• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar hepinize çok tşk ediyorum Allah razı olsun hepinizden..

Şükür iyi.. Atlatacak biliyorumda ama işte uzak olunca korku daha bi oluyo.. Arada yoklarım sizi. Merak ederim yoksa..

arada gir bize haber ver zaten yoksa seni çok merak ederiz, git gör babanı için rahat etsin kuzu :16:

Yorumlariniz icin sagolun kizlarr. Benim tansiyonum onceden bole cikmazdi hic. Neyse artik dikkat edecez.

Benayim cok gecmis olsunn,Allah babana hayirli saglikli omurler versin. Babani gorunce icin daha rahatlar.tum dualarimiz seninle.

Sedomm korkmaa herkesin arada sancisi olabiliyor. Ya varya bu doktorlari ne yapmak lazim acabaa:( hemen neden en kotusunu dusunuyorlar. Sen icini ferah tut. Bebisin gayet iyi. Senin tuvalet sorunun oldugu icin sancin vardir. Hadi hayirli haberlerini beklioruz.
Kizlar tek tek alinti yapamadim.hala disardayimda.

tamam canım eve gidince yazarsın artık :16:

nazar değdi başlığımıza dur şu işareti yapayımda kimse hasta olmasın bebişlerimizde çok iyi olsun
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Selamlaaaarrrr
Anlaşilan bugun forumcak moraller yerde.Ben de cok berbat bi gece gecirdimm bi sebebi de yokk ilac mi beni etkiledi anlamadim buhranlar geciriyorum yaa aglama krizleri falan

Benayım gelmiş geçmiş olsun Allah saglik sihhat versin babacigina babalar candır :16:

Aysemm gecmis olsunn tansiyon cokk onemlii takip et mutlaka kendine de dikkat et bebegimize deeee :16::16:

evet daimiler benay sen ben yeliz ayşenur
sedoyla lizoda mazereti oluyo bazen sanırım sedo işe gitmedi dün facedende yazdım görmedi çünkü bide onun evde masaüstü ya bilgisayar açmıyor sanırım evdeyken pek
lizomda izinliydi telefonuda bozuk
twinde geliyo kız çok hakkını yemeyelim ezo zaten kaçak :9:

Oyyy kuzumaaaaa... Hoşgelmişsen.. Güzel enerjimi yayıyorummm yayasım var her yere :9:

Olmazzzzzzzzzz :20: Topiği terke edemezsinnnnnnnnn
:33:
güzel enerjilerrr geliyoorr sevdim burayı ben :)) yaa ama sizleri merak edıyorum daha öncekı yazılarda tanıttınız mı?kendılerinizi?

Selamlaaaarrrr
Anlaşilan bugun forumcak moraller yerde.Ben de cok berbat bi gece gecirdimm bi sebebi de yokk ilac mi beni etkiledi anlamadim buhranlar geciriyorum yaa aglama krizleri falan

Benayım gelmiş geçmiş olsun Allah saglik sihhat versin babacigina babalar candır :16:

Aysemm gecmis olsunn tansiyon cokk onemlii takip et mutlaka kendine de dikkat et bebegimize deeee :16::16:
anladığım kadarıyla bırtane hamıle var burda neguzel nekadarlık :) bebişi

Buarada hosgeldin canm :)
Evet birkac hamişimiz var zamanla articak insallahhh
Sen kimsin nerdensin,nezamandir cocuk istiosun tedavi goruyomusun vs vs :9:

sevinidim burda hamilelerin:49: olmasına ankarada yaşıyorum 29 yaşındayım 3 buçuk yıl oldu evlenelı dogal yollarla korunduk son 4 ay özllıkle yumurtlama gunlerını tkaıp edıyorum ama daha bişey yok dr gıdiyorum normal mi herşey diye eşimin ki normal çıktı bende rahım fılmı çektırdım normal :34:şimdi adet 21 gunu gıdecem sonra tekrar adet 3gunu çağırdı dr bakalım :) hayılrısı beklıyorum bıraz sabırsızım

sevinidim burda hamilelerin:49: olmasına ankarada yaşıyorum 29 yaşındayım 3 buçuk yıl oldu evlenelı dogal yollarla korunduk son 4 ay özllıkle yumurtlama gunlerını tkaıp edıyorum ama daha bişey yok dr gıdiyorum normal mi herşey diye eşimin ki normal çıktı bende rahım fılmı çektırdım normal :34:şimdi adet 21 gunu gıdecem sonra tekrar adet 3gunu çağırdı dr bakalım :) hayılrısı beklıyorum bıraz sabırsızım

Eh hadi hayirlisi bakalim insallah en kisa zamanda guzel haberleri alirsin :34:

Peri sen nerede yaşiyodun??

[QUOTEi=yeliz07;33531054]Eh hadi hayirlisi bakalim insallah en kisa zamanda guzel haberleri alirsin :34:[/QUOTE]
daimi arkadaşları merak edıyorum onlar ne kadar dır çalışmlardalaar hangi şehirden :) bahsedermisin?

güzel enerjilerrr geliyoorr sevdim burayı ben :)) yaa ama sizleri merak edıyorum daha öncekı yazılarda tanıttınız mı?kendılerinizi?

vALLA BEN DE O KADAR ESKİ DEĞİLİM ama çabuk kaynaşıyorsun canım ikisine de takılırsın güzel enerji nerdeyse orda ol :)

Canım ben güneşin bile üşüdüğü yerde yaşıyorum... Erzurum da yım :)

ben malatyadayım gülo iş yerim eve 5-10 dk o yüzden şanslıyım

inşallah bir şey çıkmaz tansiyonun sana atraksiyon yapıyordur :9:

geç yazdım kusura bakma canım işe geldimde şimdi gördüm yazdığını

benayım çok geçmiş olsun aklımdaydın bu kız böyle yapmaz sabah mutlaka gelir diye, çok geçmiş olsun kuzum , tabi ki git için rahat eder kuzu ama bak birşeyi yokmuş :16:

kabız mısın sende kayısıyı ihmal etme kuzu iyi gelir bak :34:

evet canım yiyorum su ve kayısı bol bol tüketiyorum, kızlar yarmada iyiymiş, ablam bugün çorbasını yapacak bana , herkes cır cır olmam için seferber olmuş :9:
inşallah gazdır sedommm miniğin tatlı tatlı oturuyodur orda seni özlemiştir annecini çağırıyodur :16:
inşallah fundoşum , senin de meleğinin kalbi güzel annesinin göbeğinde pıt pıt atıyordur inşallah :16:

nasıl tanıtsam bilmem ki :) ankarada yaşıyorum 3buçk yıllık evlıyım bebişim daha yok :)) burdaki yazışmalar çok sıcak içten geldi bende katılmak istedim :))
dilerim kısa sürede gelir miniğin canım , yeni mi başladınız çalışmalara , bende 4 sene sonra başlamıştım 2 ay çalışma sonucunda geldi minik :) tez zaman da sıraya dizileceksiniz sizde , dilerim bu ay :16:
Yorumlariniz icin sagolun kizlarr. Benim tansiyonum onceden bole cikmazdi hic. Neyse artik dikkat edecez.

Benayim cok gecmis olsunn,Allah babana hayirli saglikli omurler versin. Babani gorunce icin daha rahatlar.tum dualarimiz seninle.

Sedomm korkmaa herkesin arada sancisi olabiliyor. Ya varya bu doktorlari ne yapmak lazim acabaa:( hemen neden en kotusunu dusunuyorlar. Sen icini ferah tut. Bebisin gayet iyi. Senin tuvalet sorunun oldugu icin sancin vardir. Hadi hayirli haberlerini beklioruz.
Kizlar tek tek alinti yapamadim.hala disardayimda.

ayşemmm , inşallah tuvalet sorunundandır , kalp çarpıntısı gibi oluyor bir şey cimcikliyor gibi sanki , inşallah gazdır , dr. önemli deyince telaşlandım , yoksa 11. hafta bebek hızlı gelişiyormuş rahim büyüyormuş, bende ondandır diye önemsemedim...yengem dedi ara dr. mutlaka diye.... geçmiş olsun sana da canım tansiyon çıkmış ,dikkat et kendine... :38:
kızlar benim biraz işim var geç yazarsam merak etmeyin :16:

görüşürüz canım kolay gelsin :3:

Eh hadi hayirlisi bakalim insallah en kisa zamanda guzel haberleri alirsin :34:

vALLA BEN DE O KADAR ESKİ DEĞİLİM ama çabuk kaynaşıyorsun canım ikisine de takılırsın güzel enerji nerdeyse orda ol :)

kuzum ankarada çok soğuk bızde hasret kaldık :) ÇOK ÜŞÜYEN BIRİSİYIMDIR ZATEN KİM? HAMILE BURDA İSİM OLARAK

evet canım yiyorum su ve kayısı bol bol tüketiyorum, kızlar yarmada iyiymiş, ablam bugün çorbasını yapacak bana , herkes cır cır olmam için seferber olmuş :9:

Inşallah fundoşum , senin de meleğinin kalbi güzel annesinin göbeğinde pıt pıt atıyordur inşallah :16:

Dilerim kısa sürede gelir miniğin canım , yeni mi başladınız çalışmalara , bende 4 sene sonra başlamıştım 2 ay çalışma sonucunda geldi minik :) tez zaman da sıraya dizileceksiniz sizde , dilerim bu ay :16:

Ayşemmm , inşallah tuvalet sorunundandır , kalp çarpıntısı gibi oluyor bir şey cimcikliyor gibi sanki , inşallah gazdır , dr. önemli deyince telaşlandım , yoksa 11. Hafta bebek hızlı gelişiyormuş rahim büyüyormuş, bende ondandır diye önemsemedim...yengem dedi ara dr. Mutlaka diye.... Geçmiş olsun sana da canım tansiyon çıkmış ,dikkat et kendine... :38:

Görüşürüz canım kolay gelsin :3:

2 ay çalışmalrı sonucu hamile kalan ayşemm miii? Ne kadar güzel bi duygudur bende oyle olacagını zannetim ama nazlanıyor galıba :(

E biz napalim ozamann :9: ben de agridayımm erzuruma sık sık geliyordum Humeyra hanim ameliyatima girmisti ama artik yol gözümde baya buyumeye basladi biraktim artik.Bu ay da olmazsa mecburen yine humeyra hanima koşucam.
Erzurum guzel şehir ben sevdim şahsen.Her gittigimde soylerim

kuzum ankarada çok soğuk bızde hasret kaldık :) ÇOK ÜŞÜYEN BIRİSİYIMDIR ZATEN KİM? HAMILE BURDA İSİM OLARAK

Canım listemiz var burda ordan da bakabilirsin.. Bilmediklerim de olur... İnşallah o listede gebe oluruz.. Sosyal sanırım tutuyor o listeyi

merhaba ben yeniyim aranıza alırmısınız benide:16:

Hoşgeldin sen de canım.. Toplu halde intikal ediyoruz :9::9:

Back
X