- 18 Nisan 2009
- 5.291
- 2.269
- 248
inşallah canım benim ya sabahları yaptınız dimi![]()
Ya mesela dün sabah oldu artik bu gece olurr sonraa pazar sabah falan oyllee gecer :)) 10 gun dedi doktor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inss kuzum bekliyorumm sabirlaaacanım benim ne olur üzme kendini o bebiş gelecek o göbişe girecek ama zamanı var demekki
çok sevindim canım benim eve bi git de ayrıntıları bekliyoruz![]()
Yelizim inss umut olmasa nasil yasiycazTwinimmm canin sagolsunn yeni ay yeni umutlarrr
Aysemm cok sevindim canmm bebişimize iyi bak kığızzzzzzz ona göreee
Fatmacimm ne guzel herkese bi değinip geçmissinn canm benim agrilar hala var hafiftenn.Akintim kesildi dün.Evet bana saat vermedii sadece gün aşiri iliski dedii sana ne saat vermistii.
Bizz igneden onceki gece calismistik.İgneden sonraki gunun gecesi oldu sonra bir gun ara ertesi sabahh simdi de bu gecesize ne saat vermisti??
canımmm üzülmek yokkkkk daha umut varrrrrrr
beraber görcez inşallaaah
ayşemmm çok sevindimmmmm eve geç görüşürüzzzz
fatmam çok tatlısınnnnn
kız saç konusu vardı aklımda zaten onun için değil aylık boyatma olayıkesim bunalım halimden
![]()
Ya mesela dün sabah oldu artik bu gece olurr sonraa pazar sabah falan oyllee gecer :)) 10 gun dedi doktor :)
ya bende öyleydim valla saçım uzundu negatifi görünce her ay gidip azcık azcık kestirdim kuş kadar kaldı saçım kısacık şimdibenimki de saç bu hale gelene kadar ayıkmadı duruma sonradan bana dedi ki sen hangi ara saçını bu hale getirdin
![]()
biz tanıştığımızda saçım uzundu ama ben uzun saçı çok kullanamam kısacık kestirmiştim sonra hep kısa kullandım en son düğünden önce uzattım gelin başım düzgün olsun diye sonra yine kestirdim şimdi bebiş olana kadar uzayacak sonra ne kadar uzun kullanırım bilmem.. aynen canım sosyal başkan haklı bi sabah bi akşambenimkide anlar hemen uzun saçlı sevdim aşık oldum diyo
bu sabah olayı çok önemli herhal bende bundan sonra öle denicem ama sosyalin dediği gibi
bi akşam bi sabah bi akşam bi sabah
ya bende öyleydim valla saçım uzundu negatifi görünce her ay gidip azcık azcık kestirdim kuş kadar kaldı saçım kısacık şimdibenimki de saç bu hale gelene kadar ayıkmadı duruma sonradan bana dedi ki sen hangi ara saçını bu hale getirdin
![]()
süpersin sosyal başkanyemişim bebeğini ya sağlıklıyım, huzurluyum, mutluyum elbet oda bi gün teşrif edecekkkkkk
hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmm![]()
Kigiizzz kisa sac kadar rahat bisey yokk benim liseden uni mezun olana kadar sacimm 1 cm falandii bildigin erkek sacii allahimm nasil rahatti muthiş biseyy.Sonra basladim uzatmaya bi hevess baya da uzattim nişanlandigim zamana kadar cok cok uzundu.Nişanim olcaginda kuafor sacina biraz ışilti olsun diye biseyler yapti allahimm boyasi iki saatt minik minik tutamlarr beklemesi iki saat ben resmen fenalik gecirdimm nişanim oldu yuzukler takildi kutlandi falann ben kosa kosa kuafore gittim kiz da arkadasim yalvardi kesme diye yok dedimm nefret ettim kurtar beni bu sactann
Ama tabii cok kisa yapamadim ense gorunecek sekilde küt kestimm ama ahtim var cocugum olsunn yine saclarimi cok kisa ve kipkizil yapicamm :))
yemişim bebeğini ya sağlıklıyım, huzurluyum, mutluyum elbet oda bi gün teşrif edecekkkkkk
biz tanıştığımızda saçım uzundu ama ben uzun saçı çok kullanamam kısacık kestirmiştim sonra hep kısa kullandım en son düğünden önce uzattım gelin başım düzgün olsun diye sonra yine kestirdim şimdi bebiş olana kadar uzayacak sonra ne kadar uzun kullanırım bilmem.. aynen canım sosyal başkan haklı bi sabah bi akşam![]()
yemişim bebeğini ya sağlıklıyım, huzurluyum, mutluyum elbet oda bi gün teşrif edecekkkkkk
Kigiizzz kisa sac kadar rahat bisey yokk benim liseden uni mezun olana kadar sacimm 1 cm falandii bildigin erkek sacii allahimm nasil rahatti muthiş biseyy.Sonra basladim uzatmaya bi hevess baya da uzattim nişanlandigim zamana kadar cok cok uzundu.Nişanim olcaginda kuafor sacina biraz ışilti olsun diye biseyler yapti allahimm boyasi iki saatt minik minik tutamlarr beklemesi iki saat ben resmen fenalik gecirdimm nişanim oldu yuzukler takildi kutlandi falann ben kosa kosa kuafore gittim kiz da arkadasim yalvardi kesme diye yok dedimm nefret ettim kurtar beni bu sactann
Ama tabii cok kisa yapamadim ense gorunecek sekilde küt kestimm ama ahtim var cocugum olsunn yine saclarimi cok kisa ve kipkizil yapicamm :))
bende iki sene önce esmişti kısa dedim kulak hiazsında esti bi anda kociş akşam şoka girdiii görünce feysde var bazı fotolarımda o halim görmüşsündür belki![]()
kızzzz 1 cm miii
çok rahat yaa valla hemen yıka kurut ohhh
bu ne valla zor dayanıyorummm
sosylimmmm hehh şöleeeeeeeeee yola gelllllllllll
buda aynı ben bi giriyo bunalıma hemen çıkıyo![]()
süpersin sosyal başkanbizde seni çok seviyoruz
bende kısa saçı çok seviyorum çok rahat kullanışlı hiç uğraşmıyorum saçım kısaykenbu arada benimde saçlarım bi ara kızıl ve kısacıktı
![]()
Kuzummmmmm biz de seni cok seviyoruzz yavrummmmmm
Kizimmmm sen bizden kat kat şanslisinn sen enazindann olabildigini biliosunn kigiiizzzz gelicekk tabii kii Allaha şükür saglikliyizz insallah saglikli bebişlerimiz de gelicekk
bende iki sene önce esmişti kısa dedim kulak hiazsında esti bi anda kociş akşam şoka girdiii görünce feysde var bazı fotolarımda o halim görmüşsündür belki![]()
kızzzz 1 cm miii
Fundossss gordn mu yazdığımıbende iki sene önce esmişti kısa dedim kulak hiazsında esti bi anda kociş akşam şoka girdiii görünce feysde var bazı fotolarımda o halim görmüşsündür belki![]()
kızzzz 1 cm miii
Kuzumm bizde seni seviyoruzzzzzz
Ohh masallahh Rabbim keyfini bozmasin
Kuzum umutlanmistim bu ay hsg de cekildi kafamda kurcaliyorum hep kiz test üstünde exp 2013 eylul diodu exp son kullanm tarihimi oluyo baskansende hemen bunalımdan çık her ay yeni umutlarla geliyor , bizim buradaki arkadaşlığımız yeterrrrr![]()
Iyiki varsiniz kuzummmsende hemen bunalımdan çık her ay yeni umutlarla geliyor , bizim buradaki arkadaşlığımız yeterrrrr![]()