• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yok kızzz yapmıyo valaahhh sadece alnım yağlanıyo birassscıkk :1:

benimiiiiii beni unutun zaten yarım dünyaa gezerimmmmmm ona gidiyo diye nasıl götürürüm beeen o beslensin diye :9: bahaneye bak

evet canım kestirme şunun şurasında kaldııııı 6 ay

yok kızzz bana koku gelmiyo valla :44: ama çok lezzetli kızzz ben kemik kemirmeyi çok seviyom kocişte :1:
önce iki yüzünü kızart az sonra patates soğan bütün at suyu tuzu koy pişir ben suyuna bulgur yapıyom

Oha cok canm cektii :26:

yalanmıı yalan de kendinde dedin aynısını fundoşumm :1:
bak seni tutarım böyle zorlaa öperim :4::54:

eşim spora giderken takıyo çantayııı böle çalım atıyooo ohh sen yağ bağla koca g.tlü kıskanççç diyo gülüp kaçıyo çok komikkkk :1:
ben diyom ya hergün hergün bu ne yaa bu ne azim

yiyorduk bir ara sivilce yapıyor bıraktık, ama sayende akşam yicem :35: bence sende çok yeme fundoş

bu dediğin mümkün değilllll :9: :9: :9:
kız kabak yiyek dimii en faydalısı o bizim için ama tadım ayçekirdeğindeki tat hiçççbirinde yokkkkkkkkk :50:

Lizimm sen bu fundosa bakmaa o pis bogazz :9: cekirdekteki yag hicbiseyde yokk
Fundoss sen kabak cekirdegi yee ama fazla abartmaa normal cekirdegi hele hafta bi ye kiz delimisinn

eşim spora giderken takıyo çantayııı böle çalım atıyooo ohh sen yağ bağla koca g.tlü kıskanççç diyo gülüp kaçıyo çok komikkkk :1:
ben diyom ya hergün hergün bu ne yaa bu ne azim

ayy o azim benim kocişte de olsa bende ona dicem aynısını belki şevke gelir :9:
Sen yinede şu aralar biraz dikkat et fundoşum gerçi zayıfsında yinede fazla alma zayıf hamile kalırsın daha iyi olur :16:
Ben kaçtım kızlar upuzuuun bi yol beni bekler öpüldünüz hepiniz :16::16:

Ewet sedoşum hep demiştin. Kalbin temizmiş. Bence seninki de erkek.
Wallahi fundayı bende düşünemiyorum yarım dünya olur 9 ayda :9::9::9:

belki bu c.tesii belliii oluur :18: lizom , sen kaç haftalıkken öğrendin , bide kaç haftalık old. netleşti mi canom , kaç cm :93:

yok kızzz yapmıyo valaahhh sadece alnım yağlanıyo birassscıkk :1:

benimiiiiii beni unutun zaten yarım dünyaa gezerimmmmmm ona gidiyo diye nasıl götürürüm beeen o beslensin diye :9: bahaneye bak

evet canım kestirme şunun şurasında kaldııııı 6 ay

yok kızzz bana koku gelmiyo valla :44: ama çok lezzetli kızzz ben kemik kemirmeyi çok seviyom kocişte :1:
önce iki yüzünü kızart az sonra patates soğan bütün at suyu tuzu koy pişir ben suyuna bulgur yapıyom

6 ay diyince amanın ne kadar kısa geliyor zamann :18:

eminin birascık çıkıyordur :40:

hemen dil çıkarır küser :9: al buda sana :76:

belki geç yumurtlamışsındır twinim bende geç yumurtlamışım 31. gün test yapmıştım çünkü önceki ay 35 günde regl olmuştum.

İnşallah yaşayacaksınız canım sadece doğru zamanı bekliyosunuz. Sevinmek değilde emin olamadım ya aptal gibi oldum. Bide arkadaşıma fotosunu çekip yolladım hayır negatif dedi. Kesinlikle yok hamile değilsin sakın umutlanma dedi benim umudumu kırdı :50:
Kan sonucuna kadar hiiç umutlanamadım :50:

Kuzum bilmiyorumki bakalim bi kac gun daha gelmezse kan testi yaparim :44:
Hic 2. Cizgide yoktu ki biraz umutlanaym lizim

Lizimm sen bu fundosa bakmaa o pis bogazz :9: cekirdekteki yag hicbiseyde yokk
Fundoss sen kabak cekirdegi yee ama fazla abartmaa normal cekirdegi hele hafta bi ye kiz delimisinn

ayy o azim benim kocişte de olsa bende ona dicem aynısını belki şevke gelir :9:
Sen yinede şu aralar biraz dikkat et fundoşum gerçi zayıfsında yinede fazla alma zayıf hamile kalırsın daha iyi olur :16:
Ben kaçtım kızlar upuzuuun bi yol beni bekler öpüldünüz hepiniz :16::16:

belki bu c.tesii belliii oluur :18: lizom , sen kaç haftalıkken öğrendin , bide kaç haftalık old. netleşti mi canom , kaç cm :93:

6 ay diyince amanın ne kadar kısa geliyor zamann :18:

eminin birascık çıkıyordur :40:

hemen dil çıkarır küser :9: al buda sana :76:

:1::1: gıcık şeylerrrrr :63:
valla yiyoz kusura bakmayınnnn :9:

kız şaka biyana bende diyorum hamile kalırsam zayıf olim ama evlendim 5 kilo aldım yapıştı gitmiyooo

ayy sedomm cinsiyetinimi öğrencen kızzzzz
az kaldı kızzz

Evet etin diyari burasi valla hem temizz guzel hem de cok ucuz dana etin kilosu 14 lira naaağğbeeerrrrr :51: :51:

kızz fundoşşşş bi anlatıp insanın ağzını sulandırıyosunn , sonrasını hiç söylemeye gerek yok hainnn pis cadı :57:

neeeeeeeeeeee 14 müüüüüüüü kızzzzz süperrrrr
bize kargo yolla :9:

canın çokmu çekti sedo sizde amma maymun iştahlısınız ayolll :60:

Fundos sen baya yemege duskunsn dimi kac kilosun kiz gerci fotoda zayifsn ama :16:

Sedooo senin twittr varmiydi kuzum sordum aama gormedin

Kuzum bilmiyorumki bakalim bi kac gun daha gelmezse kan testi yaparim :44:
Hic 2. Cizgide yoktu ki biraz umutlanaym lizim

Ay insallah gelmez twinimm hic belli olmazz belki dusundugunden 2 gun sonra yumurtlamissindirr daha erkendirr
O bebetime bende yanlis pozitif cikarmistii :47:

Fundos sen baya yemege duskunsn dimi kac kilosun kiz gerci fotoda zayifsn ama :16:

Sedooo senin twittr varmiydi kuzum sordum aama gormedin

Evet canmm hatta bizim dugun yemeklerinde hep burdan getirtmistik eti bizim orda 30 kusurdu danaa
Pışşıııkkk bide burayi begenmiyodunuz hihhh :19:

Twin bana sormadinn :19: :19:

:1::1: gıcık şeylerrrrr :63:
valla yiyoz kusura bakmayınnnn :9:

kız şaka biyana bende diyorum hamile kalırsam zayıf olim ama evlendim 5 kilo aldım yapıştı gitmiyooo

ayy sedomm cinsiyetinimi öğrencen kızzzzz
az kaldı kızzz

maymun iştahlıyıızz ve biiizz :60: bilmem kii ne desemm sanaaa

ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım canım öpüyorum :16:

sosyale selam :54: :3:
evet canom az kaldı inşallah öğrenmeme

Ay insallah gelmez twinimm hic belli olmazz belki dusundugunden 2 gun sonra yumurtlamissindirr daha erkendirr
O bebetime bende yanlis pozitif cikarmistii :47:

Inss kuzum bekleyip gorucez inss dedigin gibidir evet yelizim yaa ne bicim bi testti yaa paketi kapali olmasa copten cikarip satiyolr sanarsin rengi bi garipti zaten :31:

Back
X