• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Sedodan haber vaaaar:52:

minik çokk iyiymiş zıplıyomuş dr demiş hareketli :1:
çok şükürrr:32:
kabızlık içinde ilaç vermişş

ayy kafami kaldiramadim kizlar. bi uyku bastirdi.
sosyalim ne kusuru yaaa, ben seni bilmiyor muyum sanki.guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim cnm. kalbimi bozmuyorumm. artik ona gore yasariz:)
sizde iyiki varsiniz,bana guc veriosunuzzz:16:

sedoo yazdimi fundosss,merak ettim

bu arada bende cok korkarim. yelizin anlattigi seyleri aynen uyguluyorum bende:1:

sosyalim ne kusuru yaaa, ben seni bilmiyor muyum sanki.guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim cnm. kalbimi bozmuyorumm. artik ona gore yasariz:)

bu arada bende cok korkarim. yelizin anlattigi seyleri aynen uyguluyorum bende:1:

aman korkaklar sarmış etrafımı :37::37::37::9:

Sanada yazcaktı dedim forumda şuan sölerim ben uğrüşma bedaha teldenn:1:
sosyale malzeme oldukk ne var yaniie korkuyoz işteee
ama kocişim seviyo öle hoşuna gidiyo çocuk hallerim benimm:9:

:44::44::44: ben hiç korkmam kız acaba oturduğum yerden mi hem güvenlikli hemde 3. kat

Benoşumuzzz geçmişi okumaaa çokk uzunn buraya gellll

iyi yapmissin yavrukusss

o kramplar bacaginada vurursa egerr, bu en etkili ve en dogru hamilelik belirtisi derimmm:23:

benim kociş bugünde çalışılcak sanıyomuşkucakladı götürdü beni biz bu ay kaçırdık ben memlekette olduğumdan zavallımın ondan

haberi yok :9:ben duşumu aldım çayımı koydum geldim hemen:10:

benim dükkanın üstü evim ama korkmam eşim bu hafta geceye gidiyo k.v geliyor gelme ben korkmam diyorum yinede geliyor

okuyup yatın aklınıza öle düşüncelerde getirmeyin bişeycik olmaz Allahın izniyle

benimde 3. katt ama yinede cok korkuyorummm:1:

:1::1::1:

benim kociş bugünde çalışılcak sanıyomuşkucakladı götürdü beni biz bu ay kaçırdık ben memlekette olduğumdan zavallımın ondan

haberi yok :9:ben duşumu aldım çayımı koydum geldim hemen:10:

:1::1::1: hevesi yarıda kaldı desene

Anam ben sokakta karanlıkta yada sabaah erken yürürkende tırsıyom arkadan biri boynima atlıycak gibi dönüp bakarım hep:30:

:1::1::1:

benim dükkanın üstü evim ama korkmam eşim bu hafta geceye gidiyo k.v geliyor gelme ben korkmam diyorum yinede geliyor

okuyup yatın aklınıza öle düşüncelerde getirmeyin bişeycik olmaz Allahın izniyle

aslannn aslann örnek olsun sizlere :29::29::29:

Back
X