• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ahh canm beniimmmm kığızzz yoklugun cok belli oluyo haa

Hakkaten kiz ben ayni adet olmadan 1 gun once ve adetin ilk gunu olan tum sendromlari yaşiyorumm bi sinirr bi gerginlikk

Bi kitap okuyorum İngiltere kralı 8. Henry nin karisi Aragonlu katherine hayatini anlatiyor.İlk evlendigi prens arthur öldü dün gece aniden :53: nedense ben cok etkilendim yani onun agzindan o kaybi anlatişi okadar etkileyiciydi ki kizlarr okusaniz siz de aglardiniz yanii
Neyse sonra beni bi aglama tuttuu yemin ediyorum sabah 5 te lavaboya gittim gözler dudaklar yüz balon gibi olmuss ay nasil icli icli agladim bide kocam bana seni psikologa goturecem dedi :52::52::52:

kitap önerisi almıyorum canım evdeki kitapları bitirmeden benimki bana kitap almayı yasakladı

7b21d7113be3a5ca62b28279f6e19ef4.gif

Hemen yazarım kızzzzz

Kızlar bugün yolda çok sarsıldım yanlarım belim ağrıyo bide göbişli titimin:9: tam ortasında iğne batması oluyooo durup durupp

Hahahaahhah :9::9::9: titi miiiii :9::9::9::9:
Kigiizzz dinlenn guzelce haa ben de nefret ederim oyle rahatsiz durumlardan hem soguk hem iş hem yol insan cok geriliyor dikkat et kendine kigiiizzzz belki canlarr taşiyonnnn yerim ben onlarii

Sedo burdaydi ya sen fundosa niye soruyonn bisey mi oldu ben mi kacirdimmm :53:

doktora gidecekti ya kuzu ondan sordum ne yaptı diye

Hemen yazarım kızzzzz

Kızlar bugün yolda çok sarsıldım yanlarım belim ağrıyo bide göbişli titimin:9: tam ortasında iğne batması oluyooo durup durupp

ayy bilemiyorummm kii inşallah bebişlerdendir:18:

kızlar bu çok hoş yaa
BigB.gif
:9::9::9:

Kız bende öleyimmm etkisinden kurtulamıyom günlerce yalnız tam eşime göre kitap ingiltere aşığı çünkü 1yıl kaloıya:1:

bayılırımmm benimdeeee:84:

Kız bende öleyimmm etkisinden kurtulamıyom günlerce yalnız tam eşime göre kitap ingiltere aşığı çünkü 1yıl kaloıya:1:

bayılırımmm benimdeeee:84:

Hakkat mii
Kigiiizzz bende seriler varr hep ingiltere tarihi romanlar 100 tane vardir rahatt benim cevremde pek yok o tür kitaplardan hoslanan bende 2 yil once bi takildimm bu eski ingiltereye simdi de gunumuzde gecen romanlari okuyasim gelmiyo :9:

Hahahaahhah :9::9::9: titi miiiii :9::9::9::9:
Kigiizzz dinlenn guzelce haa ben de nefret ederim oyle rahatsiz durumlardan hem soguk hem iş hem yol insan cok geriliyor dikkat et kendine kigiiizzzz belki canlarr taşiyonnnn yerim ben onlarii

Çok b.ktan kız benim işşş kaçmalıyımmmm:49:

banyo yapmam lazım dün sızdım yağ dam. Saçım oynuyorum deminden beriii huylandımmm:37:
üşeniyommm:30:

Hakkat mii
Kigiiizzz bende seriler varr hep ingiltere tarihi romanlar 100 tane vardir rahatt benim cevremde pek yok o tür kitaplardan hoslanan bende 2 yil once bi takildimm bu eski ingiltereye simdi de gunumuzde gecen romanlari okuyasim gelmiyo :9:

mide mi bulantı mıııııııııııı:53::53::53::53: yoksa :62::62::62:

Yook öle diil bu tablet çok sevimsizzz
yanlğş yazıyo yazılar zorrr filannn tuşa basıyom bioebilgg. Rahat

Kız oda görmüş ya polisler atlı geziyo filan
heryer yemyeşil kocaman bahçeli evler nayat stand. Çok iyi hep anlatıyo kızıyo senin yüzünden kalmadık ddiye
yaşadığı ilde filmlerdeki gibi biyer
irlandaya yakındı:1:

Yook öle diil bu tablet çok sevimsizzz
yanlğş yazıyo yazılar zorrr filannn tuşa basıyom bioebilgg. Rahat

Kız oda görmüş ya polisler atlı geziyo filan
heryer yemyeşil kocaman bahçeli evler nayat stand. Çok iyi hep anlatıyo kızıyo senin yüzünden kalmadık ddiye
yaşadığı ilde filmlerdeki gibi biyer
irlandaya yakındı:1:

Ayy İrlanda :53::53:
Dunyanin en cekici ve en yakisikli erkeklerinin toplandigi yer :51::51::51:

Back
X