• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bişey yok canım gelir gelmez kontrol yaptım bişey yok ama çok fena sinirliyimmm gelcekmi neeee :18:
yeliz napmışşş doktormu yokmuşşşşşşşşşşşşşş :53: kabusssssssss

başka doktora git dedim yarında gelemeyebilirmiş,oda doktor araştırıyordu gelmediğine göre gitti sanırım

oda benim gibi 26-27 gün döngüsü oyüzden geç kalmasın tabi ama ben ctesiydi kontrol ptesi gene çağırdı ozaman büyümüştü yarına kadar gitmesi lazımmmmmmmm inşallah yarın gelirrrrr

oda benim gibi 26-27 gün döngüsü oyüzden geç kalmasın tabi ama ben ctesiydi kontrol ptesi gene çağırdı ozaman büyümüştü yarına kadar gitmesi lazımmmmmmmm inşallah yarın gelirrrrr

olmadı başka doktor baksın ne olacak ki sonuçta yumurtaya bakacak çatladı mı yada kaç mm oldu onu söyler

ayşemmm sırtımda çok kötü bi ağrı var nefes alıp verirken ağrı yapıyo :1:

:63: bende gidiyorum işteeeee kimse yok zaten kimse pas vermiyo :110:

ayşemmm sırtımda çok kötü bi ağrı var nefes alıp verirken ağrı yapıyo :1:

canim benim site hep acik yaaa. basinda olmasamda online gosteriyor sanirim. sirt agrisi yorgunluktanda olabilir. vala biz merak ettikce gunler daha yavas geciyor sanki. sen bu ara kendini hic dinleme.koyver gitsin. testte yapmiyoruz zaten:34:
dusundukce,ustune gittikce daha cok belirti buluyoruz ve sonrada test yapsak mi diyoruz:1:

Kizlarrrrrrrr
Doktora gittimm yeni bi doktor gelmiss burda bi hastaneyee bayann ona gittim
Uc tane yumoşş gelişmiş catlama boyuntunda ikisi sagda biri soldaa :52:
Ovitrelle igne verdii hemen vurul kist olusmasin dedi vuruldum ama koldann gobekten yapmadilarr :26: sordum farketmiyo dedi hemsire
Doktor 10 gun boyunca gun aşiri iliski dedii agrilarin cok olur 3 yum oldugu icinn dedii
Ayy cok mutluyum ustumden buyuk bi yuk kalkti bunu halledimce oleyyy
Benim doktor gelsin hususi gidip agzina s..
Ben gitmeye de bilirdim 3 yumurtam heba olucaktii ustune bide kist.Bu kadini da cok begendim artik buna devam edicemm ohhh dunya varmissss :1:

Kizlarrrrrrrr
Ovitrelle igne verdii hemen vurul kist olusmasin dedi vuruldum ama koldann gobekten yapmadilarr :26: sordum farketmiyo dedi hemsire
Doktor 10 gun boyunca gun aşiri iliski dedii agrilarin cok olur 3 yum oldugu icinn dedii
Ben gitmeye de bilirdim 3 yumurtam heba olucaktii ustune bide kist.Bu kadini da cok begendim artik buna devam edicemm ohhh dunya varmissss :1:

Ohhh masallah kuzum 3 tanee hadi bakalim kolay gelsin :1:
Herşey de bir hayir vardir cnm o dr gitmeseydi belki yeni draa gitmeyecktn cnmm
Ee gelsin bebislerrr cogul gebelik olurmuss :9:

Kizlarrrrrrrr

cok sevindim yelizimmm. hadi bakalim bundan sonra sıkı bi calisma beklio sizi. esinide iyi besle,sende kendine dikkat et.en basta stres yapmaa:20:
doktorun icine sindiyse sakin birakma cnm,hep onda devam edersinnn.
bu ay topigimiz bol yumurtalii:1: yumoslarr bebis olurr insss. hadi sira sira verin guzel haberleriii:16:

:63: bende gidiyorum işteeeee kimse yok zaten kimse pas vermiyo :110:

daha yeni geldik ondan olabilir mi acaba :32::32::32:

Kizlarrrrrrrr

yelizimmmm çok sevindimmmmm :52::52::52::52: ayy iyi ki gitmişsin bakkk kıığıızzzz gelsin bebişler :32::32::32: ayyy dur ben şimdiden bi mendil sallayayım

:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Aysee twinn sosyall tesekkurlerr canlarimm ayy bu ayın en mutlu gununu yasiyorum suanda moralim cook yukseldii ayy hadi insallahhh
Bizde dün gece calisma olmustu simdi bugun degil yarin gece yapak demiiii doktor bana saat vermedi cunku gun aşiri dedi sadece

Aysee twinn sosyall tesekkurlerr canlarimm ayy bu ayın en mutlu gununu yasiyorum suanda moralim cook yukseldii ayy hadi insallahhh
Bizde dün gece calisma olmustu simdi bugun degil yarin gece yapak demiiii doktor bana saat vermedi cunku gun aşiri dedi sadece

sosyalcani dinle canimm. bugun dinleninn. yarin cok onemli bi gece:1: esine aci kahve icirmeyide unutmaa:1:

kız bende dedim ya yarın olsun hatta sabah olursa da olur yani :52:

sosyalcani dinle canimm. bugun dinleninn. yarin cok onemli bi gece:1: esine aci kahve icirmeyide unutmaa:1:

kız bende dedim ya yarın olsun hatta sabah olursa da olur yani :52:

Hahh evet kizz kahvee icireyimm
Evet sosyalimmm yarin gece uygun bencee
Buarada kizlar aklima ne geldi biliyomusunuz.Ben evlendikten 1 ay sonra annemlere gitmistim tabi orda da oglene kadar yattigim icin bi sabah beni annem uyandirmaya calisirken yine deli olmustu bana demisti ki insallah ikiz bebeklerin olur da oglene kadar uyumak neymiş gorursunn :)
Bide annemin dua gibi olan bedduasi tutarmiss

Hahh evet kizz kahvee icireyimm
Evet sosyalimmm yarin gece uygun bencee
Buarada kizlar aklima ne geldi biliyomusunuz.Ben evlendikten 1 ay sonra annemlere gitmistim tabi orda da oglene kadar yattigim icin bi sabah beni annem uyandirmaya calisirken yine deli olmustu bana demisti ki insallah ikiz bebeklerin olur da oglene kadar uyumak neymiş gorursunn :)
Bide annemin dua gibi olan bedduasi tutarmiss

al bi tane fundoş daha :9: inşallah 3 tane olsun yelizimmmm :52::52::52:

napıyonuz kızlar ben hastaneye gittikten sonra hep kötü oluyorum anca kendime geliyorum:9: gittim öğle arasına yakalandım öğleden sonrayı bekledim mecbur :50:dört beş tüp kan aldılar bide idrar testi istediler idrar için fazladan bir saat oyalandık çünkü gelmedi bir türlü:9::9:sonuçları yarın alıcam ertesi günde doktora gidecem inşallah:16:
fundoşum gelen giden yokmuş çok şükür inşallah hiç gelmiycek kırmızılar:16::16:
sosyalcan seninde ufak tefek belirti varmış hadi bakalım fundoşla beraber güzel haberlerinizi alırız inşallah:16::16:
yelizcan yumoşların 3 taneymiş çalışmalara sıkı hazırlan senden de hayırlı haberler bekliyorum:16::16:bu arada benim yaptığım iğnede ovitrelle idi:34:
ayşecan,tiwinim,benoş,lizim siz nasılsınız kızlar bi yaramazlık yok inşallah:16::16:

Back
X