- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
iyi yapmissin yavrukusss
o kramplar bacaginada vurursa egerr, bu en etkili ve en dogru hamilelik belirtisi derimmm![]()
şafak 5![]()
5 miii 4 değilmiii :18::18: gelmeeeee gelmeee kırmızııııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yapmissin yavrukusss
o kramplar bacaginada vurursa egerr, bu en etkili ve en dogru hamilelik belirtisi derimmm![]()
şafak 5![]()
benim daha 12 gün var bu aydan umutta yok zaten 13-14 çalıştık ama bakalım fundoş biz seninle beraber oluyoduk kıs sanki
geçtin mi sen beni![]()
Benoşumuzzz geçmişi okumaaa çokk uzunn buraya gellll
Evet canim 4 pardon yanlis saymisimmmmm![]()
Benim bat pazar canım ilaç kullandım ben çoğul gebelik bekliyoz kızlarla bizz
Ayy kızlar doğum videosu izledimmmm![]()
Ayy izleme oyle seylerBenim bat pazar canım ilaç kullandım ben çoğul gebelik bekliyoz kızlarla bizz
Ayy kızlar doğum videosu izledimmmm![]()
Hos geldin canimben geldim :)))))))
Ayy izleme oyle seyler
Hos geldin canim
Ayy izleme oyle seyler
Hos geldin canim
bende ızledım daha önce çok heycanlı oluyor
bende ızledım daha önce çok heycanlı oluyor
rahım fılmı çektırırken kendımı doğum yapacakmışım gibi hissetmiştimmm
Haa senn onu fundosa mi demistinnn![]()
[QU
OTE=yeliz07;33539210]Nee sosyalll 4 müüü
Anaaammm bu da karda yürüyüp izini belli etmiyo haaa kizzz az kalmis yaaa
nasılsın daha iyisin değil mi baban nasıl oldu kuzu haber aldın mı![]()
Canim gecmisler olsun gelip gitmis cnm Allah yardimcisi olsun cnm size bagislasin Allah optm cnm
Benoşumuzzz geçmişi okumaaa çokk uzunn buraya gellll
Anammm nolmuşş buraya oku oku ancak bitti..
Sosyalim bi ara geldim okumaya başladım misafir gelince mecbur çıktım.. Babam çok şükür iyi.. Yarın çıkacak inşAllah.
Twinim Allah razı olsun canım.. Geçip gidecek inşAllah.
Fundacım öle yapmam gerekirmiş ama çatladım ne oldu diye![]()
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum.. Bi müddet benden size fayda yok pazartesi özüme dönerim inşAllah..
slm kızlar nasılsınız ben dün gece 3ten beri baş ağrısı çekiyorum sabah beri çıkarıp duruyorum bugün tüm gün hastanedeydik serum falan verdiler ama başımın ağrısı halen devam ediyor yarın da giremem belki haberiniz olsun bana çok dua edin bian önce atlatayım hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
Humeyra hanim iyi bi doktor cok pozitif ve guleryuzlu bi kadin ona gidebilirsin cok seviliyor gercekten.Ben şifada yatarken de cok ilgilenmisti sagolsun.bu ay da gectikten sonra gebelik olmazsa yine gidicem ona
slm kızlar nasılsınız ben dün gece 3ten beri baş ağrısı çekiyorum sabah beri çıkarıp duruyorum bugün tüm gün hastanedeydik serum falan verdiler ama başımın ağrısı halen devam ediyor yarın da giremem belki haberiniz olsun bana çok dua edin bian önce atlatayım hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
Anammm nolmuşş buraya oku oku ancak bitti..
Sosyalim bi ara geldim okumaya başladım misafir gelince mecbur çıktım.. Babam çok şükür iyi.. Yarın çıkacak inşAllah.
Twinim Allah razı olsun canım.. Geçip gidecek inşAllah.
Fundacım öle yapmam gerekirmiş ama çatladım ne oldu diye![]()
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum.. Bi müddet benden size fayda yok pazartesi özüme dönerim inşAllah..