Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen girsene anahtarı yok mu açar girer içeri :44:
Ayy İrlanda
Dunyanin en cekici ve en yakisikli erkeklerinin toplandigi yer![]()
Ben de daha banyo yapceemmmm kac saattir girsem simdiye elli kez yapmistimm
Benimki her an gelir diye girmedimm iki saattir telefonu da kapali ulasamiyorum cildircammm![]()
Kizz var da bende de bi huy var istee cok korkuyom simdi o gelirr ben ses duyarim o oldugunu anlayana kadar banyoda fenalik geciririm oyizden gerek yok oyle atraksiyonlara![]()
Ay bu aynı ben köpüklüyken kurarım meselaaa birden biri oalcak banyoya sanki1:
He kizzz ben cok ödlegimm gece wc gidişimi gorsen gulmekten ölürsün arkamda kalan tüm odalarin tek tek işiklarini yakarimm dönüşte de son ışigi kapatip yataga bi koşuşum varr bigun beynimi dagitacam duşuppp![]()
iyi akşamlar bacılar sohbeti koyulaştırmışsınız yine bakıyorumda![]()
Kizz var da bende de bi huy var istee cok korkuyom simdi o gelirr ben ses duyarim o oldugunu anlayana kadar banyoda fenalik geciririm oyizden gerek yok oyle atraksiyonlara![]()
Ay bu aynı ben köpüklüyken kurarım meselaaa birden biri oalcak banyoya sanki1:
He kizzz ben cok ödlegimm gece wc gidişimi gorsen gulmekten ölürsün arkamda kalan tüm odalarin tek tek işiklarini yakarimm dönüşte de son ışigi kapatip yataga bi koşuşum varr bigun beynimi dagitacam duşuppp![]()
Bendeeeebenimki derkiii safff görende ne fena ne cesur sanar
deli cesareti var diyo tehlikeli kimsenin aklına gelmicek şeylerde üstüne yok korkulmayacak şeyde bebek gibi diyo![]()
Eee biz haftada bir esince görünüp kaçmıyozzz 7/24 dükkanı açıp kapıyozzz![]()
Eee biz haftada bir esince görünüp kaçmıyozzz 7/24 dükkanı açıp kapıyozzz![]()
çalışırken bende siz gibiydim canım aşk olsun ama evdeyken olmuyo ya bi iş çıkıyo ya birileri çağırıyo ya çıkıp geliyor bundan sonra hergün imza atıcam deftere![]()
Kızz öle valla benim daire giriş kat perdedeki açıklık sele batıyo sanki biri bakıyo ordan
neysee bi duşa girim gelim koceşi baklersem spordan 10 dan evvel dönmezz
cumartesi pazar bizde evde oluyoruz ama geliyoruz :26:
çalışırken bende siz gibiydim canım aşk olsun ama evdeyken olmuyo ya bi iş çıkıyo ya birileri çağırıyo ya çıkıp geliyor bundan sonra hergün imza atıcam deftere![]()
amanında aman siz beni çok mu özlüyosunuz
haklısınız kzlar![]()
kız özlüyoruz tabi arada gir haber ver neler yapıyorsun diye
fundoş sende işten çıkarda böyle olursan seninlede konuşmam![]()
İşten çıkmam içinlazım
Görüşürüzzz![]()
Biz de yemek yedikkk dizi baslamadan hemmenn banyo yapip cayimi koymam lazimmmm![]()
Biz de yemek yedikkk dizi baslamadan hemmenn banyo yapip cayimi koymam lazimmmm![]()