• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

2 ay çalışmalrı sonucu hamile kalan ayşemm miii? Ne kadar güzel bi duygudur bende oyle olacagını zannetim ama nazlanıyor galıba :(

bende öyleyim , tabii ayşemm de aynı :9: evet canım çok nazlılar :emir_bebek: ama gelirler merak etme yeter ki hayırlısıyla gelsinler
merhaba ben yeniyim aranıza alırmısınız benide:16:

hoş geldin mutluluk :16: nereden geliyorsun , ne kadardır bebiş istiyorsun, çok soru sorarız biz :1:

Merhaba kızlar ben de geldim aranıza :16:

Ne hızlısınız anam siz uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :10::10:
Sen de hoşgeldin balım..

E biz napalim ozamann :9: ben de agridayımm erzuruma sık sık geliyordum Humeyra hanim ameliyatima girmisti ama artik yol gözümde baya buyumeye basladi biraktim artik.Bu ay da olmazsa mecburen yine humeyra hanima koşucam.
Erzurum guzel şehir ben sevdim şahsen.Her gittigimde soylerim

Kız sen Ağrı da mısın... Oralı mısın yoksa ne için ordasın yani? Baya yakınmışız :29:

bende öyleyim , tabii ayşemm de aynı :9: evet canım çok nazlılar :emir_bebek: ama gelirler merak etme yeter ki hayırlısıyla gelsinler

hoş geldin mutluluk :16: nereden geliyorsun , ne kadardır bebiş istiyorsun, çok soru sorarız biz :1:

:9::9::9::9:
Olsun da soru olsun yaa canımmmmmm... Gözlerini korkutma :D

merhaba ben yeniyim aranıza alırmısınız benide:16:

bende öyleyim , tabii ayşemm de aynı :9: Evet canım çok nazlılar :emir_bebek: Ama gelirler merak etme yeter ki hayırlısıyla gelsinler

hoş geldin mutluluk :16: Nereden geliyorsun , ne kadardır bebiş istiyorsun, çok soru sorarız biz :1:

sebgn sen de mi hamılesın :) ay ne guzel ya berektlı burası

haydi sor sor :D:1::1:ben 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1 senedir bebek düşünyrz allah nasip ederse canım peki ya sen

Ne hızlısınız anam siz uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :10::10:
Sen de hoşgeldin balım..

Kız sen Ağrı da mısın... Oralı mısın yoksa ne için ordasın yani? Baya yakınmışız :29:

Sedomm nasilsinnnnn
Evet pericimm agridayim 8 aydir :) normalde antalyada yasiyordum aslen sarıkamışlıyım.Eşim burali canm onun işleri dolayisiyla buraya yerlestik ama epey de kalıcaz gibi gozukuyor :) Sen erzurumlu musunn

2014 unutmayalım valla afyonlu vurur bizi :)))

:9::9::9::9::9:
Her topiğin yeri başka ccanım biz burda herşeyi konuşuyoruz hem de gırgırla...
Mesela ben birazdan bişi sorucam hatta şimdi sorayımm

Kızlarrrr ben ikinci adetimi beklemeden mik mik yapasım var olur mu sizceeeeeeeeeee

:9:

evet o günleri de göreceğizzzz :21:

:9::9::9::9::9:
Her topiğin yeri başka ccanım biz burda herşeyi konuşuyoruz hem de gırgırla...
Mesela ben birazdan bişi sorucam hatta şimdi sorayımm

kızlarrrr ben ikinci adetimi beklemeden mik mik yapasım var olur mu sizceeeeeeeeeee

:9:

nasıl ıkıncı adettı beklemeden mik mik ne :) cınsel ilişkı mı? Ay çok komikk

Back
X