• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Nasılsınız? Dün neler kaynattınız az çok göz attım....
Sosyaallllllllll beni ekledin mi kuzummm ya

Benaycım babanın iyi olmasına çok sevindimmmm Allah bir daha yaşatmasın aynı şeyleri inşallaaah

Fatmacım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Dikkat et kendine

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnn :21::21:
periyi görüyorum bide sosyalin yeşil ışığı yanıyoooo size günaydın canlarımmmmm :16:

Günaydın bebeeemm :32:

Benaycım babanın iyi olmasına çok sevindimmmm Allah bir daha yaşatmasın aynı şeyleri inşallaaah

Fatmacım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Dikkat et kendine

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnn :21::21:
periyi görüyorum bide sosyalin yeşil ışığı yanıyoooo size günaydın canlarımmmmm :16:

günaydımmmm canımmm günaydınnnnn şafakkkk 3:52::52::52::52:

Nasılsınız? Dün neler kaynattınız az çok göz attım....
Sosyaallllllllll beni ekledin mi kuzummm ya

yok eklemedim dedin ya bi daha ki sefere ekle diye ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :26:

günaydımmmm canımmm günaydınnnnn şafakkkk 3:52::52::52::52:

yok eklemedim dedin ya bi daha ki sefere ekle diye ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :26:

kızzz belki gecikme olur napim bat 19 uda gelemzse test yapimmi ertesi gün gelip karar verelim dimi :1:

evet şimdi eklemenin anlamı yokkiiii nasılsa korumadasın :44:

kızzz belki gecikme olur napim bat 19 uda gelemzse test yapimmi ertesi gün gelip karar verelim dimi :1:

He ya benimki şımarıklık işte balım napim ismimi görünce heyecanlanacaktım yok yere olmasın az daha sabredeyimmmmm nasıl edeceksem :52:

Tamam tamam şu şubattaki regl im bi gelsin hele sonra sana marttaki bat ımı söylerim o zaman ekle şimdi anlamsız olur de mi.. :)

sen bilirsin ekle dersen eklerim benim için sorun değil:34:

iğneden sonra ki 14. gün pazartesine geliyor bence pazarıda boş geç pazartesi sabah yap ilk idrarınla :34:

iğneden sonra ki 14. gün pazartesine geliyor bence pazarıda boş geç pazartesi sabah yap ilk idrarınla :34:

Yok kuzum ekleme kalsın şimdilik.. Korunmasız mik mik yapsaydık ekle derdim :17::9:

Yaa pazartesiye mi sarktı test yaaaaaaaaaaaaaaaaa yapsın banane banane :84::84:

Yok kuzum ekleme kalsın şimdilik.. Korunmasız mik mik yapsaydık ekle derdim :17::9:

Yaa pazartesiye mi sarktı test yaaaaaaaaaaaaaaaaa yapsın banane banane :84::84:

perican doktorlar 14 günden önce test yapmayın diyooo gecikmesini beklemek şartmış
pazar regl olmazsam testimi hazırlimde ptesi sabah yapıp gelcem huzurlarınıza yada kırmızılarla:31:

perican doktorlar 14 günden önce test yapmayın diyooo gecikmesini beklemek şartmış
pazar regl olmazsam testimi hazırlimde ptesi sabah yapıp gelcem huzurlarınıza yada kırmızılarla:31:

Ya Allah'ımmmm bugün şımarıklığım üstümde biri beni durdursun :9:
Tamam kuzumm en doğrusunu sen bilirsin.. Geç olsun güç olmasın kırmızı kartları devre dışı bıraktık onlar gümrük kapıları açılmadan gelemezler :1:

Günaydın kızlarr..

Sosyalim fundam çok saolun canlar..

Fatmacım sana da geçmiş olsun..

Fundacım geçmesin bekliycez diye anlaşmıştık pazartesi salı patlat bi test gitsin :1:
Halayı özledik beyaa :1:

Bizimde bu hafta önemli olabilirdi gitti artık sırada diğer haftada telefona göre tabii :1: o haftada oldu oldu yoksa bu ay benide es geçeeksiniz canlar

Günaydın kızlarr..

Fundacım geçmesin bekliycez diye anlaşmıştık pazartesi salı patlat bi test gitsin :1:

Bizimde bu hafta önemli olabilirdi gitti artık sırada diğer haftada telefona göre tabii :1: o haftada oldu oldu yoksa bu ay benide es geçeeksiniz canlar

sen yinede gün aşırı fırsat buldukça çalışma yap canım belli olmaz bu işler :34: sende sağol :16:

Ya Allah'ımmmm bugün şımarıklığım üstümde biri beni durdursun :9:
Tamam kuzumm en doğrusunu sen bilirsin.. Geç olsun güç olmasın kırmızı kartları devre dışı bıraktık onlar gümrük kapıları açılmadan gelemezler :1:

günaydın hayırlı sabahlar milletttttttttttttt özledim valla siziiiiiiii :))))))))))))))))))))))))))))):16:

Günaydın kızlarr..

pericim inşallah öle olurrr :1:

günaydın mutluluk yeni arkadaş :3:

benaycım ptesi sabahı kesin yapacam yeterki gelmesin pazar günüüü
halay çekmeyeli uzun zaman oldu evet :25:

inşallah tam yumurtlama zamanı çalışma olur canımmmm kısmette varsa olur napalım

bende ne akıntı ne ağrı ne sızı hiçbişey yok yaaaa noluyo anlamadımki

günaydın hayırlı sabahlar milletttttttttttttt özledim valla siziiiiiiii :))))))))))))))))))))))))))))):16:

Günaydın kuzuuu hoşgeldinnn

Günaydın kızlarr..

Günaydın canım sen elinden glen çalışmanı mikmik ini yap gerisini Allah'a bırak

pericim inşallah öle olurrr :1:

günaydın mutluluk yeni arkadaş :3:

benaycım ptesi sabahı kesin yapacam yeterki gelmesin pazar günüüü
halay çekmeyeli uzun zaman oldu evet :25:

inşallah tam yumurtlama zamanı çalışma olur canımmmm kısmette varsa olur napalım

bende ne akıntı ne ağrı ne sızı hiçbişey yok yaaaa noluyo anlamadımki

Rabbimin de izniyle yaptınnn olacak :9:

Günaydın kızlar dün aranıza katılmış müdürümün başıma dikilmesi sonucu erkenden çıkmak zorunda kalmıştım
sonrada sayfalara yetişemedim:D

Günaydın kuzuuu hoşgeldinnn

Günaydın canım sen elinden glen çalışmanı mikmik ini yap gerisini Allah'a bırak

Rabbimin de izniyle yaptınnn olacak :9:

Günaydın kızlar dün aranıza katılmış müdürümün başıma dikilmesi sonucu erkenden çıkmak zorunda kalmıştım
sonrada sayfalara yetişemedim:D

hayırlısı canım inşallah olurrrr çok istiyorummmm

zeytincim hoşgeldin

Gunaydin canlarrrrrr :16:
Sosyal fundos benay mutluluk peri zeytinn gunaydinn
Fundos az kaldi niye geçmek bilmedi bugunler :16: sanki kendi batimi bekliyorum :1:
Benay cnmm Cok sukur atlatmis baban :nazar:
Sosyall basgannn nasilsin

Back
X