• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

buarada gozlerim ela ama fotolarda pek belli olmaz. ajan ruhlu sedo ayrintilari kacirmaz tabi:9:

he kızzz ben hiç anlamam o konulardaaan benim kocişiminki bariz gerçide bide giydiği kıyafete göre mavi giyince mavi oluyo yeşil giyince yeşil :1:
benim kocişimde hep bana benzesin istiyo bebeğin burnu özellikle diyo :17:

notmalde kara kaş kara göz severim derdim amaa renkli gözlü kocam var

yine obez funda çok acıktııııııııııı gözümün önünden neler geçiyo neler bir bilsenizzzzzzzzz :56:

hadi yemek önerisiiiii

Ben geldimm temizlik bitti daha yeni..
Öldüm yorgunluktn
Napiosunz kizlarr
Ya kocis aradi kendini cok yorma dio 2 gun gecti ya kiyamam ya:14:

Ben geldimm temizlik bitti daha yeni..
Öldüm yorgunluktn
Napiosunz kizlarr
Ya kocis aradi kendini cok yorma dio 2 gun gecti ya kiyamam ya:14:

hemen umutlanıyo dimiiiiii ayyy inşallahhhh twinimmm yarın yıldömnümünüzde ona dünyanın en güzel hediyesini verirsinnnn :16:

hemen umutlanıyo dimiiiiii ayyy inşallahhhh twinimmm yarın yıldömnümünüzde ona dünyanın en güzel hediyesini verirsinnnn :16:
Kuzumm evett canim benim nasil umutlaniyo off off
Fundosumm keske verrbilsemm ama su test ler umudumu biraz kacirdi gercktn..
Yinede ben inaniyorum Rabbim gondereck bu sene hepimize :16:

:1::1::1: valla heee en rahatı :1: ama öğrencilerle olan halinde çok rahattı dimi
benimde bi ara omuzlardaydı ohh misss eşimi kandırırsam yaptırcam ama uzun seviyooo

sedoo sen şimdi bebiş doğana kadar kestirmicenmi yanii yada ben hamiş olsam :44:

evettttt bende öle düşünüyorum yazdıklarından belli nasıl güzel olduğu değilmi gönlünün güzelliği ayrııı
kestirsem diyorum sırf o korku yüzünden çile çekiyorum :78:
Merhaba, insallah bebek sahibi olursunuz hatunlar:3:
merhaba canım , kızlar adına inşallah :16:
canlarimm cok sagolunn. sizin kalbiniz guzel,o yuzden boyle goruyorsunuzz:16:
kestirme sacini sedooo,bende kestirmeyecemm. uzasinnn gitsin bosverrr:51:
:29: sanırım doğuma kadar beklicem çünkü kestirirsem kendimi kötü hissederim , uzasın ve dökülsün gitsin :93:
buarada gozlerim ela ama fotolarda pek belli olmaz. ajan ruhlu sedo ayrintilari kacirmaz tabi:9:
elaa çok severim o rengi , kaçmaz canom :82:
kuzular yaaa bende merak ediyom sizleri:16:
özelden yazarsan ekleyelim seni de canım
yine obez funda çok acıktııııııııııı gözümün önünden neler geçiyo neler bir bilsenizzzzzzzzz :56:

hadi yemek önerisiiiii

:125: :9::9: pis boğazz :9:

makarna salatasıı , bifteekk bende acıktımm :125:

he kızzz ben hiç anlamam o konulardaaan benim kocişiminki bariz gerçide bide giydiği kıyafete göre mavi giyince mavi oluyo yeşil giyince yeşil :1:
benim kocişimde hep bana benzesin istiyo bebeğin burnu özellikle diyo :17:

notmalde kara kaş kara göz severim derdim amaa renkli gözlü kocam var

Ayy elaa en sevdigimmmm :16: benim kocamin daa elaa ama diger kardesleri hep masmavii
Benim de anne tarafim hep mavi yesil baba tarafim hep siyahh :9: insallah bebegim olursaa daa bana benzesin baska hickimseye degill :51:
Yalniz fundoss bu konuda en cok duydugum seyy sakinn bebegim şu kisiye benzemesin asla demee cunku ona benzerr :9:

Mutlulk sed aysem sizin twitter inz var mi varsa ozelden mesaj atsaniza

Back
X