• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

canlaarııımm :16: hepinizde iyisinizdir inşallah ,

sosyalcan artık imzamı atıyoruz :9: sbry hoş geldin canım

fundoşumm canım bende sinir oluyorum ağzını şapırtanlara ,hemen odadan çıkarım ,
pık yiyesice de yapıştır ağzına :60: sayılı günleer yaklaştııııı :21:

ayşemmm bitanemm benim , kızz oynadıı minik, dr. hoppaa deyip gülmeye başladıı şok oldumm :9: ya ben hala dr. belirlemiş değilm canm birine gidiyorum fazla söylüyor , buda az söylüyor günleri, 10+4 dedi 3 buçuk cm anlamadım...diğer dr. söylediğine göre bugün 11 hafta doluyor... neyse o iyi olsunda , kalp atışları 165 atıyor dedi ,cinsiyeti sordum bir şey göremiyorum dedi :8: , pipi olsaydı görürdü sanırım :9: 13. hafta da belli olurmuş , yani 2 haftaa sonra ikimizde öğrenebilriizz sen belirledin mi dr.unu ayşem ?

yelizcan ,benay, twinn , perii , ezoo , yeni gelenler isimlerinizi ezberleyemedim inşallah iyisinizdir canlarım :16:

yeliz , sosyal benay benim için cinsiyet hissediyomusunuzz kızlar :9: söyleyin not alıyorum :9:

Son düzenleme:
Ay bende oyle insanlarin agzina vurasim geluyor. Cik cnm sen ordan baska yere git. Bi lavoboya git yuzunu yika gel.

Oyyyy annemmmmmmmmmmmmmm kız sakin ol.. O da nasıl bi insan o ne biçim davranış La have çek boşver balım ya :15:

ayşemmm kız bi bizimki yanlışlıkla olmuyor:1:
bafs32 pıhtıdaşım benim hoş geldin:29:
fundoş yaptığın testlerin fotoğraflarını buraya atıyorsun bakıyoruz:32:

periiii kızzz siz hangi bakanlığa bağlısınız bu haritaları hangi bakanlık düzenliyor bilirsin sen :52:

fundoşumm canım bende sinir oluyorum ağzını şapırtanlara ,hemen odadan çıkarım ,

ayşemmm bitanemm benim , kızz oynadıı minik, dr. hoppaa deyip gülmeye başladıı şok oldumm :9: ya ben hala dr. belirlemiş değilm canm birine gidiyorum fazla söylüyorum , buda az söylüyor günleri, 10+4 dedi 3 buçuk cm anlamadım...diğer dr. söylediğine göre bugün 11 hafta doluyor... neyse o iyi olsunda , kalp atışları 165 atıyor dedi ,cinsiyeti sordum bir şey göremiyorum dedi :8: , pipi olsaydı görürdü sanırım :9: 13. hafta da belli olurmuş , yani 2 haftaa sonra ikimizde öğrenebilriizz sen belirledin mi dr.unu ayşem ?

yelizcan ,benay, twinn , perii , ezoo , yeni gelenler isimlerinizi ezberleyemedim inşallah iyisinizdir canlarım :16:

yeliz , sosyal benay benim için cinsiyet hissediyomusunuzz kızlar :9: söyleyin not alıyorum :9:

kız sormaaaa dalacaktım kafa göz yaracaktım dedin gibi kalktımmmmm

perimmm aynennnn

sosyalimmmöle yapcam tamammm birlikte karar verelimmm ayy çok heyecanlııııı

sedommmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşş neeeee :60: zorrr ama miniğim gelsin :10: hatırlamıycam bu günleriiii :49:

ayyy karnımda bi atma oluyo arada çok tatlıııııııı :15:

ayşemmm bitanemm benim , kızz oynadıı minik, dr. hoppaa deyip gülmeye başladıı şok oldumm :9: ya ben hala dr. belirlemiş değilm canm birine gidiyorum fazla söylüyorum , buda az söylüyor günleri, 10+4 dedi 3 buçuk cm anlamadım...diğer dr. söylediğine göre bugün 11 hafta doluyor... neyse o iyi olsunda , kalp atışları 165 atıyor dedi ,cinsiyeti sordum bir şey göremiyorum dedi :8: , pipi olsaydı görürdü sanırım :9: 13. hafta da belli olurmuş , yani 2 haftaa sonra ikimizde öğrenebilriizz sen belirledin mi dr.unu ayşem ?

Oyy masallahh yaa. Kollarini kaldirip indiriyor dimi:1:
Canim dun doktor bana 3 gun onde dedi. benim dun 10+2 olmasi lazimdi. Ultrasonda 10+5 cikti. Bunuda boyuna gore soyluyor. Ama bu cok onemli degil dedi. Sen erken yumurtlamissindir ondan onde gidiyordur dedi.
Ya ben dun farkli doktora gittim. Biraz daha iyi gibi geldi. Onda devam edecem sanirim.
Doktor olayi cok sikintili zaten. Insan biraz ilgi bekliyor.doktorlar buz gibi. Birde o kadar para veriyoruz yani.
Daha cinsiyeti belli olmaz kiz:) ikili testte ogrenicez bence:) saglikli olsunlarda gerisi onemli degil.
Sende artik doktor arastirmaya bak cnm.

kız sormaaaa dalacaktım kafa göz yaracaktım dedin gibi kalktımmmmm

perimmm aynennnn

sosyalimmmöle yapcam tamammm birlikte karar verelimmm ayy çok heyecanlııııı

sedommmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşş neeeee :60: zorrr ama miniğim gelsin :10: hatırlamıycam bu günleriiii :49:

ayyy karnımda bi atma oluyo arada çok tatlıııııııı :15:

:38: yarınmıı testt yapıyorsun canımm , sosyalcan doğru demiş testi burdada paylaşş kuzum
senin o karnında ki atmaları yerimm :9:

:38: yarınmıı testt yapıyorsun canımm , sosyalcan doğru demiş testi burdada paylaşş kuzum
senin o karnında ki atmaları yerimm :9:

evet akşam eczaneye gidip 4 tane test alcam yada 5 :1: :129:
her sabah yaptığımımı gelip paylaşcam kız ama çekip burda atamam yoksa biriktirip gidişatamı bakıcaz :9:
bende yerim eğer :55: sa

ayşemmm bitanemm benim , kızz oynadıı minik, dr. hoppaa deyip gülmeye başladıı şok oldumm :9: ya ben hala dr. belirlemiş değilm canm birine gidiyorum fazla söylüyor , buda az söylüyor günleri, 10+4 dedi 3 buçuk cm anlamadım...diğer dr. söylediğine göre bugün 11 hafta doluyor... neyse o iyi olsunda , kalp atışları 165 atıyor dedi ,cinsiyeti sordum bir şey göremiyorum dedi :8: , pipi olsaydı görürdü sanırım :9: 13. hafta da belli olurmuş , yani 2 haftaa sonra ikimizde öğrenebilriizz sen belirledin mi dr.unu ayşem ?

hoş geldin sedoşummm miniğini gördün demek haftalara çok bakma kuzu sen her doktor faklı söyler :32: ve benim tahminimmm kız diyorum ben :26:

Hmm hazırcı seniiii anladım balım hayırdır sen ne işi yapıyordun?

tarım bakanlığı kuzu benim ki :32: mühendisim

Oyy masallahh yaa. Kollarini kaldirip indiriyor dimi:1:
Canim dun doktor bana 3 gun onde dedi. benim dun 10+2 olmasi lazimdi. Ultrasonda 10+5 cikti. Bunuda boyuna gore soyluyor. Ama bu cok onemli degil dedi. Sen erken yumurtlamissindir ondan onde gidiyordur dedi.
Ya ben dun farkli doktora gittim. Biraz daha iyi gibi geldi. Onda devam edecem sanirim.
Doktor olayi cok sikintili zaten. Insan biraz ilgi bekliyor.doktorlar buz gibi. Birde o kadar para veriyoruz yani.
Daha cinsiyeti belli olmaz kiz:) ikili testte ogrenicez bence:) saglikli olsunlarda gerisi onemli degil.
Sende artik doktor arastirmaya bak cnm.

ben bacaklarını gördüm daha çok kendini ittiriyor dr. tırtıllar gibi hareket ediyor dedii ,
evet canım yaa dr. belirlemek çok zormuş , ben aslında ilk gittiğim dr. memnunum ama , orası randevulu değil gidip saatlerce bekliyorsun , dayanamıyorum...bu gittiğim yerde de dr. sadece 2 saatliğine geliyor hastaneye ne yapıcam bilmiyorum , ben olmazsam h. beye gidersin diyor bende istemiyorum sonuçta bir kişi takip etmeli :26:

canımm senin ikili testin 2 hafta sonra dimi ? belli oluyormuş ayşemmm :9: ayy çok heyecanladım

Rabbimmm buradaki herkese nasip etsin canlarımm dualarım hep sizinle , hemen gelsin bebişleriniz hepimizin konusu bu olsun öyle çook istiyorum ki :16::16:

ben bacaklarını gördüm daha çok kendini ittiriyor dr. tırtıllar gibi hareket ediyor dedii ,
evet canım yaa dr. belirlemek çok zormuş , ben aslında ilk gittiğim dr. memnunum ama , orası randevulu değil gidip saatlerce bekliyorsun , dayanamıyorum...bu gittiğim yerde de dr. sadece 2 saatliğine geliyor hastaneye ne yapıcam bilmiyorum , ben olmazsam h. beye gidersin diyor bende istemiyorum sonuçta bir kişi takip etmeli :26:

canımm senin ikili testin 2 hafta sonra dimi ? belli oluyormuş ayşemmm :9: ayy çok heyecanladım

Rabbimmm buradaki herkese nasip etsin canlarımm dualarım hep sizinle , hemen gelsin bebişleriniz hepimizin konusu bu olsun öyle çook istiyorum ki :16::16:

bacaklarımııı kız daha bikaç santim bacakları bile oluşmuş ha vay anasınııııı :53: ya Allahın işine bakın
evett tırtıl kadar bişey ozamannn :1:
cinsiyetlere az kaldı her süreç ayrı heyecan ne güzellllll :nazar:
sedom doktoru netleştir artık doğumunuda onun yapacağı bi doktorun olmalı bence
ben sanırım hep gönül kazezoğluna devam edicemmm :16: gerçi başka birini daha çok öneriyolar ama eğer hamişsem şimdi o buna vesile oldu ondan vazgeçmemmm :21:

hoş geldin sedoşummm miniğini gördün demek haftalara çok bakma kuzu sen her doktor faklı söyler :32: ve benim tahminimmm kız diyorum ben :26:

tarım bakanlığı kuzu benim ki :32: mühendisim

evet canım takılmicamm bende artık :30:
not aldımm canomm :9:

evet akşam eczaneye gidip 4 tane test alcam yada 5 :1: :129:
her sabah yaptığımımı gelip paylaşcam kız ama çekip burda atamam yoksa biriktirip gidişatamı bakıcaz :9:
bende yerim eğer :55: sa

4 -5 tanee test hee , ayyy fundoşumm akşamm yapıcan mı belki silik çıkar varsa benim öyle olmuştu , bütün yaptıklarını olmasada 1 tane paylaş bitanem nasıl kolayına gelirse :34:

hayırlısını dile yaparken canımm her ihtimali düşün lütfenn :nazar: seninle beraber bir sürü teyzeleri var, sevgili minik balküpü oğluşunu heyecanla bekleyen :16: :29:

bacaklarımııı kız daha bikaç santim bacakları bile oluşmuş ha vay anasınııııı :53: ya Allahın işine bakın
evett tırtıl kadar bişey ozamannn :1:
cinsiyetlere az kaldı her süreç ayrı heyecan ne güzellllll :nazar:
sedom doktoru netleştir artık doğumunuda onun yapacağı bi doktorun olmalı bence
ben sanırım hep gönül kazezoğluna devam edicemmm :16: gerçi başka birini daha çok öneriyolar ama eğer hamişsem şimdi o buna vesile oldu ondan vazgeçmemmm :21:

kızz fundoşş bende şaşırdım :53: kolları bacaklarıı daha minicik nasıl görünür diye ama kendini ittiriyor 2 hafta sonra video alacak eşim

canımm dr. netleştirmeye çalışıyorum ama yok ki doğru düzgün biryer, sizin o taraflar bu yönden de çok iyi

:49::emir_bebek: inşallah seninledir :nazar:

Son düzenleme:
evet canım takılmicamm bende artık :30:
not aldımm canomm :9:

4 -5 tanee test hee , ayyy fundoşumm akşamm yapıcan mı belki silik çıkar varsa benim öyle olmuştu , bütün yaptıklarını olmasada 1 tane paylaş bitanem nasıl kolayına gelirse :34:

hayırlısını dile yaparken canımm her ihtimali düşün lütfenn :nazar: seninle beraber bir sürü teyzeleri var, sevgili minik balküpü oğluşunu heyecanla bekleyen :16: :29:

ama sedom doktor günün geçmeden test yapma diyor bu iğne etkisinden yanlış çıkabiliyomuş 14 gün geçmeden yapmamam lazım aslında ptesi yani
ama gidişata bakıp değerlendirelim biz yoksa çatlıycaz :9:
bu arada sabah başlıycam ilk galiba
kız öle deme çok heyecanlanıyorum haaaaa

Yine ben geldimmm
Sed im gelmis naasilsin cnm
Ya sed cok garip bi duygu dimi icinde kipirdayan bi can var :16:
Ay nasil bir heyecandir yaa
Fundos icin cok heyecanlaniyorum

Ikili test randevumu 28 ocaga aldim cnm. Belki gosterir.fundosun gittigi sana uzak mi cnm. Bak o cok memnundu.
Tirtil bebis:1: bizimkiler ayni gun dogabilir sedos:1:
Fundos şu testi aksam yap yaaa. Silik cizgi hissediorum bak:16:

kızz fundoşş bende şaşırdım :53: kolları bacaklarıı daha minicik nasıl görünür diye ama kendini ittiriyor 2 hafta sonra video alacak eşim

canımm dr. netleştirmeye çalışıyorum ama yok ki doğru düzgün biryer, sizin o taraflar bu yönden de çok iyi

:49::emir_bebek: inşallah seninledir :nazar:

evet canımmm her anını kaydedinnnn minik tırtılın :1:
kız öle valla bu taraftada acaba hangisine gitsem diyosun öle çokki
keşke gelebilsen bakırköyde çok uzak sana dimi ordada var iyi hekimler ama..
kağıthane tarafı yakındı sşze canım bi arkadaşta o tarafta gidiyodu ama :44:

ama sedom doktor günün geçmeden test yapma diyor bu iğne etkisinden yanlış çıkabiliyomuş 14 gün geçmeden yapmamam lazım aslında ptesi yani
ama gidişata bakıp değerlendirelim biz yoksa çatlıycaz :9:
bu arada sabah başlıycam ilk galiba
kız öle deme çok heyecanlanıyorum haaaaa

dr. öyle diyorsa yapma canomm , çatlatma iğnenin yanıltıcı sonuç verecğini bilmiyordum , daha neler öğrenicz , çatlatma iğnelerini bile bilmezdim :1: p.tesi en doğru sonuç olur :16: sabahmıı yapıcann :9: zaten sen beklesen bu formdakiler beklemez ki çatlardıkk , ne kadar dr. dinle desem dee :60:

Yine ben geldimmm

twincanım iyiyim canım sen nasılsın baş ağrıların tümüyle kesilmiştir inşallah :16:

darısı tez vakitte sizin başınıza bitanemm gerçekten başka duygu ama bende ultrasonda görünce oluyor bir kaç gün etkisi sürüyor sonra yokmuş gibi geliyor hala inanamıyorum :1:

:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49:

Yine ben geldimmm

Ikili test randevumu 28 ocaga aldim cnm. Belki gosterir.fundosun gittigi sana uzak mi cnm. Bak o cok memnundu.

sağol canımmm inan herkes için diliyorum bu güzel duyguyu yaşamamızı sırası gelen hamileyim desin şurda özellikle bu ay kızlar test sonucumu aldım hamileyim yazmayı nasıl istiyorum bi bilsenizzz

ayşem çok az kaldıııı ayyyy ikili test ne demek yaa onu bilmiyom
aynı günmüüüüü yaaa süper yada aynı hafta düşünsenize nasıl güzel bi olay bu
akşammııııı gaza geldim yapim anasını satim :9::9:
sıvı tüketmede sorun yok dimi ovü. testi gibi sadece çiş tutcam fazlaca :9:

bu arada çiş yaparkenki kasık ağrısı geçti o garip ağrı geçtiii iğnedendi demekkkkk
ama arada karnımda bişey pandik atıp kaçıyoooo :9:

sedommmm türkiye hastanesi yakın dimi sanaaa çok iyiymiş kızz ablam sölediii o tarafta çalışıyor yaa şirkette çok kişi oraya gidiyor dediii

fundoşun gittiği yerler güzel canım o taraflar çok güzel ama bana uzak :50:

eveeet aynı günde olabiliiirr :29::29:
ayşemm yaa doğum zamanında birbirimize destek oluruz dicem ama sen ödlek ben ödlek :18:böyle titrer dururuz bizimkiler doğum zamanı geldiğinde kızların 7 aylık olacak sonra onlara yardımcı oluruz ... kanımca sosyal yeliz fundoşş çatır çatır doğurur :60:, fundoşş son anlarda yanıltabilir hani cesaretli gibi görünüp yaklaştıkça bayılmalar falan :60: benay la lizim de korkar :60:

sbryyu kestiremiyorum
peri ve twin biraz daha yakından tanırsam yorum yapıcam size dee :9:

Back
X