Allahimmm sen dualarimizi kabul ett.sen hepimiz icin hayirlisini nasip et.
canlarim ben giyeneyim artik. ondan once bi iki isim daha var disarida. doktordan cikinca yazarim hemen.
hepinizi cok seviyorumm..iyiki varsinizzzz
ayşemm yeni okuyorum yazını canom bende bu kız nere gitti diyorum kendi kendime
bizde seni çok seviyoruz şirinem :103:
sizde iyiki varsınız
Ya canım ben o kadar hassasım ki bak nerdeyse 2 haftada bir sürekli gidiyoruz 3 saatlik yola dönüyoruz.. Söylenmez ama hiç elimizi çekmiyoruz ve hep ben isteyerek yapıyorum.. Çoğu zaman ben söylüyorum canım bak babama şunu alalım şunu şöyle yapalım bilmem ne.. Ben bu kadar hassasken onun böyle yapması çok zoruma gitti ya şu an etrafımdakilerden utanmasam ağlicam
Canım babası çok uzun zamandır böyle hasta o hastalığın tedavisi yok alışığız yani bu duruma.. Başta öyle demiyordu şu 1-2 aydır bişiler oldu gidemem gezemem babam orda hasta bilmem ne.. Onun büyüğü büyük de bneimkisi değil mi benim ananem orda tek hastaneye kaldırmışlar geçen şekeri fırlamış ona bakarsan böyle kıyaslarım ama ben bunu yapmadım hiç.. Tek gitmeme içi asla el vermiyor onun için de surat yapıyor ama bişi de diyemiyor sen görmek istiyorsan al biletini git diyor bana ya
pericimm canımm , gerçekten evliliğin en zor tarafları şu aileyle ilgili olan tartışmalar , bende bazen çok yorulduğumu hissediyorum...inatlaşsan yine olan sana ve evliliğine oluyor...
kendini üzme canımm