- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
Anladim kiz bi de aciklama yapmisYokk kizz yani her an sesim cikmayabilir diye diyorummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim kiz bi de aciklama yapmisYokk kizz yani her an sesim cikmayabilir diye diyorummm
Nasılsınız? Ya ben adetimden sonra 14-15 günlerdeyim... İki gündür kasıklarımda ağrı oluyor sanırım yumurtladığım için di mi? Öyle düşününce bu ay hemen çalışma yapmak geldi içimden ama kedimi tuttumBi adet daha beklmek zorundayım
Günağydıııııııııııııınnnnnn millett
periii evet ymurtlama zamanın demek neden bekliyon kız unuttum ben :44:
öyle canım yumurtluyorsundur, beklemekte fayda var operasyon geçirdin çünkü rahim biraz kendini toparlasın![]()
ooo funda hanım teşrif edebildinizzzz
kız bu ara çok uykun var yxlizde uyku hali oluyor diye yazmış sakın minnoşların gelmiş olmasın![]()
Canım kürtaj olmuştum ya ben bebeğimi kaybetmiştim.. İki adet dönemi bekle demişti doktor ilki geçiti şükür ikinciyi bekliyorumm Sen nasılsın bakalım minnoşlar inşallah kutu kutu pense oynuyorlardır göbüşünde
Evet ya sabırsızım günleri önüme katıp koş koş koş koş diye kovalayasım var![]()
kızzz valla sızıyorum oturdum yerdeee ama eşim teşhisi koyduuugaz varmışşş bebiş yokmuş
gaz uyku mu yaparmışdaha önce böyle uyumuyordun değil mi kuzu ben yanlış hatırlamıyorum inşallah :44:
yok kız uyku için demiyo göbeğimin şişliği dokundu çok sert tamammı ilk kez böle oldu diyo doktora git hemen çok korkunçç
ne güldüm amaaa
bu bebek değil gaz diyo
uyku çokkk tatlı yaaaa erkenden sızmazdım canım aynen 9 da şimdi zıbarıyorum![]()
ayyyy canımmm özürrrr
neyse bir ay kaldı çok şükür inş. bidahaki ay
valla bilmiyommm varmı yokmu eskisi gibi delirmiyom merakjtan az kaldı![]()
gunaydin kuzucuklarimm![]()
fundoss benimde hamile kalacagim ay yumdan sonra karnim cok sismistiii kizzhatta esim dalga gecmistiii yuhh o ne oyle diyee
sertlikte vardii
kiz o bebislerin gelme ihtimali cok yuksekk haa
cuma gunu hersey belli olacakkk
sosyoss gunaydinn canimm![]()
günaydın canım hoş geldinayy çok heyecanlı değil mi ayşemm fundadan çok ben heyecanlanıyorum
![]()
evet sosyalimm valaa fundostan daha heyecanliyizzz
hemen cuma olsunnnngece gunduz halaylar cekilsinnnn
![]()
inşallah geçen ay hiç hamişimiz olmamıştı bu ay 2 iz 3 üz olsun ki başlığımız eski uğuruna kavuşsun![]()