- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
Giyeriz pijamalari yapariz artik ne yiyip iceceksek sabaha kadar guler aglardikAyy ne guzel olurduu kığızzzzz demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giyeriz pijamalari yapariz artik ne yiyip iceceksek sabaha kadar guler aglardikAyy ne guzel olurduu kığızzzzz demi
Giyeriz pijamalari yapariz artik ne yiyip iceceksek sabaha kadar guler aglardik![]()
Kiz onun ne isi var evde onu kovardik o giderdi biz rahat rahat takilirizHe kiiizzzzz kocan da bizi kovardi artikk![]()
Kiz neler neler ayy ne dedikodular doner neler neler anlatirizBebekten gireneannelikten çıkardık![]()
Bu ay bebislerimiz gelse yaa keskeee![]()
Yaa evet hakkaten bi gecee bitmezdi kığızzzzz biz otururduk daa fundoş kesin uyurdu haaa![]()
Arada kalkar yorum yapardi amaYaa evet hakkaten bi gecee bitmezdi kığızzzzz biz otururduk daa fundoş kesin uyurdu haaa![]()
Arada kalkar yorum yapardi ama![]()
Baktımda en son bat benim ha.. Evli mutlu pek girmiyo ye öle desim yanlış anlaşılmasın..
Kız yeliz benim üstüme ikinci bat geliyo ya senin anam siz ne şanlısınız![]()
Yaa ben de onu anlamadim haa neden okadar uzun ki seninn doktorun normal mi karsiliyoo
Doktora ilk gecikmede gittim bi daha gitmedim ki canım.. Baktı bişeyin yok dedi yolladı![]()
Her gecikmede gitcem diyrum ama 40 olunca geliyolar..
Uykum kacti bacilar yelizimmm beraberiz bu gece![]()
Yanlis zamanlama oldu sanirim tamam kuzu iyi calismalarKiğiiizzzz yuru git yatt bizim çalismalar basladii benimki birazdan yatmaya gider ansızın kacabilirimmm![]()
Yanlis zamanlama oldu sanirim tamam kuzu iyi calismalar![]()