• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

sedommmmmmmmmmmm nerdesin seeeeeennnnn özledimmmmm
kız kayısı bana çok yaradı ayyyy çok rahatttt :1: siyahından yeee
batışlar devam ediyo canım birde karnımın ortası dokununca ağrıyo nefes alıp verirkende acıyo

ayşemmm bende dün dertli türküler eşliğinde ütü yaparkene ağla ağla mahvoldummm

yaa dunde film izlerken aglamaya basladim. bu ara dokunsan aglayacak moddayim:14:

fundoşumm , balkıızsın senn :38: ayşemde gülkızz :38: niye ağlıyosunuzz kııızzz :47: çılgınlar

sabah bizim gorille konuştuk :9: birini bulmuş ama sağolsun ne zaman gelsin diye sordu bana haftaya mı yoksa ay başımı diye , o da görüyor burada fenalaştığımı , çünkü bazen ağlayacak gibi oluyorum , senden bir şey isteyemiyorum üzülüyorum dedi , olur mu dedim ne demek, sinir oluyorum bazen ( izin konusunda ) ama iyidir gerçekten Allah razı olsun...

sedommmmmmmmmmmm nerdesin seeeeeennnnn özledimmmmm
kız kayısı bana çok yaradı ayyyy çok rahatttt :1: siyahından yeee
batışlar devam ediyo canım birde karnımın ortası dokununca ağrıyo nefes alıp verirkende acıyo

ayşemmm bende dün dertli türküler eşliğinde ütü yaparkene ağla ağla mahvoldummm

eşim alacaktı hemen aradım söyledim siyahından almasını

fundoşum yaklaşıyor günleer başka bir şeyler oluyor mu hiç :44:

Aminn canım.. Bitki çayları yasak değil mi canım.. Sanırım bi tek ıhlamur içiliyo diye biliyorum ama

evet canm bitki çayları yasak ama yeşil çay 1 bardak içilebiliyormuş diye duydum, içime kurt düşürdün :1:
dr. arayıp sorar öyle içerim :44:

hoşbuldum ayşemm :29: inşallah gelmesin karnımın ağrısıyla bulantıları çekemiyorum , ya bir korkuda oluyor elimde olmadan acaba iyimi diye kafama takılmıyor desem yalan derim , neyse 2 hafta sabır ,

senin bel ağrıların var mı canım , benim bu sabah sol yanım tutuldu geç geldim işe zaten birini bulmuşlar şubat ayında başlatacaklar bir ay takılacak yanımda sonra eyvallah :9: 5 ay da dinleneyim :93: bir şey daha sorucam canım ya acı yiyormusun , ben yemeden duramıyorum :30:

kendimde karışık duygular içindeyim hisseden var mı beni :9:

Allah iyilik , bebiş versin canım :16: inşallah geçecek, sanırım yeşil çay içicem ona da iyi diyorlar

Kızlar siz delimisiniz duruk yere niye geliyolar size.. Ağlamak yasak bilmiyonuz mu :))

Kızlar benimde bugün göğüslerim ağrımaya başladı.. 28 güne göre tam bugün ortası oluyo yum günü gibi ama benim malum 40 gün daha vardır diye düşünüyorum bakalım :)

fundoşumm , balkıızsın senn :38: ayşemde gülkızz :38: niye ağlıyosunuzz kııızzz :47: çılgınlar

sabah bizim gorille konuştuk :9: birini bulmuş ama sağolsun ne zaman gelsin diye sordu bana haftaya mı yoksa ay başımı diye , o da görüyor burada fenalaştığımı , çünkü bazen ağlayacak gibi oluyorum , senden bir şey isteyemiyorum üzülüyorum dedi , olur mu dedim ne demek, sinir oluyorum bazen ( izin konusunda ) ama iyidir gerçekten Allah razı olsun...

eşim alacaktı hemen aradım söyledim siyahından almasını

fundoşum yaklaşıyor günleer başka bir şeyler oluyor mu hiç :44:

kız bende acı delisiyim sonrada çekiyorum acısınııı :9:
benayımmm belirti varsa çalışma yap bol bolllll seninki yiyomu k.boynuzu kızz alsın hemen yemiyosa bak

gorilmiiiiiiiii :60: :60: ayyyyyy noldu diyo burdakiler bi kahkaha patlattım ki sormaa :60:

siyahının tadı pek güzel değil sarınınkini seviyom ama siyah daha faydalıymış sosyalim uzman ya bu konuda o dediydiii
valla çok bi rahatladım onunla :9:

evet canm bitki çayları yasak ama yeşil çay 1 bardak içilebiliyormuş diye duydum, içime kurt düşürdün :1:

ben hiç sevmiyom yeşil çaaaay ıhhh

belirti yanlarda arada oluyo canım biri dokunuyo kaçıyo sanki :1: karnımın ortasıda hep ağrıyo garip bişekilde göğüslerde filan hiçbişey yok

benayımmm belirti varsa çalışma yap bol bolllll seninki yiyomu k.boynuzu kızz alsın hemen yemiyosa bak

gorilmiiiiiiiii :60: :60: ayyyyyy noldu diyo burdakiler bi kahkaha patlattım ki sormaa :60:

siyahının tadı pek güzel değil sarınınkini seviyom ama siyah daha faydalıymış sosyalim uzman ya bu konuda o dediydiii

evet acısını çekiyorum bende :9:

ya bu beğeni mesaj yazma seçenekleri ne sinir olmuş :47:

hadi hep beraber aglayalimm:14:

oldu canım mendilde ister misinnnn :20:

başgan keser bizi kızzzzz başlığımıza aykırı bir durum istediğin şeyyyyyy nayırrrr nolamazzzzz :9:

kör bıçakla keserimde sizi içinizdeki minnoşlara dua edin :49:
artik cok gec,azari her turlu yicezzzz:9:

:9::9::9:

uleynnnnn bi öğle arasına çıktık oku Allah okuuu

sedoşummmm hoş geldin kuşummm:29:

ayy ben bugün neden bu kadar mutluyummm ki acaba :32::32::32:

ben hiç sevmiyom yeşil çaaaay ıhhh

belirti yanlarda arada oluyo canım biri dokunuyo kaçıyo sanki :1: karnımın ortasıda hep ağrıyo garip bişekilde göğüslerde filan hiçbişey yok

ya senin şu belirtileri anlatma şekline haayranımm :60:

bu hafta sonu her yöreden oynarız inşallah :64: :66:

evet acısını çekiyorum bende :9:

ya bu beğeni mesaj yazma seçenekleri ne sinir olmuş :47:

şikayetimiz memnuniyetsizliğimiz gerekli mercilere iletildi merak etmeyin benim gibi yazan çok bu yeni dekoru hiç beğenmedik diye :9:

ayyy dilommmmm Allah bozmasınnnn hep öle ol inşallaaaah kız miniğin mi oluştu acep ondanmıııı
e malum h.sonu yoğun geçti :9:

şikayetimiz memnuniyetsizliğimiz gerekli mercilere iletildi merak etmeyin benim gibi yazan çok bu yeni dekoru hiç beğenmedik diye :9:

ayyy dilommmmm Allah bozmasınnnn hep öle ol inşallaaaah kız miniğin mi oluştu acep ondanmıııı
e malum h.sonu yoğun geçti :9:

ateşe göre henüz yumurtlayamadım sanırım ben boşuna çalışmışım hafta sonu,:6::6: o değildi sırt üstü yatmaktan affedersiniz totom uyuşuyor :17::17::17::9:

yelizzz daha uyanamadı sanırım, şimdiye çoktan gelirdi :44:

ya senin şu belirtileri anlatma şekline haayranımm :60:

bu hafta sonu her yöreden oynarız inşallah :64: :66:

bu kız hiç ofise gitmiyor ozaman yahuuu bazen evde çalışıyom dediydi e bu uykuyla gerçi gece çalışırda çok tembel çokkkkk :9:

kız napim aynen öle oluyoooo amaaa :9:
ayyyyyyy inşallaaaah ayaklarımız su toplasın tepinmektennnnnnn :87: siz böle amaaaa

hoşbulduk sosyalim :38: kes o iki cadıyı da canom :10: bebişlerine dokunmadan :93: :93:

hep mutlu ol :16::emir_bebek::49:

bende bugün öyleyimm ,sabahı saymıyorum :9:

ateşe göre henüz yumurtlayamadım sanırım ben boşuna çalışmışım hafta sonu,:6::6: o değildi sırt üstü yatmaktan affedersiniz totom uyuşuyor :17::17::17::9:

bende hiç yatamıyom öle ya yan yatacam yada çapraz :9: eşim bazen diyo nasıl beceriyosun onu yaaaa resmen çapraz oluyosunnn ama çok seviyo o hallerimi ısırıyo minik çocuk gibi yatakta fır dönyo diyo :1:

kızzzzzzzz o kadar program indirdinnnn onlar ne diyo yaaaa

bende eşim afyondan döndüydü yaaa pazar akşamı o zaman keşke çalışmasaydım yaaa ptesi salıda dr dedi 3 gün üstüste kız
etkilermi acaba azmı olmuştur pekmezde yemedi o hafta:31:

bu kız hiç ofise gitmiyor ozaman yahuuu bazen evde çalışıyom dediydi e bu uykuyla gerçi gece çalışırda çok tembel çokkkkk :9:

kız napim aynen öle oluyoooo amaaa :9:
ayyyyyyy inşallaaaah ayaklarımız su toplasın tepinmektennnnnnn :87: siz böle amaaaa

inşallah fundoşum da o zaman sende :87: böyle olacaksın , tepinmeyi düşünmüyosun heralde :60:

inşallah fundoşum da o zaman sende :87: böyle olacaksın , tepinmeyi düşünmüyosun heralde :60:

:1::1::1: kızzz deme bölee heyecanlanıyommmmmm ayyyy acaba minnoş içerdemiiii :44:
öğrenmenin bir yolu olsa keşkem:39:

hoşbulduk sosyalim :38: kes o iki cadıyı da canom :10: bebişlerine dokunmadan :93: :93:

hep mutlu ol :16::emir_bebek::49:

bende bugün öyleyimm ,sabahı saymıyorum :9:

kıyamam ki kız nasıl keseyimmm :16:

bende hiç yatamıyom öle ya yan yatacam yada çapraz :9: eşim bazen diyo nasıl beceriyosun onu yaaaa resmen çapraz oluyosunnn ama çok seviyo o hallerimi ısırıyo minik çocuk gibi yatakta fır dönyo diyo :1:

kızzzzzzzz o kadar program indirdinnnn onlar ne diyo yaaaa

bende eşim afyondan döndüydü yaaa pazar akşamı o zaman keşke çalışmasaydım yaaa ptesi salıda dr dedi 3 gün üstüste kız
etkilermi acaba azmı olmuştur pekmezde yemedi o hafta:31:

programlar falan hikaye canım en iyisi ateş ölçmede dur bakalım beklemedeyiz :32: fudoşum olan oldu bugün dpo 7 desin cumartesi test yapsan acaba çıkar mı diye düşünüyorum, hadi çıktı diyelim yanıltır mı bizi şimdi bunları düşünelim, yada acaba şöyle mi yapsan perşembe kan versen sonra cumarteside kan versen artışa mı baksak acaba:44:

kıyamam ki kız nasıl keseyimmm :16:

programlar falan hikaye canım en iyisi ateş ölçmede dur bakalım beklemedeyiz :32: fudoşum olan oldu bugün dpo 7 desin cumartesi test yapsan acaba çıkar mı diye düşünüyorum, hadi çıktı diyelim yanıltır mı bizi şimdi bunları düşünelim, yada acaba şöyle mi yapsan perşembe kan versen sonra cumarteside kan versen artışa mı baksak acaba:44:

ayol iki defa kanmı verimmmm:9: hayır ver diyosanız hemencik gidim verim çıkacaksa

Kız senin iyiliğin için bacım ;)

Kız bizim önemli günler başladı bugünden sonra zorlu günler bizi bekliyor :1:

Yemeye yiyoda keçiboynuzu unutuyoruz biz onun sıkıntısı var :)
Siyahtan bende alıcam daha zamanı gelmedi benim için bebiş olsun hele

Ndden acaba bacım..
Senin program ne diyodu ki canım.. Ben geçen haftayı savsakladım yanlış hesap yapıyorum diye bu iki haftaya önem vercez bakalım

Back
X