• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

iğneden 10 gün sonra idrarda kesin sonuç çıkarmışşşş
kızzzlarrr genelde 36 saat sonra çatlarsa yum. erkekmişşşşşş:53:

yelizimmm ne demek üstadım buyurun mikrofon sizin, ondan önce sen nerdesin sabahtan beri söyle bakayım :57: :9:

Kigizzz nerde olcamm bi disari ciktim marketee aman yarabbim yakin diye eldivenlerimi almamistim posetleri zor tuttum gelene kadar yani okadar da degill uyumuyozz oglene kadarr :52:

Kardesim aradi daa bi saat onlan konustum cevabim gecikti
Fundoşumm ben adet gununu beklemedenn bu haftaici persembe yada cuma kan testi yaptirmandan yanayımmmmm :16:

Kigizzz nerde olcamm bi disari ciktim marketee aman yarabbim yakin diye eldivenlerimi almamistim posetleri zor tuttum gelene kadar yani okadar da degill uyumuyozz oglene kadarr :52:

anammm o kadarmı soğukkkk iğrençççç ben orda olsam çok mutsuz olurum kız soğuğu hiçççç sevmiyorummmmm :120:

hamileyımmmmmmmm ama dktor sadece gebesın dedı 2 gun snrakı kanda deger yukseırse saglıklı bı gebelık dedı korkuyorummmmm

Kardesim aradi daa bi saat onlan konustum cevabim gecikti
Fundoşumm ben adet gununu beklemedenn bu haftaici persembe yada cuma kan testi yaptirmandan yanayımmmmm :16:

dileğinn gerçekleşecekkkkk :52::52::52::52:

yaaaaaaaaaaaaa sosyalim gerçektenmiiiiiiiiiiii bebişimin başharfiiiiii kuzummm kurban olur anası onaaaaa

mrymmmm hadi gözün aydın ayyyy dün kendini yedin mutsuzum diyeeee
hep karamsar bakıyosun kız sakin olll
şimdiiii anlat unuttum ben sende iğne kullanmışmıydın belirtilerini yaz hemen hadiiiiii

yelommmm korkuyorummmmmmm ya çıkmazsa çok üzülürüm beklesekmi

anammm o kadarmı soğukkkk iğrençççç ben orda olsam çok mutsuz olurum kız soğuğu hiçççç sevmiyorummmmm :120:

Ben de hicc sevmiyorum canm ama ona gore giyiniyorum normalde 51 kiloyum ama disari ciktigimda gorsen 80 sanirsin o derecee kat katt baska turlu ölürüm ben vallaaa

yaaaaaaaaaaaaa sosyalim gerçektenmiiiiiiiiiiii bebişimin başharfiiiiii kuzummm kurban olur anası onaaaaa

şimdiiii anlat unuttum ben sende iğne kullanmışmıydın belirtilerini yaz hemen hadiiiiii

bi fal buldumda onu yaptım kız, p ye baktım dileğin gerçekleşecek yazdı , inşallah hadi bakalım :16:

Yaaa kendini nasil rahat hissetceksen oyle yap ozaman yavrumm ama her gun konuscazz çarsamba dahil o gune kadar test mest yok amaa :20:
Mry de serophenciydi sanirimm :51:

cok saoluncanlarım aama hla cok korkuyorum cunku doktor suan sadece hamılesın dedı yasıomu dıs gebelıkmı sag mı bılemem dedı ıkı gun sonrakı testte bellı olacak . benım hıc belırtım yoktu kı karnımın agrısından baska bısey hıssetmedım bıde adet gecıktı ıste ıgne kullanmadım canım saDECE serephone kullandım ılk ayda hamıle kaldım ama ıste doktor net bısey demedı

Son düzenleme:
Back
X