• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

hatta diz kapağımın biraz üstünde bacağımdada atma varrr uyuşuyo :9::9:

kızzzz dünde benim öleydiii
ayol biz senle aynı anda ya hamişiz dicez yada kırmızııııı

yeliz naptı acep niye girmedi yumurtalarını çok merak ediyom dr. iğne verdimi
kız çıkacam yaa gel hadiiii

bende atma falan yok ama evet canım aynı anda haber vereceğiz bide fundoşum ara ara bana bi üşüme geliyor sanada oluyo mu:26:

Bendede ates basmasi olmustu. Ki cogu kiside oluyor ondan sordum. Birde sag kasigimda bi agirlik varmis gibi hissediyordum. Oda olursa yaz hemen.
Kizz ikinizde hayirli haberi verirsiniz ins..
Bugunde gelmezse birazcik daha umutlanicaz fundammm:16:

gelmeeeee giiiiitttttt diyorummm zaten ikide bir sütkardeş şabana söler gibiii :9::9::9:

bende atma falan yok ama evet canım aynı anda haber vereceğiz bide fundoşum ara ara bana bi üşüme geliyor sanada oluyo mu:26:

o bende her adete yakın yada adet günü oluyo bide tuhaf bi iştahsızlık bulantı tadı
9 ay gelmesin yaaaa

Bendede ates basmasi olmustu. Ki cogu kiside oluyor ondan sordum. Birde sag kasigimda bi agirlik varmis gibi hissediyordum. Oda olursa yaz hemen.
Kizz ikinizde hayirli haberi verirsiniz ins..
Bugunde gelmezse birazcik daha umutlanicaz fundammm:16:

inşallah ayşem ama ben adet olacam gibi :26:

Kizz bacaginda mi uyusuyorrr:53: neyse daha fazla dillendirmeyelim.
Sosyalimmm sendede belirtiler var. Ama seninkiler pek caktirmadan kendini gosteriyor:1:
Fundoss cok yorma kendiniiii haa:20:

inşallah ayşem ama ben adet olacam gibi :26:

yan tarafta devlet hastanesi var gidip test yapasım var haa :1::1::1:

kızzzz hadi git yapp benim öle imkanım yokkkkkk
evet psikolojik olabilir ayşem
aynen sosyalim bende öle hissediyommmm
yeeek yaaa olsaydı çıkardı idrarda :9:

Kizlar selamm.İnanbiliyomusunuzz doktor bugun donmemiş sehirdisindan.ve o tip merkeeindeki tek doktor ve oranin sahibi.Ve benim bugun gec kalmis kontrol gunum.cildircam

Sosyal duramiyosun dimi :1:

yok canım sakinleştim artık belirti söylemek yok 3 gün daha bekleyeceğim bu 3 gün adet olmazsam perşembe günü test yapacağım

kızzzz hadi git yapp benim öle imkanım yokkkkkk
evet psikolojik olabilir ayşem
aynen sosyalim bende öle hissediyommmm
yeeek yaaa olsaydı çıkardı idrarda :9:

az daha bekleyeyim çıkmazsa yıkılırım şimdi :25:

Kizlar selamm.İnanbiliyomusunuzz doktor bugun donmemiş sehirdisindan.ve o tip merkeeindeki tek doktor ve oranin sahibi.Ve benim bugun gec kalmis kontrol gunum.cildircam

yelizim başka doktora mı gitsen o adamı bekleme kız belkide yumurtaların çatlama aşamasındadır :18:

yelizim başka doktora mı gitsen o adamı bekleme kız belkide yumurtaların çatlama aşamasındadır :18:

Ben de oyle dusunuyorum sosyalimm dee simdi doktora derdimi anlatmak ayri bi dertt.triplere girecek simdi baska doktor burda olmadigi icin gittigimdenn öfff yani benim tum derdim birden fazla yum olustuysa catlatma ignesi yaptirmak

Bu dr larda varya isii duzgun yapan yok ..
Kuzum kacinnci gun bugun

Back
X