• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

:4: sen şöyle mutfağa gelsene kız
olmazz gelmem sende gitme bence :9::9: kıızz pisboğaz gibi oldum ben ne görsem istiyorum sana da oluyo mu :9:
ana sen ne ara geldin kııız konuya girişe bakkkk :9:
ben buralardayım takipteyim arkamdan konuşmayın sakın :9::9:
Lizim cnmm nasilsinn bebisin iyidr inss
Kuzum bisey sorucm sen nasil ogrenmistin bebisini :16:

Bebişim iyi canım ben dayanamadım başka bi doktora gittim habire ultrasona girip duruyorum :1:
cinsiyetini onaylattık bu sefer kesin dedi :17:

Canım ben adetime 4 gün kala idrar testi yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı. Emin olamadım gittim bi test daha aldım ertesi sabah tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı. Akşamına kan verdim 124 çıktı hcg değerim. Adet sancısı dışında hiç belirti olmadı. Test yapmamın sebebi bi önceki gün başım döndü. Ama göz kararması değil bildiğin heryer döndü etrafımda.
Sendemi umutlusun bu ay geçti mi reglin canım?

O ne kizz gerdann :53: ay ben et konusunda cok cahilimm zaten pek sevmemm bizim ailede de pek yenmez hep sebze hep sebzee simdi burda mecbur bol bol ett :53: bana da ogretin accik kigiiizzzz

:1: benimki simdi bile cnm bisey cekti desem gider alir herhalde o zmn gece bile gider alir :16:

Kiz bu sosyal nerdeeee :ssz:

gerdan çok lezzetliii yelizim bide uygunda kilosu 20 küsür al patates ve havuç soğanla düdüklüye at suyuda faydalı aa bide bağırsaklarıda çalıştırıyo pratikte ben suyunu bol koyuyom hemen bi bulgur pilavı yapıyom onaaa
yap kız kocişin çok sever bakkk

twinim ozaman düşünemiyorum bunları deli olurlar valla parmağımızda oynatırızzzz :1:

sosyal ö.sonra toplantı var dedi akşam gelcek

olmazz gelmem sende gitme bence :9::9: kıızz pisboğaz gibi oldum ben ne görsem istiyorum sana da oluyo mu :9:

Bebişim iyi canım ben dayanamadım başka bi doktora gittim habire ultrasona girip duruyorum :1:

Canım ben adetime 4 gün kala idrar testi yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı. Emin olamadım gittim bi test daha aldım ertesi sabah tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı. Akşamına kan verdim 124 çıktı hcg değerim. Adet sancısı dışında hiç belirti olmadı. Test yapmamın sebebi bi önceki gün başım döndü. Ama göz kararması değil bildiğin heryer döndü etrafımda.
Oyy masallh miniigine cnm
Kuzum cuma gunu yaptim test negatif cikti sonra baktim testin tarihi gecmis
Bugun itibariyle 2gun geçti yine test yaptim yine negatif adet te olmadim :44: :31:
Yani aylardır 25 gunde bir gelrdi kirmizlr
Testtn sonra cok umudum kalmadi bu ay icin cnm

ayyyyy lizimmmm ögreninceee ne kadar sevinmişindirrr ayyyyy bzde yaşayacazmı inş o günleri:14:

gerdan çok lezzetliii yelizim bide uygunda kilosu 20 küsür al patates ve havuç soğanla düdüklüye at suyuda faydalı aa bide bağırsaklarıda çalıştırıyo pratikte ben suyunu bol koyuyom hemen bi bulgur pilavı yapıyom onaaa
yap kız kocişin çok sever bakkk

twinim ozaman düşünemiyorum bunları deli olurlar valla parmağımızda oynatırızzzz :1:

sosyal ö.sonra toplantı var dedi akşam gelcek

Fundosum aynen cnm her istegimz yerine gelir :1:
Bazen diyorum ben bi hamile kalyim ozmn sen gorursun diye :1:

kızlar bizde bide tadım hastalığı var her akşam bi paket çekirdek sizde yiyonuzmuuu :26:

Oyy masallh miniigine cnm
Kuzum cuma gunu yaptim test negatif cikti sonra baktim testin tarihi gecmis
Bugun itibariyle 2gun geçti yine test yaptim yine negatif adet te olmadim :44: :31:
Yani aylardır 25 gunde bir gelrdi kirmizlr
Testtn sonra cok umudum kalmadi bu ay icin cnm
belki geç yumurtlamışsındır twinim bende geç yumurtlamışım 31. gün test yapmıştım çünkü önceki ay 35 günde regl olmuştum.
ayyyyy lizimmmm ögreninceee ne kadar sevinmişindirrr ayyyyy bzde yaşayacazmı inş o günleri:14:

İnşallah yaşayacaksınız canım sadece doğru zamanı bekliyosunuz. Sevinmek değilde emin olamadım ya aptal gibi oldum. Bide arkadaşıma fotosunu çekip yolladım hayır negatif dedi. Kesinlikle yok hamile değilsin sakın umutlanma dedi benim umudumu kırdı :50:
Kan sonucuna kadar hiiç umutlanamadım :50:

Sana en başından demiştim oğluşun diye ,ultrason gibiyimdir :82: :9: ama bi kendimi hissedemiyorum ,bulantım olmadığı zamanlar çok yiyorum canımm , yemek yedikten 1 saat sonra hiç bir şey yememiş gibi acıkıyorum :125: biz neyse lizom bu fundoşu hiç düşünemiyorum :1:
bende öle olurum sedom içim içimi yer dururrrr bekle yapmaaaa

biftekmiiiii bende pirzola seviyom kemikliiii aaaa buldum gerdan haşlama yapimm düdüklüde iki dakka ama mutluluun dedinide yapıcammmm bol limonluuuuu offff

evettt yelizimmm öle kızzzz hep öle olurrr oyüzdende kötü karamsar düşünemeyecemmm anasına babasına benzesin ama demi yaaa
en iyisi kestirmemek :8:

ya fundoş şu gerdan kokulu olmuyor dimi hani kuyruk yağı gibi bir tat , öyle değilse bende yapayım bir gün :39:

Sana en başından demiştim oğluşun diye ,ultrason gibiyimdir :82: :9: ama bi kendimi hissedemiyorum ,bulantım olmadığı zamanlar çok yiyorum canımm , yemek yedikten 1 saat sonra hiç bir şey yememiş gibi acıkıyorum :125: biz neyse lizom bu fundoşu hiç düşünemiyorum :1:

ya fundoş şu gerdan kokulu olmuyor dimi hani kuyruk yağı gibi bir tat , öyle değilse bende yapayım bir gün :39:

Ewet sedoşum hep demiştin. Kalbin temizmiş. Bence seninki de erkek.
Wallahi fundayı bende düşünemiyorum yarım dünya olur 9 ayda :9::9::9:

Kuzum bndr cok severim ama her aksam degil sivilce oluyo hep kuzum yiyosan tuzsuz kabak cekirdegi yiyin :39: bi tasla iki kus :1:

yok kızzz yapmıyo valaahhh sadece alnım yağlanıyo birassscıkk :1:

benimiiiiii beni unutun zaten yarım dünyaa gezerimmmmmm ona gidiyo diye nasıl götürürüm beeen o beslensin diye :9: bahaneye bak

evet canım kestirme şunun şurasında kaldııııı 6 ay

yok kızzz bana koku gelmiyo valla :44: ama çok lezzetli kızzz ben kemik kemirmeyi çok seviyom kocişte :1:
önce iki yüzünü kızart az sonra patates soğan bütün at suyu tuzu koy pişir ben suyuna bulgur yapıyom

yiyorduk bir ara sivilce yapıyor bıraktık, ama sayende akşam yicem :35: bence sende çok yeme fundoş

bu dediğin mümkün değilllll :9: :9: :9:
kız kabak yiyek dimii en faydalısı o bizim için ama tadım ayçekirdeğindeki tat hiçççbirinde yokkkkkkkkk :50:

Back
X