• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kızlarrrrrrrrrr bizim bir taşeron var problemli ayrıldı burdan az önce aradı ben açtım iğrenç küfürler sölediiiiiiii :18::18::18:

savcılığada başvurdular oysaki hala devam ediyor patronu tehdit ediyor

Kız senin iyiliğin için bacım ;)

Kız bizim önemli günler başladı bugünden sonra zorlu günler bizi bekliyor :1:

Yemeye yiyoda keçiboynuzu unutuyoruz biz onun sıkıntısı var :)
Siyahtan bende alıcam daha zamanı gelmedi benim için bebiş olsun hele

Ndden acaba bacım..
Senin program ne diyodu ki canım.. Ben geçen haftayı savsakladım yanlış hesap yapıyorum diye bu iki haftaya önem vercez bakalım

benim program 11 i dedi ama ateşim henüz yükselmedi o yüzden yumurtlamadım, bide benim ki kürtajdan sonra çok belirsiz oluyor geçen biliyorsunuz 40. gün oldum geçen ay 34. gün belli olmuyor ki, ondan yanlış dedim ben benimkine :44: ya bide yumurta akıntım olmadı :30:

kızlarrrrrrrrrr bizim bir taşeron var problemli ayrıldı burdan az önce aradı ben açtım iğrenç küfürler sölediiiiiiii :18::18::18:

savcılığada başvurdular oysaki hala devam ediyor patronu tehdit ediyor

sana niye söylüyor ki patronla konuşsun, pis adam küfür sanki çözüyor herşeyi :47:

e zaten 19 u pazar bat
ozaman ctesi yada cuma bi test yapim idrar
sonra belirtilere göre hareket edeli,m batta gelmezse kan verem

iğneden dolayı idrar testinde çift çizgiyi görebilirsin canım o yüzden çok güvenemiyorum idrar testine

:1::1::1: kızzz deme bölee heyecanlanıyommmmmm ayyyy acaba minnoş içerdemiiii :44:
öğrenmenin bir yolu olsa keşkem:39:

inşallah içerdediirr :16: gelmiş yer yapıyordur kendine ,

keşke olsaydı
kıyamam ki kız nasıl keseyimmm :16:

programlar falan hikaye canım en iyisi ateş ölçmede dur bakalım beklemedeyiz :32: fudoşum olan oldu bugün dpo 7 desin cumartesi test yapsan acaba çıkar mı diye düşünüyorum, hadi çıktı diyelim yanıltır mı bizi şimdi bunları düşünelim, yada acaba şöyle mi yapsan perşembe kan versen sonra cumarteside kan versen artışa mı baksak acaba:44:

bir iki çizik atarsan da olur:82: korkup bidaha ağlamazlar :9:

ben yaparım :93:

Son düzenleme:
Kız senin iyiliğin için bacım ;)

Kız bizim önemli günler başladı bugünden sonra zorlu günler bizi bekliyor :1:

Yemeye yiyoda keçiboynuzu unutuyoruz biz onun sıkıntısı var :)
Siyahtan bende alıcam daha zamanı gelmedi benim için bebiş olsun hele

Ndden acaba bacım..
Senin program ne diyodu ki canım.. Ben geçen haftayı savsakladım yanlış hesap yapıyorum diye bu iki haftaya önem vercez bakalım

:16:sağol benayımm

sana niye söylüyor ki patronla konuşsun, pis adam küfür sanki çözüyor herşeyi :47:

iğneden dolayı idrar testinde çift çizgiyi görebilirsin canım o yüzden çok güvenemiyorum idrar testine

kız çok hasta bi adam yaaa tehlikeli birgün gelip hepimizi tararsa duyarsınız haberlerde
miniğim gelsede kaçsammmm

patron memlekette iş yapıyor açmıyor telefonunu onun için diyo o o. ç. söle a.k. dedi :5:
adam verdi savcılığa msj ları gstermiş telefondaki ama nafile

test mest yok anlaştıkkkkk

kız çok hasta bi adam yaaa tehlikeli birgün gelip hepimizi tararsa duyarsınız haberlerde
miniğim gelsede kaçsammmm

patron memlekette iş yapıyor açmıyor telefonunu onun için diyo o o. ç. söle a.k. dedi :5:
adam verdi savcılığa msj ları gstermiş telefondaki ama nafile

test mest yok anlaştıkkkkk

inşallah bu ay miniğin gelecek sende onlara haydi eyvallah diyeceksin :3: test mest varda ne zaman var onu kararlaştıramadık :9::9::9:

inşallah canımmmm inşallahhhh
ben en iyisi günümün gemesini beklim canım yaa

yeme şimdi beni :9: ne yap biliyor musun canın ne zaman isterse o zaman yap kuzu, seni çok iyi anlıyorum belirtilerini yaz testlerini yapıp yapmayacağını sor sınırsız tolerans sana bu ay :34:

yeme şimdi beni :9: ne yap biliyor musun canın ne zaman isterse o zaman yap kuzu, seni çok iyi anlıyorum belirtilerini yaz testlerini yapıp yapmayacağını sor sınırsız tolerans sana bu ay :34:

ya anlayın beniii evetttt ama haklıyım hakkım var buna değilmi
bisürü yumurta oluyo dr. kesin konuşuyo saatli dakikalı çalışma oluyo :9: bundada olmuyosa yuh banaa
çatlamamış olabilirmiiiii

ya anlayın beniii evetttt ama haklıyım hakkım var buna değilmi
bisürü yumurta oluyo dr. kesin konuşuyo saatli dakikalı çalışma oluyo :9: bundada olmuyosa yuh banaa
çatlamamış olabilirmiiiii

23 mm olmuş biri kız dışarıdan çatlaması için hormonda veriyorsun o çatlamasında ben mi çatlayayım :9:

Yaaa sosyall başgann ben de bu test konusundaki fikrimi beyan edebilir miyimmm :51::51::51:

bu kız hiç ofise gitmiyor ozaman yahuuu bazen evde çalışıyom dediydi e bu uykuyla gerçi gece çalışırda çok tembel çokkkkk :9:

kız napim aynen öle oluyoooo amaaa :9:
ayyyyyyy inşallaaaah ayaklarımız su toplasın tepinmektennnnnnn :87: siz böle amaaaa

Kiğiizzz benim dedikodumu yapmişinizz :52:
Yahuu ben gec geliyorum diyeee o saatte mi uyaniyorumm sankii allah allahh :9:
Ayricaa cicilerimm burda hava -25 lerdee bu 2-3 ay burda herkes evindedir kimse ise gitmezz zatenn iş de yokk kışın bol boll yatışş:51::51::51:

Kiğiizzz benim dedikodumu yapmişinizz :52:
Yahuu ben gec geliyorum diyeee o saatte mi uyaniyorumm sankii allah allahh :9:
Ayricaa cicilerimm burda hava -25 lerdee bu 2-3 ay burda herkes evindedir kimse ise gitmezz zatenn iş de yokk kışın bol boll yatışş:51::51::51:

he yaptık dedik ki tembel gelin bu saate kadar uyuyor dedik :9:
kız olmuşmudurrrrrrrrrrrrrrrr :18:

inşallah olmuşturrr :18:

Back
X