• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Bi sürü etiket yaptım telefom geldi gitti hepsi ya :((

Kız funda sen beni öldürcen anam :)) tarih hesabı bile yapmış..
Seni çok iyi anlıyorum ama çok dillendirme bak sonra Allah korusun bişi olmaz ise çok üzülürsün canım.. Bende bu ay senden umutluyum biliyorum ki geldi bebişlerin ama çok dillenip isteyince olmaz ya onda. Korkuyorum sadece.. En az bizde sen kadar heyecanla bekliyoruz ve bence batı bekle derim hepimiz çatlayalım :9:

Ayrıca iş yerinde küfüre takılma bakarsın dava bize gelir :1: ama gelip adam tarama yaparsa.. Sen kaç tabii olma orda..

Sosyalim benimde değişik kız ben hiç takip neyimde etmiyorum Allah a emanet gidiyorum.. Bu ay ne adam gibi yememe dikkat ediyoru. Ne de folik asit alıyorum saldım çayıra mevlam kayıra :1: seninde belki geç oluyo yum.. Yada oldu haberin yok :1:

kız ben yumurtlamadım ben geç yumurtluyorum biliyorum kıığğızzzz :52:

Aynen evde zaman gecmiyor gercektenn
Hem senin annen varmis yakinda ne guzell bende kimse yokk :14:

biz varız ya aşk olsun:19:

fundoş kan testini devlet hastanelerinde acilde yaptırabiliyorsun yani bizim burada böyle :44: acile giriş yapıyorsun sonra hemşireye betahcg baktırmak istiyorum diyosun yapıyorlar, en son ağustosta yaptırmıştım ama:44:

fundoş kan testini devlet hastanelerinde acilde yaptırabiliyorsun yani bizim burada böyle :44: acile giriş yapıyorsun sonra hemşireye betahcg baktırmak istiyorum diyosun yapıyorlar, en son ağustosta yaptırmıştım ama:44:

gorusuruzz fundamm:3:
ama yinede insan bi ugras istiyorr yelizimm. sende orada kafa dengi komsu bulursun insallahh.

Sosyalimm zaten siz de olmasanizzz hiic vakit gecmezz

Aysemm o gecti canm yaa sanmiyorum benim komsulardan bi halt olmazzz

Kizlar nasilsnz ben geldim yine herkes gitmis :16:
Ay lizim in oglu mu oluyomus masallah topigimz bebislerle dolsun inss

Aynen evde zaman gecmiyor gercektenn
Hem senin annen varmis yakinda ne guzell bende kimse yokk :14:

Ben geldimm..
Kız yeliz tek sen değilsin canım bizmde yok kimsemiz..
Burasıda olmasa gerçekten çekilmez..

Twin hoş geldin canım

Hadi yaaa aman izin alcam iki tane var yakında ama tıklım tıklım acimde bile en az bi saat bekliyosun
akşam olurmu kızzz 6 da

Tamam canım süperr cuma günü öğleden sonra halay mendillerini hazırlayın.. Çok güzel halay başı olurum ama muhtemelen sonlara katılırım takipte olucam :9:

Back
X