• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Nasılsınız? Benim hiç keyfim yok... Size bişi sorucam ola ki ben Mart sonu İstanbula gidersem hani Rabbim nasip eder o zaman bebiş olur (Ki bu tatsızlıkla bebiş de yapılmaz ya) 6-7 haftalık felan oluyor acaba uçağa binmem zararlı olur mu? Bi de sırt çantası kadar ya da ufak valiz taşımam ne kadar doğru olur? :S

Cnm merhaba hosgeldin..
Benim duydugum ilk 3 ay ufakta olsa riski var. Ama sen yine bilen kisilere sor tam emin ol cnm.

Ya işte hala o günkü şeyler.. Bugün artık dedim geliyorsan gel gelmiyorsan ben biletimi alıyorum dedim akşam kounşuruz dedi yine deli ediyor beni off .. Bilmiyorum ya valiz çok ağır olmaz ama sonuçta valiz yani çekiniyorum ne bilim aman

canım sen kendin git boşver eşini kafanı dağıtmış olursun , düşeceği varsa her türlü düşer örnek iil gebeliklerimiz Ya Allah deyip çıkarsın yola

12 yillik esareti esime soyledim. Aksam bakarim dedi. Bende simdi fragmanina baktim. Brad i gordumm:1:

:9::9::9:

canım sen kendin git boşver eşini kafanı dağıtmış olursun , düşeceği varsa her türlü düşer örnek iil gebeliklerimiz Ya Allah deyip çıkarsın yola

:9::9::9:

Ben de öyle düşünüyorum napim artık...

Cnm merhaba hosgeldin..
Benim duydugum ilk 3 ay ufakta olsa riski var. Ama sen yine bilen kisilere sor tam emin ol cnm.

Biliyorum riskli olduğunu ama iyice bunalttı bu kocam beni ne olacaksa olsun :(

Nasılsınız? Benim hiç keyfim yok... Size bişi sorucam ola ki ben Mart sonu İstanbula gidersem hani Rabbim nasip eder o zaman bebiş olur (Ki bu tatsızlıkla bebiş de yapılmaz ya) 6-7 haftalık felan oluyor acaba uçağa binmem zararlı olur mu? Bi de sırt çantası kadar ya da ufak valiz taşımam ne kadar doğru olur? :S

bende çok etkilendim valla iyi ki söylemişim sizlerede güzel bi film izledik bugünde açlık oyunları 2 yi izleyeceğiz :32: bi de ayşemin filmi vardı kaptan phılps onada zaman kalırsa bakarız :32:

perican görümcem yeni öğrenmişti hamile olduğunu 1,5 aylık filandı ingiltereye uçtu düşün 5 saat havada
ve geçen hafta döndü 3 aylıktı hemde aktarma istanbula 4 saat sonra izmire bindi burdan hiçbişeyde olmadı rahat ol canımmmm
haa bu arada o sanırsın alıişverie gidiyoo :19: öle bi bavulları varkiiii onlarla gelip gitti rahat ol

evet canım philipsde güzeldi açlık oyunlarımı hımm izlemediysek bende sölimmm ben ismen pek hatırlayamıyom filmi görünce hatırlıyom :1:

Yine ben. Tel elimde uyumusum:)
Hosgeldin fundoss.masallah kist mist yokmus. Yeni yumda gelmis. Hadi insallah filme gerek kalmazz. Subat ayinda butun kizlar patlama yapar insallah.Aminnnn
Siz bu ayda duzenli yapin. Zaten senin yum erken catliyorr. Bugunleri iyi degerlendirin.jelde kullanma. Bak gecen bi arkadasimla konustum. Oda bebek icin baya ugrasmis. Sey dedi. Calismadan sonra bacaklarimi havaya dikiyordum.hic kipirdamiyordum 15 dk. Arasinada bezle yada havlu kagit koyuyormus iyice bastirarak. O ay hamile kalmis. Sende dene bakalim. En sonda hangi kasigi agriyorsa onun ustunde 1 saat yatiyormus.

tel elde uyumuşmusunnnn ayy ne tatlııııı :8:

he kızzz bi alet açtı sıfır paketten böle plastik makas gibiiii onu soktu canım yandı onla naptıysaaaa aldı baktı aa süper dediiii attı çöpe
sonra yine normal çubukla :18: yaa dedi kistik parçalar sandım 2 gün adetim diyince ama harika dedi hiçbişey yok baksana yumurtalarınaa yine maşallah dedi

dedimki dün akşam sağ kasık ağrısından uyuyamadım yok öle aman çatladı şu bu düşünme öle anlasak hemen ne olduğunu herşey çok kolay bizede gerek yok aletlere de dedi sen takılma onlara dedi
jel kullanma kasma kedini günlerin kıymetli ne diye spermleri öldürelim dediiii

benim zaten kağıt havlu yanımda kızzzzzzz :9::9: hemen koyuyommmm ama havaya dikemiyorummm üşüyommm açık oluyo yanlarım :9: bende dün gece öle yaptımmm sağ ağrıyodu oraya yatttımmm :17: :17:
bu aradadaha çoook var çatlamasına dedi:26:

perican görümcem yeni öğrenmişti hamile olduğunu 1,5 aylık filandı ingiltereye uçtu düşün 5 saat havada
ve geçen hafta döndü 3 aylıktı hemde aktarma istanbula 4 saat sonra izmire bindi burdan hiçbişeyde olmadı rahat ol canımmmm
haa bu arada o sanırsın alıişverie gidiyoo :19: öle bi bavulları varkiiii onlarla gelip gitti rahat ol

evet canım philipsde güzeldi açlık oyunlarımı hımm izlemediysek bende sölimmm ben ismen pek hatırlayamıyom filmi görünce hatırlıyom :1:

Ay canım sağol.. Ben yine tabi ki dikkat ederim de (Tabi bu ay olursa bebiş) Öyle çok aşırı ağır olmaz da sonuçta ağırlık hani o yüzden.. İnşallah nasip olsun da.. Valla çok bulandım gelmezse de gelmesin gidicem ben :(

Yine ben ugurladm benimkini geldim...
Bi yarim saate ezcane giderim kizlar yine aklima girdinz :1:
Aysemmm test yapicam ama hamislikle ilgili bi belirti yok ne yapiyim sence

Ay canım sağol.. Ben yine tabi ki dikkat ederim de (Tabi bu ay olursa bebiş) Öyle çok aşırı ağır olmaz da sonuçta ağırlık hani o yüzden.. İnşallah nasip olsun da.. Valla çok bulandım gelmezse de gelmesin gidicem ben :(

Yine ben ugurladm benimkini geldim...
Bi yarim saate ezcane giderim kizlar yine aklima girdinz :1:
Aysemmm test yapicam ama hamislikle ilgili bi belirti yok ne yapiyim sence

Gecikme sosyalimmmmm :54:

perim çalışıyodun sen değilmi iznemi çıkacaksın gel tabi buraya değişiklik olur benimde elazığdan kuzenim geldi lisede okuyor bileti ctesiydi çarşambaya çekmiş sıkılmış istanbul boğuyomuş çok kalabalıkmış :1:

twinnn heyecanla bekliyommmm kuzummmmm

perim çalışıyodun sen değilmi iznemi çıkacaksın gel tabi buraya değişiklik olur benimde elazığdan kuzenim geldi lisede okuyor bileti ctesiydi çarşambaya çekmiş sıkılmış istanbul boğuyomuş çok kalabalıkmış :1:

Kuzum bnde heyecan yaptim simdi cay fln ictim cikar mi yinede :31:

Evet canım ya izin alıcam ben de burdan boğuldum çok özledim istanbul'u ananemi herşeyi.. İnşallah Rabbim nasip ederse geleceğim..

Evet canım ya izin alıcam ben de burdan boğuldum çok özledim istanbul'u ananemi herşeyi.. İnşallah Rabbim nasip ederse geleceğim..

iyi olur canım benim dr. da öle soğuk biriydiki tatile gitmiş kadın nasıl değişmiş anlatamam
yüzü sürekli gülüyor tatlı dilli olmuş çok soğuk normalde meğer strestenmişşş

inşallah gelirsin iyi olur

iyi olur canım benim dr. da öle soğuk biriydiki tatile gitmiş kadın nasıl değişmiş anlatamam
yüzü sürekli gülüyor tatlı dilli olmuş çok soğuk normalde meğer strestenmişşş

inşallah gelirsin iyi olur

O kadar yani :) Gelicem Canım Allah'tan bi mani olmadıkça mart sonu ordayım 8-9 gün de olsa gelicem..

Merhaba kızlar iyisinizdir inşallah :))

fundoşum ne yaptın dr. geriye dönük bakamadım :29:

doktora gittim geldim canım, dr. geçen hafta yoktu yaaa tatile gitmiş kocasıyla ayyy nasıl pozitif nasıl tatlıydıııı işte moral stressizşik ne önemli değilmiiiii
o soğuk kadın gitmiş canım diye konuşan pozitif konuşan tatlımı tatlı doktorum gelmişşşşşş
ha bide geçen hafta için kızdı telefonum hep açıktır nerde olursam olayaım ara çekinme dediiii

şeyyyyy rahim filmi yattıdaaa keşke arasaydın onun için dedi
sebebideee :17: :17:
çekelim diyince şey ama kem kümm ilişkiyemi girdinizzzzz dediiii :30: :30: :9: :9:
evet dedim o zaman geçti bu ay adet olursan 8. günü çekicez:1:

bu arada en önemlisiiiii 2 günlük adetim için normal sorun yok dedi muayene oldumm :21: :21:
herşey mükemmel çok sağlıklısın
bikaç tane yumurtam olmuş çokta kaliteli dedi bi farklı aletle baktı kist filan hiçbişey yok
haa dediki çok az bi ilaca bile öle bi karşılık veriyoki vücudun çok güzelll bu
senin hiçbisorunun yok bak hamile kalcaksın tedavisiz
normalde filmi çekseydik iyi olurdu ama geçti artık korunman lazımdı dedi hamile kalabilirsin çünkü
filmle herşey çıkar dedi bu seferde olmazsa :21::21::21::21:

bide haftada 2 ilişki dedi
ayrıca jeli sordum kullanma dedi

Fundosum cok sevindim bi sorun olmamasina bakk kist falan da yokmusss ohh
Amaa film niye olmuyo anlamadim hamile kalma ihtimalin var diye mii

selaaammm herkeseee

kız funda senin adına çok sevindim bak o kadar stres yaptın sonucu gördün demek ki neymiş strese gerek yokmuş...
rahim filmi çektirmemende de vardır bi hayır bakarsın bebişin bu ay gelecek İnşAllah...

en çokta jele üzüldüm ama kullanma demiş ya :(( napak he ayşem kullandı kaldı başımızda örneğimiz vr :1:

twinim yarın sabah yap bence gerçi çıkarsa da her türlü çıkar ama sabah uygun diyorlar ya aklını karıştırmak istemem.. İnşAllah gelmiştir kız. birimiz bi başı çekeydi devamı gelecek de bi çekemedik gitti ha

pericim hiç üzülme canım..gelmiyorsa gelmesin bırak gel sen.. bi dokotora sor tabi uygun olur mu diye ama bence de olur gibi geliyor
uçak niye zararlı ben halaa anlayamıyorum içerde bebişin de mi kulakları şey oluyor :9:

Merhaba kızlar iyisinizdir inşallah :))

fundoşum ne yaptın dr. geriye dönük bakamadım :29:

Fundosum cok sevindim bi sorun olmamasina bakk kist falan da yokmusss ohh
Amaa film niye olmuyo anlamadim hamile kalma ihtimalin var diye mii

selaaammm herkeseee

kız funda senin adına çok sevindim bak o kadar stres yaptın sonucu gördün demek ki neymiş strese gerek yokmuş...
rahim filmi çektirmemende de vardır bi hayır bakarsın bebişin bu ay gelecek İnşAllah...

en çokta jele üzüldüm ama kullanma demiş ya :(( napak he ayşem kullandı kaldı başımızda örneğimiz vr :1:

twinim yarın sabah yap bence gerçi çıkarsa da her türlü çıkar ama sabah uygun diyorlar ya aklını karıştırmak istemem.. İnşAllah gelmiştir kız. birimiz bi başı çekeydi devamı gelecek de bi çekemedik gitti ha

pericim hiç üzülme canım..gelmiyorsa gelmesin bırak gel sen.. bi dokotora sor tabi uygun olur mu diye ama bence de olur gibi geliyor
uçak niye zararlı ben halaa anlayamıyorum içerde bebişin de mi kulakları şey oluyor :9:

anacım bi açamadım sayfayı dikildiler geneeee

sedommm çok iyiyimmmm çok iyi geçtiii doktor görüşmemmm :21:

evet yelizimmmm ilişki sordu oldu dedimmm :9: :17: e baktı yumurtalarda iyi

benayım bende öle diyommm filme gerek olmayacak belkideee jeli kullanmam napim doktor ne derse onu yapcammm çok güveniyomm

çok soğukkk bu ne yaaaa hava iğrenççç

yalnız kızlar acaip ıslaklık var bendee erkenmi yumurtluyom ne dr. daha çok var dedi amaaa
bide sordum çoktu yum. niye olmadı çatlamadımı kesşn çatladıııı dedi ağrı sızı unut boşver onla ilgisiyok dedi onlara takılma dediii
bi plastik aletle iyice baktı makineden değil direk kendisi doğum yapar gibii :30: çok iyi kist yok dedi :44:

Back
X