• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kız sosyal siz benoşla aynı zamanda evlenmişsiniz 1 ay var aranızda :1:

Halay başının yanında yerimi rezervasyon ediyorummmmmmmmmmmm :21:

benayım bende bilmiyodum bak haaa bi takvim yapsana yani aşağıda görelim ayol bi seninki yok :9:

ayyy bal damlıyor ağzınızdan kızzzzz hadi inşallah sırayla çekecez halaylarııııı

Soyalim ve perim büyük bi zevkle olurum halay başı ki çokta severim ama ben iş yerinde size yetişemiyorum ki hele bide telden yazıyorum ki resmen işgence.. Ama cuma takipte olucam :)

Pericim halayına katıldım say :büyük bi coşkuyla hemde :64: :64:

Fundam kaç zamandır sorcam da o nasıl yapılıyo bilmiyorum ki anam bi tarif edin hele :1:

Aramızda 1 ay bile yok kız sosyal bende ağustos 25 :1:

tabi ki canımm, bu arada sen kontrol ediyorsun değil mi hastaneyi sonuçların çıktı mı :26:

Bugün tam 8 gün oldu canım 15-20 gün sonra arayın sorun demişlerdi daha erken sanırım... Çok merak ediyorum.. Protein c ve s de çıkmıştı biliyosun onlarda bir sıkıntı görünmüyor bakalım bu genetik ne olacak...

Soyalim ve perim büyük bi zevkle olurum halay başı ki çokta severim ama ben iş yerinde size yetişemiyorum ki hele bide telden yazıyorum ki resmen işgence.. Ama cuma takipte olucam :)

Fundam kaç zamandır sorcam da o nasıl yapılıyo bilmiyorum ki anam bi tarif edin hele :1:

Hadi bakalım cumaya hazırızzzzzzzzzzzzzzzzz :21::21:

nikahım 24 ağustos kız :9:

kullanıcı kontrol paneli-profili düzenle alt kısımlara doğru hitap şekliniz özel gün türü özel gün tarihi gir görseldede kendine bi resim seç değişiklikleri kaydet de olsun canım

2 eylül 2012 de evlendim kuzu, kız çift seneler benim yılımmm bu yıl bebiş kesin gelecek ne alaka diyeceksin şimdi ama paylaşmak istedim içimden geldi :9:

kuzu bakıp bakıp çıkıyorsun tanışmayalım mı yani :34:

kızzzz benim nikahta 4 eylüllll 2010 düğünde 12 eylül darbe günü referandum vardı hatta o gün :9:
ayyy bnimkide çift kızzz

kız klomen benim klomen sayfasından yazıştım iriydi arkadaş olduk onla benim yazılarımı görüyo galiba ondan giriyo :9:

Bugün tam 8 gün oldu canım 15-20 gün sonra arayın sorun demişlerdi daha erken sanırım... Çok merak ediyorum.. Protein c ve s de çıkmıştı biliyosun onlarda bir sıkıntı görünmüyor bakalım bu genetik ne olacak...

Hadi bakalım cumaya hazırızzzzzzzzzzzzzzzzz :21::21:

evet canım hemde ne hazır :9: sen yarın bi sor bakalım bende merak ediyorum sonuçlarını çünkü :26:

telden belki zor olur canım sosyalin anlattığı gibiiii
kızzzz başka topikten klomenle hamiş kalan bi arkadaşta bence test yapma benim gibi bekle demişşşşş :17:

kızzzz benim nikahta 4 eylüllll 2010 düğünde 12 eylül darbe günü referandum vardı hatta o gün :9:
ayyy bnimkide çift kızzz

kız klomen benim klomen sayfasından yazıştım iriydi arkadaş olduk onla benim yazılarımı görüyo galiba ondan giriyo :9:

bakıp bakıp çıkıyorda o yüzden yazdım cano

telden belki zor olur canım sosyalin anlattığı gibiiii
kızzzz başka topikten klomenle hamiş kalan bi arkadaşta bence test yapma benim gibi bekle demişşşşş :17:

sen bilirsin canım sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap :52:

canlarım yanlış sonuç verebiliyomuş bu iğne yüzündeen ondan sorun yaşamak istemiyorum yaaaaaa :26:

kızzz benim kociş uzman olmuş haaa diyorki karnından vuruldu iğne heralde orda etki yapacak o onun yaptığı şişlik :9:

nikahım 24 ağustos kız :9:

kullanıcı kontrol paneli-profili düzenle alt kısımlara doğru hitap şekliniz özel gün türü özel gün tarihi gir görseldede kendine bi resim seç değişiklikleri kaydet de olsun canım

Keşke daha önce soraymıştım yapacam hemen :))

Klomen arkadaş hoş geldin ;)

Funda ya ömürsün sen yeminle :60:

canım o nasıl lafff elbetteeee :16:
sende tanıt bakim kendini yeni arkadaşlarınaaa
klomen kardeşim benimmm

saol canım Eki Görüntüle 932117 diger topikten tanışlıgımız var bir tane kızım var 10 yaşında ikinci gebelikEki Görüntüle 932118 için 5 yıldır uğraşıyorum o yüzden girip girip çıkıyorum vallahi yanlış anlaşılmak istenmiyorum siz sorunEki Görüntüle 932119 bende cevap vereym yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum Eki Görüntüle 932120 Eki Görüntüle 932120 Eki Görüntüle 932120 Eki Görüntüle 932120

Back
X