- 18 Nisan 2009
- 5.291
- 2.269
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ezommm küre basladin miiii
Hosbulduk canyoldaslarimmm
Ezo ben burdayimda kurban sen yoksun![]()
Biliyorum kuzu sen rahat olevet cnm başladık içiyo eşim bi haftadan sonra sadece akşamlarıydı değilmi ben kaynamış suya kırıp atıyorum 3 4dk kaynadıktan sonra 20 dk demleyip içiriyorum böle değilmi?
evet cnm ya diyorum ya ben giremiyorum diye![]()
evet cnm başladık içiyo eşim bi haftadan sonra sadece akşamlarıydı değilmi ben kaynamış suya kırıp atıyorum 3 4dk kaynadıktan sonra 20 dk demleyip içiriyorum böle değilmi?
evet cnm ya diyorum ya ben giremiyorum diye![]()
Kiz buarada sen biara yazmistin ovulasyon testinii eger sen bu ay adet olursan (insallah olmazsin) eger ben de olmazsamm bebis varsaa bende 8 tane falan kaldi o testlerden sana gondereyimm bi ayda yeter zaten 8 tane.Tabii insallah gerek kalmazzzz insallahhhh
Evet ezom dogru uyguluyosun.Allahim da şifasini faydasini versin insallahh
Cano alakasiz bi konuydu ondan ozele yazdim[QUOTwiinsare;33716865]Bende bakiyim mi sosyalim![]()
![]()
Sagol kuzum inss ikimizde hamisizdr de testleere gerek klmaz
Ama eger adet olursam sana adresi yazarim yollarsin kuzum cok sagol guzel yüreklim![]()
amin cnm inş tüp bebeğe gerek kalmaz
Cano alakasiz bi konuydu ondan ozele yazdim![]()
Evet insallah gerek kalmaz canm
Ezooo hemen oyle dusunmee ne tup bebegii sen elinden geleni yapp bide kolay hamile kalacagin pozisyonlara ve gunlere dikkat et olur Allahın izniylee
Tamam canim anlasilmistirSaka kizz takiliyorm sana bozuldugmdan degil![]()
Kizlarr azonce kuzenimle konustumm yaa agladimm kizla beraberr
Bu 5 yillik evlii cocuklari olmuyodu kocasi da kesinlikle reddetti testi asla kabul etmedi kiza nasil baski yaptilar senelerce hele kaynanasi heryerde yerin dibine sokuyodu kizi iskence ediyodu Allah hic kabul etmesinn!!
Neysee biara adam razi olmustu test yaptirmaya adamda cikan canli sperm sayisi sifir!!
Ameliyat olmak icin doktor onlara birini onermis Ankarada.oraya gittiler ameliyat oldu adam tek bir canli sperme rastlanmamis.Doktor demis oraya buraya gidip bosuna para harcamayin umutlanmayin gidin evinize unutun bu işi size de yazik paraniza da yipratmayin kendinizi demiss
Okadar uzgunum kii Allahtan umut kesilmez tabii ki Allah istedi mi her sekilde olur amaa Allah kimseyi olmazlarla karsilastirmasin rabbim kimseyi caresiz birakmasinn
Bu 5 yillik evlii cocuklari olmuyodu kocasi da kesinlikle reddetti testi asla kabul etmedi kiza nasil baski yaptilar senelerce hele kaynanasi heryerde yerin dibine sokuyodu kizi iskence ediyodu Allah hic kabul etmesinn!!
Neysee biara adam razi olmustu test yaptirmaya adamda cikan canli sperm sayisi sifir!!
Ameliyat olmak icin doktor onlara birini onermis Ankarada.oraya gittiler ameliyat oldu adam tek bir canli sperme rastlanmamis.Doktor demis oraya buraya gidip bosuna para harcamayin umutlanmayin gidin evinize unutun bu işi size de yazik paraniza da yipratmayin kendinizi demiss
Okadar uzgunum kii Allahtan umut kesilmez tabii ki Allah istedi mi her sekilde olur amaa Allah kimseyi olmazlarla karsilastirmasin rabbim kimseyi caresiz birakmasinn
cnm ne bilim nette hep öle yazmışlar![]()
Tamam canim anlasilmistir![]()
Ezomm uzme kendini ne tup bebegi cnm bnm cok sukur esinin testleri o kdr kotu degill ayrica tup bebektn once bir suru asama var klomen fln sonra asilama var inss bunlara gerek kalmaz kuzumm lutfen