• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ohhh fundosumm korunma da vermicekse superr bence sen artikk baya baya anne adayligina dogru koşuyosunn ya bu ay ya onumuzdeki ayy bakarsin hicc gerek kalmaz rahim filmine baksana klomenin etkisi devam ediyoo igne vercek mi bu ayy

Ha evett sogan suyuu bana da iyi geldi kistim gittii ilacsiz cok sevindimm

Aysemm gecicekk kizz 2. 3 ay da cok enerjik olcaksin bak görrr ayrica su olayinda ne dedik sanaaa bol bol icc ilerisi icinn sana faydasi olucak kigiizzzzzz

Evet bekleme evresiii beni deli ediyoo zaman gecmiyo beeee

kızz deme öle heyecanlanıyommmmmm :21: kızzzz doktor dedikiii ufacık ilaca bile anormal tepki veriyo vücudun çok güzel herşey fundacımmm dedi :1:

iğne vermiyo tedavi yok bu ay dedi nasıl yani diyom iğne vermicem çatlayacak kendisi dedi :1:

ayşem evet su çok iç bi iç bi wc ben öleyim :9:

bekleme evresi çok zor evett yaaaa ayyy ama adet olsanda bi bunalım yaşıycan yelizim sonradaa gene heyecan benimki gibiii :9:

sedocan başka yerlerde gezioo :110:

kızz deme öle heyecanlanıyommmmmm :21: kızzzz doktor dedikiii ufacık ilaca bile anormal tepki veriyo vücudun çok güzel herşey fundacımmm dedi :1:

iğne vermiyo tedavi yok bu ay dedi nasıl yani diyom iğne vermicem çatlayacak kendisi dedi :1:

ayşem evet su çok iç bi iç bi wc ben öleyim :9:

bekleme evresi çok zor evett yaaaa ayyy ama adet olsanda bi bunalım yaşıycan yelizim sonradaa gene heyecan benimki gibiii :9:

sedocan başka yerlerde gezioo :110:

Tamam fundam zorla iciom ztnn
Sedo nerelerde geziosun kiz hasta hastaa:82: cabuk gir icri kapiyi kapatt:9:

Alemsin yelocannn:9: bari sali gunu git kizzz:)

benimkide öle dedi hatta bi şok oldu aaa olmadımııı neyse olmayadabiliyo normal dedi bende test için geldin sandım dedi :1:
bu ay adet olursan 8. günü film bak ilişki yokkkk diyo nasıl kızardım varyaaaa

kızzz seninde az kaldı haaaa inşallah tutmuştur yaaa

sedommm çok tatlısınnn :1:

Ne biliim aysem yaa onumuzdeki haftasonu ben kurtlanmaya baslarimmm
Evet fundosumm az kaldii amaa hicbisey hissetmiommmm :26:

Ahh canimmm keskee. Dun hic su icmemisim. Simdi dusundumde:9:

:20: bide gülüyo çılgın

ayşem fundoşun gözünden hiç bişey kaçmıyor :9:
benimkide öle dedi hatta bi şok oldu aaa olmadımııı neyse olmayadabiliyo normal dedi bende test için geldin sandım dedi :1:
bu ay adet olursan 8. günü film bak ilişki yokkkk diyo nasıl kızardım varyaaaa

kızzz seninde az kaldı haaaa inşallah tutmuştur yaaa

sedommm çok tatlısınnn :1:

fundoşum sen daha tatlısın , ah o resimlerinde rüzgarla saçlarının yüzünü kapatması bide gülüşünn , benn bittim :38:
vayy sizi gidi siziiii hiç boş durmuyonuz vay anasınııııııııııı :9::9::9:

sen var yaa fundooş ,hemm seni de görücez:33: şimdi alanlar sizin :9:

Ne biliim aysem yaa onumuzdeki haftasonu ben kurtlanmaya baslarimmm
Evet fundosumm az kaldii amaa hicbisey hissetmiommmm :26:

:20: bide gülüyo çılgın

ayşem fundoşun gözünden hiç bişey kaçmıyor :9:

fundoşum sen daha tatlısın , ah o resimlerinde rüzgarla saçlarının yüzünü kapatması bide gülüşünn , benn bittim :38:

sen var yaa fundooş ,hemm seni de görücez:33: şimdi alanlar sizin :9:

hadi hayırlısı canımmmmm

kız bende dr. dinlicemmm sık sık ilişki yapmıycam bide pekmezide bol yiyo benimki oh ohhhh :9:

sedomm gözüm üstündeee ben sevdiklerimi kıskanırımmm :29:
kız hangisi ooooooooooooo :30: :53:

he kızzz şimdi kasıyorum zor geliyo ozamanda mumlamı arayacam bilmiyomkiiii
dr. giyinirken görmüyo ya beni diyomki şeyyy kuruluk oluydaa jel kullansam :78:
e kasıyosun kendiniii diyo kullanma bence spermleri engellemeyelim dedi

:9: ayşem senin şu hamilelik takvimine tıklayıp baktım canom orada bebeğin tüm gelişimleri yazıyor ya ona baktım ,

kapattım kapıyı :93:

sedom sende yap lütfennnnnnn görücez işte bizdeee ne güzelllll :29:

Evet sedoo sen de yapsanaaa takvimm

Kizlar size bisey sorcam.Dubiraz baktim netten ama bisey bulamadim.gecen biyerde yine oyle kendimce arastiriyodum catlatma ignesi vs
Orda bi kiz demiski bugun test aldimm igneyi batirdim parmagima kanattim teste damlattim ikinci cizgi silik cikti demis siz hic oyle bi test duydunuz mu kanla yapilan ben baya da baktim ama hic gormedimm şaşirdimm

Evet sedoo sen de yapsanaaa takvimm

Kizlar size bisey sorcam.Dubiraz baktim netten ama bisey bulamadim.gecen biyerde yine oyle kendimce arastiriyodum catlatma ignesi vs
Orda bi kiz demiski bugun test aldimm igneyi batirdim parmagima kanattim teste damlattim ikinci cizgi silik cikti demis siz hic oyle bi test duydunuz mu kanla yapilan ben baya da baktim ama hic gormedimm şaşirdimm

o neymiş kızzz yapma öle şeyler sallaaa

hadi hayırlısı canımmmmm

kız bende dr. dinlicemmm sık sık ilişki yapmıycam bide pekmezide bol yiyo benimki oh ohhhh :9:

sedomm gözüm üstündeee ben sevdiklerimi kıskanırımmm :29:
kız hangisi ooooooooooooo :30: :53:

he kızzz şimdi kasıyorum zor geliyo ozamanda mumlamı arayacam bilmiyomkiiii
dr. giyinirken görmüyo ya beni diyomki şeyyy kuruluk oluydaa jel kullansam :78:
e kasıyosun kendiniii diyo kullanma bence spermleri engellemeyelim dedi
benim hep takibimdesiniz sende ayşe de :82: :9:
fundoşumm farklı yerlerde çok var o resimlerden hepsi mükemmel ama o resimleriinn :38:
sedom sende yap lütfennnnnnn görücez işte bizdeee ne güzelllll :29:

ben daha kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ki :30:
bu c.tesiden sonra belli olur inşallah fundoşum o zaman yaparım :70:

Yaaa ben o fotolari hic goremiorummm:14:

Kiz ne yapmasiii oyle bi test varmi siz duydunuz mu onu merak ettim yada o anlatan kiz salakti :9:

Ayşemm aynı fotoları alıp ins. koymak komik oluyo atamıyom oraya napimmmm :9:

yalnız ne zayıfmışım beeee eskidennnn :9:

salakmıydııııı :9:

karnım çok ağrıyooo adet olmuş gibi :25:
hehehhe dr. a direk dedimki 2 gün geç oldum 2 gün sürdü gülerek dediki yook hamile değislin :9: :17:

fundoşumm farklı yerlerde çok var o resimlerden hepsi mükemmel ama o resimleriinn :38:

Benim bu takvimde adetime gore sedom. Buda dogru degilmis ama sonra ellemedim. Gerci boyuna gore tam haftasini soyluolar. Seninkini hep farkli soylemislerdi dimi cnm
Haklisin fundam:1:

sedo kızzz bende ne resimler vardııııı eşimle nişanlanınca şifremi alıp hem arkadaş listemdeki erkekler liseden üniden filan :9: hemde o fotolar temizlendiiiii :9:

bitanede telde kalmış dün akşam koymuştum whatsapa hoşuma gitti o halim sabahta dr. dayken yazmış canım naptın cevap yazıyom patt yazmış o resim ne bittin sen hemen değişşş :9:
hemen ikimiz birlikte olan koydum hah oldu şimdi çok güzel diyo :9:

kızzz değiştirirsinnn ozaman yap yaa bizi düşünüyon biliyorum ama bizi bekleyene kadar doğuracannn :9:
yaa son adet tarihinden saymıyormusunnnn bence ölee

hesap yaptım 17 sinde bidahaki adetim
bide 29 ile 3 ü arası yum. günlerim :9:

ama ben zoraki yapmıyacammmm:1:

24 şubatta rahim filmi çektiriyommm ne kadarda erteledim yaaa uslu duramadımmm

yeni başladım :93: ilerledikçe çok ağır gidiyor :82:

canım oraya nasıl resim ekleniyor şimdide uğraştım biraz ama yapamadım , çok karışık twit yaa :26:

Canim ayarlardan yapiliyor die biliorum. Aa bi dk o profil resmiydi.
Sen tweet atarken kucuk bi sayfa aciosun ya cnm. Ordanfotoda koyabiliosun

Back
X