• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

1 yıldan fazladır sürekli test yapıp hiiiiç çift çizgi yakalayamadım yaa sanki hiç görmicekmiş gibi hissediyorummm:6:

böyle düşünme canım bağlama karaları hemen sadece zamanı var ben bile 2kere hamile kalmışken bak hala hamile kalamadım :29:

Ya kan testinde cikabilir hatta kadin hissettim diyebilir tamam ama,bak kardesimin kanda hcg 409 ken adet gunu idrar testinde cok cok silik cikmisti ilk idrar oldugu halde.bi gun once yapmis olsa cikmayacakti

idrar testinde görmüş canım bu arkadaş :53:

pişttt noluyo bakıyim belirtiler görülmeye başlanmış hadi hayırlısı bakalım benim daha bi hafta var bi belirti falanda tok bu ay çok

takılmıyorum zaten yum haftasını yakalayamadık çünkü

yaa psikolojikte olabilir benim ki bekliyoruz canom öyle :53::53::53:

idrar testinde görmüş canım bu arkadaş :53:

yaa psikolojikte olabilir benim ki bekliyoruz canom öyle :53::53::53:

Yaa ama nadir işte sosyalimm onu soylemeye calisiyorum esas olan adet gecince yapmakk bence biz topikce bu fikri savunalimm ve bunu belleyelimm yazik birileri aratıp da idrar testini bizim topikten okursa akli basinda mantikli ablalar görsünn :34:

Yaa ama nadir işte sosyalimm onu soylemeye calisiyorum esas olan adet gecince yapmakk bence biz topikce bu fikri savunalimm ve bunu belleyelimm yazik birileri aratıp da idrar testini bizim topikten okursa akli basinda mantikli ablalar görsünn :34:

tamam yeliziimmmmmmmmmmm :7::7::7: anladımmm:34: tabi ki nadir o kadar araştırma yapıyorum sadece 1 kişiye olmuş zaten:1::1::1:

ben kaçar kızlar bugün çok yoruldum az uyuyayımmmm görüşürüz hepinizi öpüyorummm :54:

buda çiçekleriniz

:71: :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

iyi geceler kızlarr k.v geldi durmadan anlatıyo ona cevap vermekten buraya yazamıyorum yarın sabah pardon öğlene doğru görüşürüz:9:

böyle düşünme canım bağlama karaları hemen sadece zamanı var ben bile 2kere hamile kalmışken bak hala hamile kalamadım :29:

fundoşum çift çizgiyi görmek önemli değil canım bebeğini kucağına almayı görmek önemli, misal ben testte çift çizgiyi gördüm koşa koşa doktora gidip iğne yaptırmam lazım 9 ay oyunca hergün, ayrıca bebeği kucağıma alacak mıyım alamayacak mıyım o bile belli değil, inşallah hepimiz çift çizgiyi görür sağlıkla sıhhatle ve hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alalım :16:

günaydınnnnn

haklısınız sabommm sonrası önemli

inşallah sosyalim inşallah vallaha tükendim buraya gelme eziyeti dahada batar oldu gözüme
işten çıksammı diye düşünüyorum şimdi hamile olmasamda

günaydınnnnn

haklısınız sabommm sonrası önemli

inşallah socikiplim inşallah vallaha tükendim buraya gelme eziyeti dahada batar oldu gözüme
işten çıksammı diye düşünüyorum şimdi hamile olmasamda

Fundosumm o is yerinde cok mutsuzsun ama en azindan oyalanacak birseylerin var isten cikip evde oturdugun zaman daha cok dusunup kuracaksin bu bebek isini yinede sen bilirsin hayat senin hayatin nazil rahat edeceksen oyle yap kuzum

Fundosumm o is yerinde cok mutsuzsun ama en azindan oyalanacak birseylerin var isten cikip evde oturdugun zaman daha cok dusunup kuracaksin bu bebek isini yinede sen bilirsin hayat senin hayatin nazil rahat edeceksen oyle yap kuzum

ya en çokta 2,5 senedir burda bugünde dahil çalışıyorum yaaa inan yetmiyo bi pazar günü dinlenemiyorum ki
ya evde tüm gün iş güç yada dışarda oluyoruz ozamanda iş güç kalıyo ben yine yoruluyorum
eve tem. geliyo o sorun değil tmamda ben evde yokum ozamanda içim rahat etmiyo
çıkıp dinlenmem lazım iyice bi kendime gelmem lazım bedenimi dinlendirmem lazm
ama eminde değilim işte bilsemki 2 ay içinde hamileyim tamam :1:

Bak ben cumaretsi pazar evdeyim ama inanki banada yetmiyor sana yetmemesini zaten cok iyi anliyorum ama bunun kararini sen esinle birlikte vereceksin kuzum nasil rahat edeceksen oyle yap gonul ister ki bebislerin bu ay gelmis olsun:16:

Bak ben cumaretsi pazar evdeyim ama inanki banada yetmiyor sana yetmemesini zaten cok iyi anliyorum ama bunun kararini sen esinle birlikte vereceksin kuzum nasil rahat edeceksen oyle yap gonul ister ki bebislerin bu ay gelmis olsun:16:

dün yorgun mutsuz görünce direk dedi zaten işten çık çok kafaya takıyosun dinlen dedi
evet gelmiş olsada hemennnn kaçsam ama sanki ben istedikçe oda gelmiyoo :26:

neyse hayırlısı böleymiş demek

dün yorgun mutsuz görünce direk dedi zaten işten çık cumartesilea takıyosun dinlen dedi
evet gelmiş olsada hemennnn kaçsam ama sanki ben istedikçe oda gelmiyoo :26:

neyse hayırlısı böleymiş demek
Aslinda oradan cikip calisma sartlari daha iyi olan en azindan part time yada cumartesileri tatil olan bi yere mi baslasan

evet canommm en büyük sebebide o bencede çok karamsarım artık kendimi toparlamam lazım ama bu aydan çok umutluyduk beaaaaaa
Aslinda doktorunda bizi cok umutlandirdi yok cogul gebelik olur yok bilmem ne olur dedi hepimiz umutlandik aslinda daha adetin gelmedi yani umudum var yinede benim:17:

Aslinda doktorunda bizi cok umutlandirdi yok cogul gebelik olur yok bilmem ne olur dedi hepimiz umutlandik aslinda daha adetin gelmedi yani umudum var yinede benim:17:

evet yaaaa yok yere koruncaktım bide beşiz diyo kadın yahuuu
ısrarla korun diyor evet canım gelmedi gelecek gibide değil belli olmaz tabi yarın gelcekmi bakalım benim şaşmaz çünkü
sabah kendi rızamızla çalışma oldu :9: keşke yum. zamanıda böle olsa yaaaa :17:

Son düzenleme:
Back
X