• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

evet sosyalimmm bi hamiş haberine ihtiyacımız varrr gelmeyenlerde arada öğrenir müjdeyi

çok boşladın burayı önceden ne güzel sohbet ediyorduk işten bi çıkış yaptın sanki burdanda çıkış yaptın :19:

bi hamiş haberlerimiz gelse ne güzel olacak burası böyle :21:

ewet canım işteyken rahat oluyodu bütün gün pc başındaydım evde zaten 10-11de anca kalkıyorum kahvaltı yap et derken öğlen

oluyo sonra ev işlerine dalıyosun gündüzlerde kısa vakit pek bulamıyorum ben sizin gönlünüzü alırım telafi ederim :16:

Hakkaten yaaa bi gebe haberi lazım bizeeeeeeeee...
İsmi lazım değil "fundoş" :)):9:

:9::9::9: inşallah perimmmm çok heyecanlıyım ama üşüyorum ve gerginim karnımda ağrır gibi sanki hastamı olacam ne ama daha vaaar:18:

Topiğimizin sayın değerli kıymetli kadınları... Çalışmalar tamamlandı, önlemler alındı veeeee fundoşun bat ını bekliyoruzzzzzz...
Flash flash flash... Çok yakındaaaa..
:9::9::10:

haftalardır ortalığı gerdim zaten kız milleti heyecan stres sardı bnim yüzümden :9:
ama ben artık duruldum hiçbi belirti yok üşüyorum çok gerginimmmm sinirden patlayacak durumdayım işyerindekilre işyerine tahammül edemiyorummmmmm oyyy oyyyy

selam kızlar , inşallah iyisinizdir :16:

denetim vardı sinir ettiler beni :47:

dr. aradım bebeğin olduğu yerde sancılarım var dünden beri, kalp çarpıntısı gibi gidip geliyor...kabızlığı da söyledim...hemen gel dedi,önemli bir şeymiş bu...beni korkuttu biraz , umarım herşey yolundadır :26:saat 5 te gidiyorum , ordan anneme geçicem

sosyalim fundoş :54: sbry hoş geldin canım

selam kızlar , inşallah iyisinizdir :16:

denetim vardı sinir ettiler beni :47:

dr. aradım bebeğin olduğu yerde sancılarım var dünden beri, kalp çarpıntısı gibi gidip geliyor...kabızlığı da söyledim...hemen gel dedi,önemli bir şeymiş bu...beni korkuttu biraz , umarım herşey yolundadır :26:saat 5 te gidiyorum , ordan anneme geçicem

sosyalim fundoş :54: sbry hoş geldin canım

canımmmmm inşallah turppp gibi seni bekliyodurr annesini özlemiştir ondan belki hareket yaptı miniğimiz kötü düşünmeyelimmmmm
gidip gör ama bizede haber ver

haftalardır ortalığı gerdim zaten kız milleti heyecan stres sardı bnim yüzümden :9:
ama ben artık duruldum hiçbi belirti yok üşüyorum çok gerginimmmm sinirden patlayacak durumdayım işyerindekilre işyerine tahammül edemiyorummmmmm oyyy oyyyy

Balım biz neden burdayız birbirimizin heyecanını stresini derdini paylaşmak için... Seviyorum seni ve sizleri... İnşallah güzel haberi alıcaz.. Kendini dinleme lütfennnnnnn :20: Bırak akışına birazzzzz başka şeylerden konuş sohbet et..

Balım biz neden burdayız birbirimizin heyecanını stresini derdini paylaşmak için... Seviyorum seni ve sizleri... İnşallah güzel haberi alıcaz.. Kendini dinleme lütfennnnnnn :20: Bırak akışına birazzzzz başka şeylerden konuş sohbet et..

çok tatlısınnnnnnnnnn :16: inşallah canım tamam öle yapıcam saldım çayıra hesabııııı

ayşenurumuzda doktorda şimdi ayyyy belkide cinsiyeti öğrenip gelcekkkkk
:21::21:

çok tatlısınnnnnnnnnn :16: inşallah canım tamam öle yapıcam saldım çayıra hesabııııı

ayşenurumuzda doktorda şimdi ayyyy belkide cinsiyeti öğrenip gelcekkkkk
:21::21:

Tamam anlaştık.. Sal gitsin negatif enerjileri.. Oh ohhhhh :21::21:

İnşallah o da gelsin bakalım kuzumuz hemcinsimiz mi yoksa paşa mı:32:

beğen tuşu ne gıcık beğenemiyom yazılarını kızzzz
canım yemeğe iniyommm :54:

canımmmmm inşallah turppp gibi seni bekliyodurr annesini özlemiştir ondan belki hareket yaptı miniğimiz kötü düşünmeyelimmmmm
gidip gör ama bizede haber ver

inşallah fundoşum , akşam anneme geçiyorum eşim geldiğinde cebinden face den yazıcam sana :16:

Back
X