• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

stres çok etkiliyor bitanem , ilk aylarda benimde çok gecikmişti hatta ayşenin de aynı olmuştu ,sonraki ay hamileydik...inşallah sende önümüzde ki ay güzel haberi verirsin:16:

Inss kuzum evet cok stres yapıyorum malesef takiyorum kociste takma dio ama gercktn her ay takmiycm diorum ama yine takiyorum

Benooossss neeee ucak zararlimiiii :53: yas olmasiiinnn ben naaparim sonraaa :53: kiz benim antakyada arkadasim 8 aylikken bile yalan soyleyip 6 ayligim diye biniyoduu kadin hamileligi boyunca nerdeyse her hafta istanbula gittiii

Fundosum artik sen de stres yapma ozamannn
Gerci diyene bak kelin ilaci olsa...
Bana da gunler gecmiyo direnyeliz :)) haftaya ptesi belli olurrrrr :18: :18::18:

kız küçük çek çek valizden alsana onlar da sorun olmaz hem rahat taşınıyor ya.. dert etme o kadar az valizle bişi olmaz bebeğe sen rahat ol ki kötüyü çağırma..

kız ben zararlı demiyorum öle diyorlar diyorum ve niye olduğuna aklım ermiyor.. hadi son aylarda olabilir doğuma yakın diye de daha ilk aylarda saçma geliyor bana.. benim durumda senin gibi sonuçta ben de çok yolculuk ediyorum olmasın tabiki..

Fundoşum ii ii herşey güzel olacak.. tamam bu ay senin doktoro gitcem inşAllah gerek kalmaz tabiki.. başka bi hastane düşündüydüm ama neyse sen gidiyon ya bende gidim kadın ilgili :52:
harbiden çok soğuk..
bu arada biz hep kombiyi yakıyoruz alt üst yaksa bile kız sosyal sizin ora nasıl memleket yav :) doğalgaz parası verme ohhhh :1:

Sedacam hoşgeldin canım sendi..

Benosumm yaptim gitti bile cikmadi zaten negatiff :14:

canım çok sevindim bir şey çıkmadığına :16: sayfandan yazdıklarını bulup okudum
hava buuzz ve işe gelmek çok kötü ayakta durmaya mecalim yok

canım nasılsıın :109: iyisindir inşallah

yelizcim işallaaah bu defa stres yokkk ne çıkarsa bahtımızaa :1:
benaycım bencede bi git benimkine yaaa

twinim yaptınmı testttt hayırlısı olsun kuzummmm :29:

sedommmm aynen öleee içim bi kıpır kıpır ammaaa nolur bilememmmm

Hadii yaa.ben 3 gundur decaviti icemedim. Gece bulantilarim basladi cikardim hep:( sabah ihlamur ictim iyi geldi biraz. Ama dun usuttum sanirim.
Yarin gidioruz cnm:) bakalim ne haberlerle gelecem:)
Yaa birde birsey soracam. Seninde iliski aninda aci oluyor muu:72:

amann dikkat et kendine canım, iki gündür yatıyorum :25: bugün yine geç geldim son ay kaldı artık pek bişey demiyorlar

güzel haberle gelirsin inşallah ayşem :109: benimde c.tesi günü kontrol

ilk anda oluyor :78:

yelizcim işallaaah bu defa stres yokkk ne çıkarsa bahtımızaa :1:
benaycım bencede bi git benimkine yaaa

twinim yaptınmı testttt hayırlısı olsun kuzummmm :29:

sedommmm aynen öleee içim bi kıpır kıpır ammaaa nolur bilememmmm
Evet cnm yaptimm..
Simdi adet olmayi rahat rahat bekliyebilirm ne de olsa yok bisey :31:

Fundos herseyde bi hayir vardir.bak doktorunda guzel konusmus zaten. Sen onun dediklerini aynen uygulaa
Sedo hosgeldin cnm nasilsinnn
Twin su anda test yapsan cikma olasiligi yuksek ama sen bilirsin yinede.
Bu arada benoo ve yelooo hosgeldinizz:54:

evet ayşemmmm soğan suyu yapmim demii gerek yok ne dersin canımmmm

twinim test yapmadınmı yaptınmı anlamadımki ben yahuuuuu

şeyy ayşem aynen uygula derken haftada 2 gün ilişki dedi az değilmii kiii :30:

amann dikkat et kendine canım, iki gündür yatıyorum :25: bugün yine geç geldim son ay kaldı artık pek bişey demiyorlar

Benimde sadece ilk anda olurdu ama bu sefer gecmedi.iltihap olabilir:( doktora soyleyeyim.
Sende ctesi guzel haberlerle geleceksin:16:

Cnm ben adetimin 2.gunu basladim.fundosta 7. Gunu olmali.ama dogrusu adet bitiminden 7 gun sonraymis.

Himm erkeen baslarm bnde kuzum.. bi gelsinde 15 gun kullanioduk dimi sabah aksam tok karnina
Sabah hazirlayip aksam da icebiliyoruz dimi

Benosumm yaptim gitti bile cikmadi zaten negatiff :14:

hayırlısı olsun kuzum ya.. demekki zamanı bu ay deilmiş :(( şubatta bakarsın gelir hiç belli olmaz..

canım çok sevindim bir şey çıkmadığına :16: sayfandan yazdıklarını bulup okudum
hava buuzz ve işe gelmek çok kötü ayakta durmaya mecalim yok

canım nasılsıın :109: iyisindir inşallah

iyiyim canım çalışıyorum.. malum yoğunum.. öğle arasında takılayım sizle dedim kaçarım birazdan gene..

Peki canımmmm içim rahat olsun napim bunaldım gitmem lazım..

kesinlikle git canım.. sana iyi gelecektir eminim..

Fundos herseyde bi hayir vardir.bak doktorunda guzel konusmus zaten. Sen onun dediklerini aynen uygulaa
Sedo hosgeldin cnm nasilsinnn
Twin su anda test yapsan cikma olasiligi yuksek ama sen bilirsin yinede.
Bu arada benoo ve yelooo hosgeldinizz:54:

hoşbulduk canım ama benim öğlen bitiyor akşama gelirim artık..

herkesler kendisine dikkat etsin.. stres yok kızlar.. ben bu ay rahatım ya hiç takmıyorum valla ben bu ay folikasiti de bıraktım.. günü de kaçırdım diye düşünüyorum bakalım.. İnşAllah süprizim olur..

Yaptimm kuzumm negatif cikti :14:
Benosa yazmistimm cnm :54:

Canim senin icin tertemizmiss sogan suyu yapma bence. Yaa ama haftada 2 az. Ya kacirirsan. Sen yine eski yontemlerimizi uygulaa:))
Test yapmis cnm.malesef negatif cikmis:(

hayırlısı olsun kuzum ya.. demekki zamanı bu ay deilmiş :(( şubatta bakarsın gelir hiç belli olmaz..

iyiyim canım çalışıyorum.. malum yoğunum.. öğle arasında takılayım sizle dedim kaçarım birazdan gene..

kesinlikle git canım.. sana iyi gelecektir eminim..

hoşbulduk canım ama benim öğlen bitiyor akşama gelirim artık..

herkesler kendisine dikkat etsin.. stres yok kızlar.. ben bu ay rahatım ya hiç takmıyorum valla ben bu ay folikasiti de bıraktım.. günü de kaçırdım diye düşünüyorum bakalım.. İnşAllah süprizim olur..

Inssss kuzum sen guzel haberler verirsn
Cnm bnde adet bi gelsin takmaycm yaa her ayi iskence ediyoruz kendimize
Ovulsyon test ide aliym en iyisi :1:
Ne zmn yumurtldm derdine dusmiyim offfffffffff :61:

vayy sizi gidi siziiii hiç boş durmuyonuz vay anasınııııııııııı :9::9::9:

Back
X