Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrr cabukkkkk gelinn duyunnn beniiii
kızlarrrrrr cabukkkkk gelinn duyunnn beniiii
yelizimmm ne demek üstadım buyurun mikrofon sizin, ondan önce sen nerdesin sabahtan beri söyle bakayım![]()
![]()
funda bana bi harf söyle dedim kız okumadın mı![]()
Kigizzz nerde olcamm bi disari ciktim marketee aman yarabbim yakin diye eldivenlerimi almamistim posetleri zor tuttum gelene kadar yani okadar da degill uyumuyozz oglene kadarr![]()
hamileyımmmmmmmm ama dktor sadece gebesın dedı 2 gun snrakı kanda deger yukseırse saglıklı bı gebelık dedı korkuyorummmmmayol nolduuu testmi yaptın dr. a gidicektin hayırdır hamilemisin yoksaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Kigizzz nerde olcamm bi disari ciktim marketee aman yarabbim yakin diye eldivenlerimi almamistim posetleri zor tuttum gelene kadar yani okadar da degill uyumuyozz oglene kadarr![]()
kızzzz görmedim vallahhhh şimdi baktımmmm
sölüyorum p
nolduuuuuuuuuuuuu![]()
hamileyımmmmmmmm ama dktor sadece gebesın dedı 2 gun snrakı kanda deger yukseırse saglıklı bı gebelık dedı korkuyorummmmm
hamileyımmmmmmmm ama dktor sadece gebesın dedı 2 gun snrakı kanda deger yukseırse saglıklı bı gebelık dedı korkuyorummmmm
Kardesim aradi daa bi saat onlan konustum cevabim gecikti
Fundoşumm ben adet gununu beklemedenn bu haftaici persembe yada cuma kan testi yaptirmandan yanayımmmmm![]()
dileğinn gerçekleşecekkkkk![]()
anammm o kadarmı soğukkkk iğrençççç ben orda olsam çok mutsuz olurum kız soğuğu hiçççç sevmiyorummmmm :120:
yaaaaaaaaaaaaa sosyalim gerçektenmiiiiiiiiiiii bebişimin başharfiiiiii kuzummm kurban olur anası onaaaaa
mrymmmm hadi gözün aydın ayyyy dün kendini yedin mutsuzum diyeeee
hep karamsar bakıyosun kız sakin olll
şimdiiii anlat unuttum ben sende iğne kullanmışmıydın belirtilerini yaz hemen hadiiiiii
yelommmm korkuyorummmmmmm ya çıkmazsa çok üzülürüm beklesekmi
yaaaaaaaaaaaaa sosyalim gerçektenmiiiiiiiiiiii bebişimin başharfiiiiii kuzummm kurban olur anası onaaaaa
şimdiiii anlat unuttum ben sende iğne kullanmışmıydın belirtilerini yaz hemen hadiiiiii
cok saoluncanlarım aama hla cok korkuyorum cunku doktor suan sadece hamılesın dedı yasıomu dıs gebelıkmı sag mı bılemem dedı ıkı gun sonrakı testte bellı olacak . benım hıc belırtım yoktu kı karnımın agrısından baska bısey hıssetmedım bıde adet gecıktı ıste ıgne kullanmadım canım saDECE serephone kullandım ılk ayda hamıle kaldım ama ıste doktor net bısey demedıyaaaaaaaaaaaaa sosyalim gerçektenmiiiiiiiiiiii bebişimin başharfiiiiii kuzummm kurban olur anası onaaaaa
bi fal buldumda onu yaptım kız, p ye baktım dileğin gerçekleşecek yazdı , inşallah hadi bakalım![]()