• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

benim daha 12 gün var bu aydan umutta yok zaten 13-14 çalıştık ama bakalım fundoş biz seninle beraber oluyoduk kıs sanki

geçtin mi sen beni:10:

benim daha 12 gün var bu aydan umutta yok zaten 13-14 çalıştık ama bakalım fundoş biz seninle beraber oluyoduk kıs sanki

geçtin mi sen beni:10:

Benim bat pazar canım ilaç kullandım ben çoğul gebelik bekliyoz kızlarla bizz:1:

Ayy kızlar doğum videosu izledimmmm:53:

Nee sosyalll 4 müüü :52:
Anaaammm bu da karda yürüyüp izini belli etmiyo haaa kizzz az kalmis yaaa

bende ızledım daha önce çok heycanlı oluyor

rahım fılmı çektırırken kendımı doğum yapacakmışım gibi hissetmiştimmm

[QU
OTE=yeliz07;33539210]Nee sosyalll 4 müüü :52:
Anaaammm bu da karda yürüyüp izini belli etmiyo haaa kizzz az kalmis yaaa[/QUOTE]

Haa senn onu fundosa mi demistinnn :17:

hic izlemem gerek yok nasil olsa yasayacagim insallah
Yeliz sen ne anladin kiz

nasılsın daha iyisin değil mi baban nasıl oldu kuzu haber aldın mı :16:

Canim gecmisler olsun gelip gitmis cnm Allah yardimcisi olsun cnm size bagislasin Allah optm cnm

Benoşumuzzz geçmişi okumaaa çokk uzunn buraya gellll

Anammm nolmuşş buraya oku oku ancak bitti..

Sosyalim bi ara geldim okumaya başladım misafir gelince mecbur çıktım.. Babam çok şükür iyi.. Yarın çıkacak inşAllah.

Twinim Allah razı olsun canım.. Geçip gidecek inşAllah.

Fundacım öle yapmam gerekirmiş ama çatladım ne oldu diye :1:

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum.. Bi müddet benden size fayda yok pazartesi özüme dönerim inşAllah..

slm kızlar nasılsınız ben dün gece 3ten beri baş ağrısı çekiyorum sabah beri çıkarıp duruyorum bugün tüm gün hastanedeydik serum falan verdiler ama başımın ağrısı halen devam ediyor yarın da giremem belki haberiniz olsun bana çok dua edin bian önce atlatayım hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Sosyalim bi ara geldim okumaya başladım misafir gelince mecbur çıktım.. Babam çok şükür iyi.. Yarın çıkacak inşAllah.

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum.. Bi müddet benden size fayda yok pazartesi özüme dönerim inşAllah..

sen yeterki iyi olda biz seni burada bekleriz, tekrar geçmiş olsun babana kuzu, hastanedende çıkıyormuş bugün Rabbim bi daha yaşatmasın diyelim:16:

slm kızlar nasılsınız ben dün gece 3ten beri baş ağrısı çekiyorum sabah beri çıkarıp duruyorum bugün tüm gün hastanedeydik serum falan verdiler ama başımın ağrısı halen devam ediyor yarın da giremem belki haberiniz olsun bana çok dua edin bian önce atlatayım hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

oyyy sana ne oldu ki kuzu böyle oldu bebişin annesini zorluyor bugünlerde ha, geçmiş olsun kendine iyi bak :16:

günaydın can yoldaşlarımmmmmmmmmmmmm :16:

Humeyra hanim iyi bi doktor cok pozitif ve guleryuzlu bi kadin ona gidebilirsin cok seviliyor gercekten.Ben şifada yatarken de cok ilgilenmisti sagolsun.bu ay da gectikten sonra gebelik olmazsa yine gidicem ona

Canımmm burda çalışan bir arkadaşım var o hamile hümayra hanım sert biri demişti o yüzden ona gitmeye cesaret edememiştim.. Ama senin söylediklerine göre ona giderim mutlaka.. Çünkü ne kadar başka doktora da gitsem Allah nasip ederse doğumu şifada düşünüyorum...

Benaycım babanın iyi olmasına çok sevindimmmm Allah bir daha yaşatmasın aynı şeyleri inşallaaah

Fatmacım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Dikkat et kendine

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnn :21::21:
periyi görüyorum bide sosyalin yeşil ışığı yanıyoooo size günaydın canlarımmmmm :16:

Back
X