastan belirtiler baslayabilir. 8. gun benim yuzum yanmaya baslamisti mesela.

ayaklarini usutme cnm. idrar cikisinda aci,ayaklari usutuncede olabilir.
kasiklarda baski var gibi diyosunn. o baskilar bebisten olsun ins:16:
persembe cuma yavastan belirtiler baslayabilir. 8. gun benim yuzum yanmaya baslamisti mesela.

ilaç yaptı yada bilmiyorum belirti aramıyorum artık söz verdim size :9:
az kaldı anyayı konyayı görecez haftaya bugün:24::24::24:

ilaç yaptı yada bilmiyorum belirti aramıyorum artık söz verdim size :9:
az kaldı anyayı konyayı görecez haftaya bugün:24::24::24:

arada konusabiliriz cnm:1: sadece sen artik forumlara girip okumaa,canini sikiyor onlar cunku.
nette baska seylere takil,kafani dagit canimm:29:
yaa bu siteyi ne hale getirmisler.cok kotu olmus.surekli ozel mesaj gelio,alinti yapinca:47::47:

ay evet yaaa eski hali,ne dönsün lütfennn yönetimmmm huuuu

aynennnnn!!!!!!! duyun sesimizi !!!!!!
yaa evde bissuru isim varr,hic yapasim yok. 1 aydir. yalandan is yapiorum evde..oylede icime sinmiyor hic.bi guc gelsede kalksam,baslasam temizligee:37:

aynennnnn!!!!!!! duyun sesimizi !!!!!!
yaa evde bissuru isim varr,hic yapasim yok. 1 aydir. yalandan is yapiorum evde..oylede icime sinmiyor hic.bi guc gelsede kalksam,baslasam temizligee:37:

canlanmışsın valla yaparsın seeeeeen:nazar:
benim dün kociş sildi süpürdü bende toz aldım :1:
ütü yaptım
ama camlar ve m.dolaplarının temizlenmesi lazım :31:

yorma çok kendini sen yinede

sedo gelmediii :44:

Back
X