Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz tanisalim diye oyle yazdim ne kusuru ne rahatsizligi ask olsun hosgeldin basligimiza
Benosum sanki yanlislik olmus tarihinde bi daha kontrol etsene
Fundam o zaman pazartesi yap testi
Ben olmasam baskasi yardimci olurdu sanki cok is yaptim bak hele bak ben eve geldim yemek yiyorum yazilarimdan bellidir tablete gectim cunkukız sosyal sende olmasan ben nasıl düzenlemeler yapardım :))
ayda eksiklik yapmışım :)))
evet canım hemde ne hazırsen yarın bi sor bakalım bende merak ediyorum sonuçlarını çünkü :26:
Ben olmasam baskasi yardimci olurdu sanki cok is yaptim bak hele bak ben eve geldim yemek yiyorum yazilarimdan bellidir tablete gectim cunku
Belkide cikmamistir kiz beni guya arayacaklardi aramadilar sonra ben ogrendim ciktigini ihmal etme demek istedim yaniYarın arim mi tamammm ben de heyecanlandım bak şimdi bi de çıktıysaaaaaaaaaaaaa
Belkide cikmamistir kiz beni guya arayacaklardi aramadilar sonra ben ogrendim ciktigini ihmal etme demek istedim yani
Yok benayim ya is yerinde yemek ciksa eve gelmem 10 dolmus bekle 10 dk da eve gel 10 da gidis zaten 30 dk yollarda geciyor, bebek icinde iyimi olur bilmiyorum sut izni icin iyi olur amakız senin de bu olay iyiymiş ya. ne güzel öğlen git eve yemeğini ye gel..
hem sağlıklı hemde bütçeye yararhele ileride bebiş için bulunmaz velinimet
Olur kuzu sen bilirsin15 gün sonra arim o zaman![]()
Yok benayim ya is yerinde yemek ciksa eve gelmem 10 dolmus bekle 10 dk da eve gel 10 da gidis zaten 30 dk yollarda geciyor, bebek icinde iyimi olur bilmiyorum sut izni icin iyi olur ama
Biz tanisalim diye oyle yazdim ne kusuru ne rahatsizligi ask olsun hosgeldin basligimiza
Benosum sanki yanlislik olmus tarihinde bi daha kontrol etsene
Fundam o zaman pazartesi yap testi
he kız ayı 12. ay olarak girmişim
şimdi oldu.. tekrardan çok mercii kuzum
kız funda açlık psikolojiktir de bende turşuya hayır diyemiyorum.. hele de çubuk turşusuna.. ayy nasıl canım istedi şimdi.. Ankaraya gidince bol bol yiycem :))
Kizlar nasilsinz 20 dk boslugum var gireyim dedim
Fundos ay belirtilerrr var sanki hadi bakalim cuma olsunda bi ohh halaylar cekilsin![]()
Kizlar nasilsinz 20 dk boslugum var gireyim dedim
Fundos ay belirtilerrr var sanki hadi bakalim cuma olsunda bi ohh halaylar cekilsin![]()
Guzel yapiyorsun canim aynen devam et tabi ki gorecegiz beslenme acisindan iyi oluyor dedigin gibi ama hergun gel git yap skiliyorsun araba varda eski insallah degistirecegiz oto vites alalim diyorun benimkine manueli cok kullanamam acemiyim cunkuKız arabanız var mı bilmiyorum da.. yoksa küçük bi araba alın gayet iyi olur..
bence bebek için sıkıldıolur canım.. çünkü beslenme çok önemli biliyorsun.. bizde açıkcası artık evden getirip yiyorz burdaki arkadaşlarla.. çünkü bizim burda çıkan yemekler berbat hemde salataların iyi yıkanmadığını düşünüyorum.. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ve bebeğim olduğunda da daha çok edeceğimi düşündüğümden şimdiden kendimi alıştırıyorum. burdakiler de alışınsın ki yadırgamasınlar
hergün yumurta ye, c vitamini olan şeyler ye, ceviz ye, kayısı yeayy heyecan yaptım.. acaba ne günler yaşıycaz bunları
Cnm arama zaten farkli seyler yasiyosan anlarsn ztn ama lutfen cok umut olmasin hayal kirikligi daha zor tatlim gerci ben seni biliyorum sen gayet hazirliklisintamam kızlarrrrrrrrrrrrr ozaman pazar bat gelmezse önce bi idrar yapimmmm ctesi
kızlar kusura bakmayın heyecanı yarıda kestim amayanılmak istemiyommm bu iğne yanıltıcıymış çünkü
benaycım evet yaaa nasıl güzel bir lezzettt
twinim yok kızzz aslında hiçbi belirti yok ben arıyom işteee
hoşgeldin canım.. iyi etmişsin.. benimde öğle arası.. bilgisayardan girdim :)
Fundacam bizlik bi sıkıntı yok canım.. sen kendini nasıl mutlu hissedeceksin o zaman yap.
zaten bana göre ne kadar geç yaptın o kadar iyi diye düşünüyorum.. çünkü erken yapınca da acaba erken mi oldu düşüncesiyle yine bi test sevdasına giriyorsun yaşadığım için tecrübem bu yönde :)