- 25 Eylül 2013
- 3.887
- 131
- 113
Gecmis olsun canim insallah daha fazla beklemezsin![]()
Allah kimseye daha fazla bekletmesinn olursa olur olmazsada onca ev bekleyen yavrular var alırız birini napammmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim insallah daha fazla beklemezsin![]()
Dusuncen cok guzel gercekten kesinlikle katiliyorum yas kac bu arada resimde ki sensen eger cok gencsin sanirimAllah kimseye daha fazla bekletmesinn olursa olur olmazsada onca ev bekleyen yavrular var alırız birini napammmm
Dusuncen cok guzel gercekten kesinlikle katiliyorum yas kac bu arada resimde ki sensen eger cok gencsin sanirim
günaydın sosyalim fundam ben geldim bugün biraz erkenci miyim ne![]()
22 yasndaym esimin yası buyuk bana kalsa bu kdr üzülmem ama esim baskı yapıyor cok istedigi icin resimdeki benim senin yas kac senin bebis maceran nasl
Gozlerim yasardiiiii sen bu saatte burada hayirdirgünaydın sosyalim fundam ben geldim bugüraz erkenci miyim ne![]()
Yas 32 kuzu mayista 1 kurtaj 5 aylik deneme gelen giden yok, yasin daha genc olur muhabbetine girmek istemiyorum hayirlisi ne ise o olsun senin hakkinda22 yasndaym esimin yası buyuk bana kalsa bu kdr üzülmem ama esim baskı yapıyor cok istedigi icin resimdeki benim senin yas kac senin bebis maceran nasl
Gozlerim yasardiiiii sen bu saatte burada hayirdir
Yas 32 kuzu mayista 1 kurtaj 5 aylik deneme gelen giden yok, yasin daha genc olur muhabbetine girmek istemiyorum hayirlisi ne ise o olsun senin hakkinda
günaydın sabommmmmm
canım çok gençsin daha herşeyin hayırlısı inşallah biran evvel anne olursun genccik yaşında miniğini büyütürsün
bende şimdiki aklım olsa 3 yıl önce hemen yapardım ama bilemiyosun işte olmayacağını hemen olacak sanıyosun isteyince
yaş oldu 31 daha doğur büyüt çok iş var
kapıları sildim bitti bugünde pencereleri mi silmeye başlasam diyorum eşim gece vardiyasından çıktığı için süpürge falan açamıyorum
Malatyada olsaydin hemen sil derdim ama orayi bilemiyorum canim
yağmur yağar mı ki ben ne zaman cam silsem akşamına yağmur yağar![]()
Tsk ederim canim gercektende gonlumuzu aldineşim sabah geldiğinde uyandım sonrada uyuyamadım kalktım bende hem sosyalimi küstürmeden gidiyim bi bakıyim dedim![]()
Gozlerim yasardiiiii sen bu saatte burada hayirdir
Yas 32 kuzu mayista 1 kurtaj 5 aylik deneme gelen giden yok, yasin daha genc olur muhabbetine girmek istemiyorum hayirlisi ne ise o olsun senin hakkinda
kapıları sildim bitti bugünde pencereleri mi silmeye başlasam diyorum eşim gece vardiyasından çıktığı için süpürge falan açamıyorum
yağmur yağar mı ki ben ne zaman cam silsem akşamına yağmur yağar![]()
İkiz olsunda ikisi bir hemen büyüsün tatlmm 2 yl oldu ben evleneli ilk gunden beri istiyoruz iste bazen olmasn gezeyim tozaym diyorum esim onun ailesi kendi ailem baskılarda basladı olsada herkes mutlu olsa diuorum allahm hayrlı zamanını bilir
Tsk ederim canim gercektende gonlumuzu aldin![]()
canım ptesi salı yağış var ben sürekli takipteyim şantiyede sış cephe yapıyoruz çünkü
lilicimmm benim içinmi dedin ikiz burda ikiz muhabbeti çok dönüyor benim için birde falımdada çıktı bende artık o kadar benimsedimki keşke olsaaa vallaaa
bende öle diyorum zaman geçince o sorular çok boğuyor insanı işte ama bilmiyolar sanki elimizde istiyoruz işte kardeşim aaaa olsun istiyoruz ama olmyo napalım yaniiii
inşallah hepimiz tez zamanda hamile kalırızda rahatlarız
canım ptesi salı yağış var ben sürekli takipteyim şantiyede sış cephe yapıyoruz çünkü
lilicimmm benim içinmi dedin ikiz burda ikiz muhabbeti çok dönüyor benim için birde falımdada çıktı bende artık o kadar benimsedimki keşke olsaaa vallaaa
bende öle diyorum zaman geçince o sorular çok boğuyor insanı işte ama bilmiyolar sanki elimizde istiyoruz işte kardeşim aaaa olsun istiyoruz ama olmyo napalım yaniiii
inşallah hepimiz tez zamanda hamile kalırızda rahatlarız
Evet senin icin dedim canm hayrlısı ile olur insalllah bizimkilerde hadi yapın artk bi bebbek olsun dio yapa yapa bi hal kaldk olmuyo napalm olmuyo insallah olur herkesten cok benim esim daha cok baskı yapıyor bana olsun die ama neler cektigimi gördü biraz daha iyiyiz ilk yıl bezdirdi canımdan ama duzeldi
eşin keşke biraz daha anlayışlı olsa senin psikolojin çok önemli çünkü hamile kalma olayında benimki sağolsun ben takıyorum diye sürekli olmazsa olmasın boşver takma kafana der oda araştırıyo çünkü stresin ne kadar etkili olduğunu biliyor
inşallah hepsinin çenesini kapatıcazzz![]()
bende bıktım usandım elalemin sorularındannnn
önümüzdeki c.ertesi annem kardeşim bide arkadaşı gelcek bende kalmaya ara tatil için bişey çıkmazsa annem gelesiye kadar ev işi bırakmak istemiyorum zaten memlekette yeterince yoruluyor anneanne babaanne kendi evi derkeno yüzden siliyim diyorum
en azından perdelerim temizlenmiş olur babamda diyo sen istediğin kadar temizle annen gelince temizlicek yer bulur merak etme sen diyo![]()
Soru sormalrna alstm ama kısır gelin oldum cıktım yaniii![]()
Evdemi yapiyorsun sporu yoksa spor salonunda hoca esliginde miAminnnn hayrlısı neyse o olsun kiloda vermem lazm birqz simdi ben spora basldm dün eger hamile kalrsam duser mi acaba
Tembellige cabuk alisiyoruz canim yaçalışmamak iyi değilmiş canım çalışmaya alışan bi insan için sabah yataktan çıkasım gelmiyor kalkar kalkmaz kahvaltı yapamıyoum
hem ilacım var kahvaltıdan 1saat önce içmem gerek onu bekliyorum kahvaltı yapıyorum derken saat 12-1 oluyo sonra hiç ev işi
yapasım falan gelmiyor bi uyuşukluk geldi üstüme sorma bütün gün tv karşısında oturmak istiyorum![]()
bencede baban hakliönümüzdeki c.ertesi annem kardeşim bide arkadaşı gelcek bende kalmaya ara tatil için bişey çıkmazsa annem gelesiye kadar ev işi bırakmak istemiyorum zaten memlekette yeterince yoruluyor anneanne babaanne kendi evi derkeno yüzden siliyim diyorum
en azından perdelerim temizlenmiş olur babamda diyo sen istediğin kadar temizle annen gelince temizlicek yer bulur merak etme sen diyo![]()
Cahil cok maalesefSoru sormalrna alstm ama kısır gelin oldum cıktım yaniii![]()