• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Allahimmm sen dualarimizi kabul ett.sen hepimiz icin hayirlisini nasip et.

canlarim ben giyeneyim artik. ondan once bi iki isim daha var disarida. doktordan cikinca yazarim hemen.

hepinizi cok seviyorumm..iyiki varsinizzzz

ayşemm yeni okuyorum yazını canom bende bu kız nere gitti diyorum kendi kendime :1:

bizde seni çok seviyoruz şirinem :103:
sizde iyiki varsınız :16:

Ya canım ben o kadar hassasım ki bak nerdeyse 2 haftada bir sürekli gidiyoruz 3 saatlik yola dönüyoruz.. Söylenmez ama hiç elimizi çekmiyoruz ve hep ben isteyerek yapıyorum.. Çoğu zaman ben söylüyorum canım bak babama şunu alalım şunu şöyle yapalım bilmem ne.. Ben bu kadar hassasken onun böyle yapması çok zoruma gitti ya şu an etrafımdakilerden utanmasam ağlicam :(

Canım babası çok uzun zamandır böyle hasta o hastalığın tedavisi yok alışığız yani bu duruma.. Başta öyle demiyordu şu 1-2 aydır bişiler oldu gidemem gezemem babam orda hasta bilmem ne.. Onun büyüğü büyük de bneimkisi değil mi benim ananem orda tek hastaneye kaldırmışlar geçen şekeri fırlamış ona bakarsan böyle kıyaslarım ama ben bunu yapmadım hiç.. Tek gitmeme içi asla el vermiyor onun için de surat yapıyor ama bişi de diyemiyor sen görmek istiyorsan al biletini git diyor bana ya

pericimm canımm , gerçekten evliliğin en zor tarafları şu aileyle ilgili olan tartışmalar , bende bazen çok yorulduğumu hissediyorum...inatlaşsan yine olan sana ve evliliğine oluyor...
kendini üzme canımm

ben adet olacam kesinleşti kızlar um umutlarım şubata kaldı :16:

artık belirti aramayalım benoşum sallayalım gitsin :24:

günaydın canım rüyalara çok takılma :34:
Cnm hayirlisi bakalim test alip simdi yapsam cikar mi cnm
Gunaydin canlarimm.
Sosyalim hakkina hayirlisi olsun. Demekki bu ay zamani degilmis. Subat ayii bomba gibj gecer ins.

Twinim seninde hakkina hayirlisi olsunn. Heyecanli bekleyiss ssnde devam ediyor:)

Sedom fatmamm bebeklerinizin iyi olmasina cok sevindim. Bu arada sedo ikili testte ne kadar gec girersen daha iyi. Haftaya olmasi daha iyi olmus. Banada doktorum 22-30 ocak arasinda testini yaptir demisti. Ben 28 e randevu aldim.

Fundam adetin 2 gun gelmesini doktoruna soyle bakalim. Psikolojik mi yoksa ilaclardan falan mii

Benayim yelizimm sizede gunaydinn yazdiklariniza cok guldumm:) sosyalimm onerii ucretlerii cok iyiii:))
Evet kuzum heyecanla bekliyorum sabah adet sancisi vardı biraz
Günaydın kızlar
ayşenur kuzum genelde 12. hafta ideal ikili test için 13+5 e kadar da yapılıyomuş inş gittiğinde cinsiyetini de öğrenirsiniz:16:

fundacım benimde bi ağlayasım var zaten işyerinde izlesemmi ki o filmi rezil olmayım sonra millete :1:

twincan inşallah rüyan terse çıkar :16:
Sagol kuzum inss :16:
pericim duaların kabul olsun inşallah canım sağol

mutluluk evet canım çok etkileyiciiii

ayşem evet bizde doğalgaz yok canım sadece bizim mahallede :1: güzel aslında ama mutfakta tüp var işte
arayacam bugün canım şirketi sorcam gece farkettik çok soğuk değil diye komşuyada gidemedim
ayyy yatıya misafirmiii yine oraya gidip ilgilenecen ozaman
doktormuuuu bilmiyodum yine gideceğiniiii ne için ayşemmm

twinimm yarınmı test yapacan
Kuzum bugun yapayim dedim ama cikar mi acaba

Selam kizlarrr
Nasilsinizzz

oo yelocannn hoşgeldin nasıl gidiyo haberler sende cancağzımmmm bizde aynı tas aynı hamammm
ağrı sızı akıntı takip gidicenmi doktora ne zaman gidecen

bu arada kurt gibi acıktım bu ne yaaaa midem büyümüş her an açımmm :5:

:44: bi denesen şansınıııııı

kızlar ben harbi bunalıma giriyom heralde :1: benim kociş sabah traş olurken açmış telefonundan yabancı müzik ama değişik böle melodisi dedim bu nece bulgarca dedi
neee dedim o neymiş öle
işyerinde var bikaç tane göçmen kız bahsediyolardı diğer arkadaşı ile
onlar alıştırmış çok hoşuna gitmiş dedim o kadar samimisiniz heee eğlenceli neşeli kızlar demezmi
o ne demek yaaa dedim mesafeni koruycaksınnnn :20:
demezmiii sende gülll hep gergin hep asık surat :53::53:
sabahtan beri takığımmmm :44:

Kaynamadi kuzum okudum simdi evet sinir bozucu bişey soylemis senin kocis :20:
Ben sinirden patlrdim ama niye ole demis suratini niye asasin ki herkesin caninin sıkkın olduğu zamanlr olabilr :16:
Iyi ol kuzum takma bunlara

kızlar ben harbi bunalıma giriyom heralde :1: benim kociş sabah traş olurken açmış telefonundan yabancı müzik ama değişik böle melodisi dedim bu nece bulgarca dedi
neee dedim o neymiş öle
işyerinde var bikaç tane göçmen kız bahsediyolardı diğer arkadaşı ile
onlar alıştırmış çok hoşuna gitmiş dedim o kadar samimisiniz heee eğlenceli neşeli kızlar demezmi
o ne demek yaaa dedim mesafeni koruycaksınnnn :20:
demezmiii sende gülll hep gergin hep asık surat :53::53:
sabahtan beri takığımmmm :44:

bende bugün eşimi gördüm rüyamda fundoşumm:47: çok gıcığım onaa
oda beni görür inşallah :9:
Selam kizlarrr
Nasilsinizzz
hoş geldin canımm , ben yine gribim :2::9:ama iyiyim , sende iyisindir inşallah
midye canavarı 1 :39:
2 fundoş
3 benn :30: sizin yüzünüzden gördüğüm yerde yicem :125:
baş suçlu lizo

canımm , regl sancısı bendede olmuştuu inşallah gelmiştir minik misafirinn :emir_bebek: :16:

pericimm canımm , gerçekten evliliğin en zor tarafları şu aileyle ilgili olan tartışmalar , bende bazen çok yorulduğumu hissediyorum...inatlaşsan yine olan sana ve evliliğine oluyor...
kendini üzme canımm

Bugüne kadar hiç aileyle ilgili tartışmamız olmamıştı ama nedenine bakıyorum şimdi çünkü benim aileme çok uzağız onun ailesine yakınız ben hiç gidelim edelim dememişim ondan kaynaklanmış benim aileme sevdiklerime gelince sorun çıktı..

oo yelocannn hoşgeldin nasıl gidiyo haberler sende cancağzımmmm bizde aynı tas aynı hamammm
ağrı sızı akıntı takip gidicenmi doktora ne zaman gidecen

bu arada kurt gibi acıktım bu ne yaaaa midem büyümüş her an açımmm :5:

Kigiizzz ne olcakk bende de ayni tas ayni hamamm :))
Valla canm dün itibariyle akinti kesildi kasiklarimda hala hafiften agri var evvelsi gunku gibi degil tabii.Doktor adetin gecikirse gel test yapalim dedi.Benim normal adet döngüme goree 3 subat ama igneden 2 gun sonra yumurtlama oldugunu dusunursekk 5-6 si gibi olurr.tabi insallahh olmazz
Simdi ben anlamadim sosyal adet olmus muuu yoksaa olcam diye mi oyleydii

Kaynamadi kuzum okudum simdi evet sinir bozucu bişey soylemis senin kocis :20:
Ben sinirden patlrdim ama niye ole demis suratini niye asasin ki herkesin caninin sıkkın olduğu zamanlr olabilr :16:
Iyi ol kuzum takma bunlara

2 fundoş
baş suçlu lizo

canımm , regl sancısı bendede olmuştuu inşallah gelmiştir minik misafirinn :emir_bebek: :16:

twinim yok kızzzz bu ara hep öleyimmmm suratsızzzz :1: erkekler hiç sevmezki öle güler yüzlü olacan hep hahahaa yapacan :37: yokkk moral sıfırrrr

o yüzdenn akşam hemen saç boyatmayaaa :9::9::9: bide kestiriyimde görsün havalı oluyo omuz boyunda benim :9:

sedoş sen rüyada görmüşsün ayol gerçi etkisinde kalıyo insan başkasıyla gördün demi oyyy çok gıcık bi durummm

ben bu ara herşeyin canavarıyımmm yaaa tavuk çöok sevmezdim sözde aşağı indim demin fırında gördüm kızarıyo patatesle nasıl güzel görünüyoduuuuuuuuuuuu :56:

2 fundoş
baş suçlu lizo

Ayy insss canim benmm dua et sedimm :16:

Annemlere gidecm alirim bi test deneyelim bakalim umut hep var ama hayal kirikligi olmasin diye kendimi kaptirmiyorum

Kigiizzz ne olcakk bende de ayni tas ayni hamamm :))
Valla canm dün itibariyle akinti kesildi kasiklarimda hala hafiften agri var evvelsi gunku gibi degil tabii.Doktor adetin gecikirse gel test yapalim dedi.Benim normal adet döngüme goree 3 subat ama igneden 2 gun sonra yumurtlama oldugunu dusunursekk 5-6 si gibi olurr.tabi insallahh olmazz
Simdi ben anlamadim sosyal adet olmus muuu yoksaa olcam diye mi oyleydii

ayyy hemen haber etttt :18: halaylarla dönnnnn

anam benim dr gibi seninkide benimkide öle dedi ya gecikince gel ya gecikmezse dedim ozamana det olunca :9:
gidip kızacammm çok emindiniz çok ağladım dicem :27:
az kaldı kız hadi bakalım
olmamış daha olcam diye tutturdu tükenmişlik yaşıyozzzz :37:

kız yelo benim adet 2 gün sürdü yaa yerleşme olabilirmiii yada geç çatladı yum. geç dölllenme olmuş olamazmıııı
ilaç çok etkili acaba şimdide etki edermikiiii kendinden isteyince çok güzel çalışma oluyo ama yum günlerinde çok zor off yaaa
bide şimdi tuttu diyelim yani h.sonuna kadar misal
ben haftaya rahim filmi çektircem yaaa minik olsa gider dimi :18:

benayyyy okumaktan yazamıyon yawwwwwww okuma gellll telden çok zor çünküüüü :25:

twinim yok kızzzz bu ara hep öleyimmmm suratsızzzz :1: erkekler hiç sevmezki öle güler yüzlü olacan hep hahahaa yapacan :37: yokkk moral sıfırrrr

o yüzdenn akşam hemen saç boyatmayaaa :9::9::9: bide kestiriyimde görsün havalı oluyo omuz boyunda benim :9:

sedoş sen rüyada görmüşsün ayol gerçi etkisinde kalıyo insan başkasıyla gördün demi oyyy çok gıcık bi durummm

ben bu ara herşeyin canavarıyımmm yaaa tavuk çöok sevmezdim sözde aşağı indim demin fırında gördüm kızarıyo patatesle nasıl güzel görünüyoduuuuuuuuuuuu :56:

Evet cnm sürekli karşılarında gülümseyerek bakan birini istiyolar ama olmuyo
Kuzum sen zaten fıstıksin da balli fistik olacan yani :16:

anam benim dr gibi seninkide benimkide öle dedi ya gecikince gel ya gecikmezse dedim ozamana det olunca :9:

kız yelo benim adet 2 gün sürdü yaa yerleşme olabilirmiii yada geç çatladı yum. geç dölllenme olmuş olamazmıııı
ilaç çok etkili acaba şimdide etki edermikiiii kendinden isteyince çok güzel çalışma oluyo ama yum günlerinde çok zor off yaaa

Fundossss butun bu sorulari bi kan testi cevaplardi :47:
Dediklerinin hepsi ihtimal dahilinde hepsi olabilir sen ozaman ptesi gittiginde adetinin hic normal gelmedigini soyle kuzumm me dusundugunu de soyle bence ki gitmiskenn test falan yaptir ne olurr ne olmazz neler duyuyoruzzz

Fundossss butun bu sorulari bi kan testi cevaplardi :47:
Dediklerinin hepsi ihtimal dahilinde hepsi olabilir sen ozaman ptesi gittiginde adetinin hic normal gelmedigini soyle kuzumm me dusundugunu de soyle bence ki gitmiskenn test falan yaptir ne olurr ne olmazz neler duyuyoruzzz

evet yelizim zaten ptesi doktor bakınca görür olup olmadığını ama riskli diye heralde bi test yaparlar filme girmeden önce
film sonucu hemen veriliyomu acaba yaa bakalım sonuca göre ne yol izlicezzz ayy çok heyecanlııı

Yaaaaaa twinnn hani sen bu sabah yapcaktiiinnnnn :19::19:
Yelizim evde test yoktu eee bide okula gidicem diye erken ciktim simdi giderkn alip yapicam

Kuzum insss halay cekerek girersem anlayin :16: halay hangisiydi kiz :1:

Back
X