• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Twinn gene geldim ama sen gittin..

Lizim hoş geldin.. Bende aynı mantıktayım başka bi test yokmu ay ondan yapsın mesela yüzük testi :1:

Fundacım emin ol kendimmiş gibi sana da üzülürüm canım ama ağlamak yok hayırlısı demekki demek var o yüzden ne olursa olsun durmak yok yola devam.. Cezaevindeki adamla karısını düşün :9:

hoşbuldum benayımm
ben yüzük testi yapmıştım kız çıkmıştı :1:

Twinn gene geldim ama sen gittin..

Lizim hoş geldin.. Bende aynı mantıktayım başka bi test yokmu ay ondan yapsın mesela yüzük testi :1:

Fundacım emin ol kendimmiş gibi sana da üzülürüm canım ama ağlamak yok hayırlısı demekki demek var o yüzden ne olursa olsun durmak yok yola devam.. Cezaevindeki adamla karısını düşün :9:

Çok sağol canımmm
ayyy he kızzz puuuuuu bizeeee dur iyi hatırlattın eşime gösterimmm:9:

lizommmmm:16:

Kızlar karnım taş gibi bide üstüne çok yedim kımıldayamıyorum ben sızarım birazdan size iyi sohbetlerrr:80:

hoşbuldum benayımm
ben yüzük testi yapmıştım kız çıkmıştı :1:

Hadi yaa kötü oldu bu haber :))

naber kızlar nasılsınız:3::34:

Hoş geldin canım ben iyiyim ya sen?

Fatmaaa hosgeldinn
Benayim nasilsinnnnn
Hapisanedeki adam kimm??

İyyim kuzum sen nasılsın ?
Funda sabah bi haber paylaştıda hapisanedeki adam spoşlarını kadına vermiş hamile kalmış kadın :1:

Hadi yaa kötü oldu bu haber :))

Hoş geldin canım ben iyiyim ya sen?

İyyim kuzum sen nasılsın ?
Funda sabah bi haber paylaştıda hapisanedeki adam spoşlarını kadına vermiş hamile kalmış kadın :1:

Aaa ciddi misinnnn :52::52: vay anasiniiiiii

Back
X