Canım listemiz var burda ordan da bakabilirsin.. Bilmediklerim de olur... İnşallah o listede gebe oluruz.. Sosyal sanırım tutuyor o listeyi
Hoşgeldin sen de canım.. Toplu halde intikal ediyoruz![]()
yakında ordakilerde burda oluyolarmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım listemiz var burda ordan da bakabilirsin.. Bilmediklerim de olur... İnşallah o listede gebe oluruz.. Sosyal sanırım tutuyor o listeyi
Hoşgeldin sen de canım.. Toplu halde intikal ediyoruz![]()
nasıl ıkıncı adettı beklemeden mik mik ne :) cınsel ilişkı mı? Ay çok komikk
gerçekten perikanadı mik mik ne Allah aşkına :)))
2014 unutmayalım valla afyonlu vurur bizi :)))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz benim işlerim çıktı şansınıza işte daha sonra inşallah bol bol sohbet ederiz![]()
ayağımı sürüdüm aylar önce buraya gelirkenn ondan ondan..
Gel canım benim.. Hoşgeldinnnn...![]()
yakında ordakilerde burda oluyolarmış![]()
Ya kızlar biz işte o şeye "mik mik" diyoruz
Yumurtalarımıza yum yumlarımız diyoruz![]()
Ya kızlar biz işte o şeye "mik mik" diyoruz
ya kızlar biz işte o şeye "mik mik" diyoruz
yakında ordakilerde burda oluyolarmış![]()
o listeye bizide beniiidee ekleyin lütfennnnnn :))))))))
Allah iyiliğini versin senin emi:) yap gitsin mik mik :)))
ay bende çok merak ediyodum ögrenmiş oldum çokkk komik ve çok candansınız memnun kaldım ben![]()
Sosyal hiçbir yere gitmek yok.. Burayı çok ihmal ediyorsun bak yazıcam bir kenara.. Yazmayana ben de yazmicam
Şaka bir yana işlerini gör gel canım![]()
gerçekten hiç acımadan vurur hepimizi:) akın akın buraya geldik hepimiz![]()
canımm perikanadı şu listeyi paylaşırmısın?? Bakalım neler var o listede
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza yer varsa tabi :)
dimi pericimm haklısın sende sor o zaman
Olsun da soru olsun yaa canımmmmmm... Gözlerini korkutma![]()
evet canımm bende hamileyim ayşemmle aynı gidiyoruz , bereketlidir topiğimiz ard arda verdik haberleri , bu ay da sizlerden bekliyoruz sırada fundoşumuz varsebgn sen de mi hamılesın :) ay ne guzel ya berektlı burası
mutlulukcan ne güzel 23 yaşındasın ben 30 yaşındayım canımm 4 buçuk sene evliyim çalışmalara başladık 2 ay sonra geldi minik , şimdi benimlehaydi sor sorben 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1 senedir bebek düşünyrz allah nasip ederse canım peki ya sen
Sedomm nasilsinnnnn
Evet pericimm agridayim 8 aydir :) normalde antalyada yasiyordum aslen sarıkamışlıyım.Eşim burali canm onun işleri dolayisiyla buraya yerlestik ama epey de kalıcaz gibi gozukuyor :) Sen erzurumlu musunn
gerçekten hiç acımadan vurur hepimizi:) akın akın buraya geldik hepimiz![]()
günlerdir bir işim çıktı oda size denk geldi haa
Kızlar yalnız listemizde süreklilik esastır söyleyeyimdeSiz batlarınızı söyleyin akşam evde tabloya eklerim
![]()
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz benim işlerim çıktı şansınıza işte daha sonra inşallah bol bol sohbet ederiz![]()