Bugüne kadar hiç aileyle ilgili tartışmamız olmamıştı ama nedenine bakıyorum şimdi çünkü benim aileme çok uzağız onun ailesine yakınız ben hiç gidelim edelim dememişim ondan kaynaklanmış benim aileme sevdiklerime gelince sorun çıktı..
canımm yaa ne kadar surat yapsa da bir git bakalım, yaptığının ve tavırlarının yanlış olduğunu sende tavırlarınla belli et o zaman olmaz mı ? hatta ilk önce babasının yanına uğrayıp sonra gidemez misin :44:
twinim yok kızzzz bu ara hep öleyimmmm suratsızzzzerkekler hiç sevmezki öle güler yüzlü olacan hep hahahaa yapacan
yokkk moral sıfırrrr
o yüzdenn akşam hemen saç boyatmayaaabide kestiriyimde görsün havalı oluyo omuz boyunda benim
sedoş sen rüyada görmüşsün ayol gerçi etkisinde kalıyo insan başkasıyla gördün demi oyyy çok gıcık bi durummm
ben bu ara herşeyin canavarıyımmm yaaa tavuk çöok sevmezdim sözde aşağı indim demin fırında gördüm kızarıyo patatesle nasıl güzel görünüyoduuuuuuuuuuuu![]()
kız fundoşş sen öyle iştahlı anlatıyorsun ki tiksindiğim yemekleri bile istiyorum güzel oluyor anlat anlaat böyyleee
evet rüyamda gördüm ama gerçek gibiydiii
Ayy insss canim benmm dua et sedimm![]()
dualarımm hep sizinle balımm