- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
öyle şey olur mu pericannanlat ve rahatla
Sağolasın balım ama neşenizi de paylaşamıyorum bu durumda kendi halime düşmüşüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle şey olur mu pericannanlat ve rahatla
Kizlar ben bugun doktora gidecem. Saat 3 te muayenem:) bakalim cinsiyetini gorebilecek miyiz??
evettt ne güzel değilmi hiçbiy diyemiyolar tepki alacakları için susuyolar sölemek isteselerdeminnacık haliyle parmağında oynatıyo herkesiii
oyyyy yerim onu yaramaz hareketli minikkkk
Allah iyilik versin bitanem , bende iyiyim şimdi daha iyiyimm
saat 3 ü bekliyoruz![]()
![]()
Hadi aysemm insallahh cinsiyetii ogreniriz bugunn
Buarada ben hayalet miyimm lenn kimse beni gormuyo burdaa
Hele o fundaa
Valla bi küsersemmmmmmmm![]()
Pericim yaşadıklarına üzüldüm canım.. Evliliğin ilk zamanlarında oluyı canım ama sakın ailen hakkında taviz verme ne olursa olsun.. Fundanın dediği gibi kabul edecek eşşek gibi.. Kardeşinden onane.. Onun ailesi çok mu düzgün ki konuşuyo.. Hiç bir şekilde dil uzatmaya hakkı yok..
Bizimkide ailem hakkında konuşurdu ben kızar kavga ederdim sonra bi gün onlarınki hakkında bişi söyledim senin ailenin bi ferdi evleneli 1 sene oldu daha kapımızı çalmadılar dedim oturdu kaldı canım.. Şimdi gıkı çıkmıyo![]()
Tek gitmen gerekiyorsa git kafanı dağıt belki oda seni anlar yokluğunda..
dün akşam üzdüm o miniği istemeden , beyefendiyle tartıştık fundoşumm , annesine gitti gündüz...akşam durduk yere tripler bağırmalar başka birşeyi bahane ederek , ağlamicam desem de önceki gibi engel olamıyorum , yemek yapıyordum bıraktım , baya aç kaldım... işim çok zor ne yapacağımı bilmiyorum
Bende heyecanlanmaya basladimm:)) ins yazabilirim cnm.
Iyiyiz sedooo heyecanla beklioruz. Sen nasilsinnnn![]()
Hadi aysemm insallahh cinsiyetii ogreniriz bugunn
Buarada ben hayalet miyimm lenn kimse beni gormuyo burdaa
Hele o fundaa
Valla bi küsersemmmmmmmm![]()
dün akşam üzdüm o miniği istemeden , beyefendiyle tartıştık fundoşumm , annesine gitti gündüz...akşam durduk yere tripler bağırmalar başka birşeyi bahane ederek , ağlamicam desem de önceki gibi engel olamıyorum , yemek yapıyordum bıraktım , baya aç kaldım... işim çok zor ne yapacağımı bilmiyorum
niye yazmıyasın kızzzz gerçi sende akşam giremiyon benim gibi heralde artık pek kociş tabletle gezince kızıyo alıyo elinden artık yakalıyo bide nerde oo nerde o diye görsen çok komik geçen yastığın altına sakladım saçımı tarıyom diyoki numara yapmaa sakladııın nerde ooo
kaldırdı yastığı baktı altında![]()
niye yazmıyasın kızzzz gerçi sende akşam giremiyon benim gibi heralde artık pek kociş tabletle gezince kızıyo alıyo elinden artık yakalıyo bide nerde oo nerde o diye görsen çok komik geçen yastığın altına sakladım saçımı tarıyom diyoki numara yapmaa sakladııın nerde ooo
kaldırdı yastığı baktı altında![]()
Sağolasın balım ama neşenizi de paylaşamıyorum bu durumda kendi halime düşmüşümNe olursa olsun o kadar istiyorum ki bu regl imden sonra bebek yapmayı inşallah o zamana düzeliriz
![]()
canım seni teselli etmek istiyorum ama bende aynı şeyleri yaşadığım için ne diyeceğimi bilmiyorum , senin daha çok yeni evliliğin düzelir , Allaha şükür benim de öyle çok büyük değil sorunlarım ama arada olunca sözleri çok kırıyor ,sonra hiçbirşey olmamış gibi sarılıyoruz ama....birde annesini sevemiyorum işte keşke sevebilsem ama olmuyor...arayı çok uzatmamaya çalış canım bazen hiç birşey olmamış gibi davransan sende , onu yakalasanız...
Canimm benim yaaa.gecen bende oyle tutamadim kendimi. Bizi hic dusunmuyorlar![]()
kızzzzzz valla bi açıyom bi kapıyom sayfayı ellerim desen uyuşmuşş buzzzz
yanımda herifler hiç rahat değilim sen yazdınmı görmedim kiiiiii
amann küsmeee küsmeni bilyozzz
sedommmm hamileyken çok hassas olunuyomuş zaten ama eşlerde ne anlayışsız yaaa en çok moralini yüksek tutması geek zamanda
anasımı doldurdu acaba yaaa offfff
İlk defa bu kadar sinirli ve katı oldu normalde çabuk pişman olur o gelir barışırdı zaman gösterecek gülüm bakalım... İnşallah bebek bahanesiyle yakınlaşırız bi regl olayım bitsin hala böyle edevam edersek dicem gel bugün yaramazlık yapmamız lazım dicem bakim ne der :26:
Yanlis anlamissin benii:) ins. Yazabilirim dedim yaa.bebis gosterirse cinsiyetini ins yazabilirim demek istemistim. Yoksa her turlu haber veririm kizzzz:))
evet ayşem ne yazık ki düşünmüyolar...sonra yaklaşıyor ama bu sefer nedense paramparça etti beni hiç birşey olmamış gibi davranmicam...
fundoşum valla doğru mu yaptım bilmiyorum ama yanına gittim benimle derdin ne senin dedim ,annenin yanına gittin bir şey mi söyledi sana dedim...![]()
periii ne regli ne yakınlaşmasıezdirme kendini
bırak o sana yaklaşsın
![]()