• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

cok saoluncanlarım aama hla cok korkuyorum cunku doktor suan sadece hamılesın dedı yasıomu dıs gebelıkmı sag mı bılemem dedı ıkı gun sonrakı testte bellı olacak . benım hıc belırtım yoktu kı karnımın agrısından baska bısey hıssetmedım bıde adet gecıktı ıste ıgne kullanmadım canım saDECE serephone kullandım ılk ayda hamıle kaldım ama ıste doktor net bısey demedı

iğneyi kullandığın o ara akıntın oldumu :44: benim olmadı her ay olurdu yapışkan uzayan akıntı ama bu defa olması karnımda taş gibi garip bi ağrı var sendedemi öleee kızzz :53:
göğüs ağrısıda yok şuan
,
doktorda ne karamsarmış yahuuuuuu insan öle dermii

iğneyi kullandığın o ara akıntın oldumu :44: benim olmadı her ay olurdu yapışkan uzayan akıntı ama bu defa olması karnımda taş gibi garip bi ağrı var sendedemi öleee kızzz :53:
göğüs ağrısıda yok şuan
,
doktorda ne karamsarmış yahuuuuuu insan öle dermii
dedı walla napım bılemedım :) canım kullanmadım ıgne sadce hap we hıcbı belırtım yoktu canom ya

dedı walla napım bılemedım :) canım kullanmadım ıgne sadce hap we hıcbı belırtım yoktu canom ya

hee iğne yokkkkk taam ozaman sen benim sorumun cevabı değilsinnn :1: şaka şaka
inşallah sağlıklıdır canım içini ferah tut stres yapma

bakk bakk laflaraaa :)
canım ınsallah hersey hayırlı olur we bu hayırdan hepımz faydalanırızz ınsallahhhhh

Sonucta erken gebelik doneminde o ihtimal doktorlar icin herzaman varr onlara gore kese gozukmeden gebelik net degill hepimiz icin bu boyle oyuzden takilma bunlara hayirlisiyla hersey iyi olur insallah

akşamki program iptal olduuu doğru eveeee :10: :9::9::9:

gidim bi p.k.f. yapimde kocişte salatasını mı yer bilemem artıkkkkk :60:
şifreli yemeğimin adını yazmıyom malum hamişler var :1:

2 hafta 6 günlük gebe olabilirim
30 eylüldede miniğim doğabilir :9:

akşamki program iptal olduuu doğru eveeee :10: :9::9::9:

gidim bi p.k.f. yapimde kocişte salatasını mı yer bilemem artıkkkkk :60:
şifreli yemeğimin adını yazmıyom malum hamişler var :1:

o ne kiz oylee:1: alemsinn yaa
bugun 8. gun mu oldu. benim fikrim solee,persembe gunu idrar yap.cumada kan.artik fikrimi degistirmeyecemm

Back
X