• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

evettt ne güzel değilmi hiçbiy diyemiyolar tepki alacakları için susuyolar sölemek isteselerde :9: minnacık haliyle parmağında oynatıyo herkesiii :9: oyyyy yerim onu yaramaz hareketli minikkkk

dün akşam üzdüm o miniği istemeden , beyefendiyle tartıştık fundoşumm , annesine gitti gündüz...akşam durduk yere tripler bağırmalar başka birşeyi bahane ederek , ağlamicam desem de önceki gibi engel olamıyorum , yemek yapıyordum bıraktım , baya aç kaldım... işim çok zor ne yapacağımı bilmiyorum

Pericim yaşadıklarına üzüldüm canım.. Evliliğin ilk zamanlarında oluyı canım ama sakın ailen hakkında taviz verme ne olursa olsun.. Fundanın dediği gibi kabul edecek eşşek gibi.. Kardeşinden onane.. Onun ailesi çok mu düzgün ki konuşuyo.. Hiç bir şekilde dil uzatmaya hakkı yok..
Bizimkide ailem hakkında konuşurdu ben kızar kavga ederdim sonra bi gün onlarınki hakkında bişi söyledim senin ailenin bi ferdi evleneli 1 sene oldu daha kapımızı çalmadılar dedim oturdu kaldı canım.. Şimdi gıkı çıkmıyo :1:

Tek gitmen gerekiyorsa git kafanı dağıt belki oda seni anlar yokluğunda..

Canım ailesiyle ilgili en ufak olumsuz laf duysa kımet kopuyo anlatamam ama o kadar bencil işte aileme laf söyleyecek kadar.. Taviz vermedim zaten... Şükür biletimi de aldım bugün mesaj da attım biletimi aldım diye hiç tık yok :26: Tek gidicem Allah'ın izniyle gidip dönücem.. Bakalım bu ay bebek yapacak mıyız :25:

dün akşam üzdüm o miniği istemeden , beyefendiyle tartıştık fundoşumm , annesine gitti gündüz...akşam durduk yere tripler bağırmalar başka birşeyi bahane ederek , ağlamicam desem de önceki gibi engel olamıyorum , yemek yapıyordum bıraktım , baya aç kaldım... işim çok zor ne yapacağımı bilmiyorum

Canimm benim yaaa.gecen bende oyle tutamadim kendimi. Bizi hic dusunmuyorlar:(

Bende heyecanlanmaya basladimm:)) ins yazabilirim cnm.
Iyiyiz sedooo heyecanla beklioruz. Sen nasilsinnnn:16:

niye yazmıyasın kızzzz gerçi sende akşam giremiyon benim gibi heralde artık pek kociş tabletle gezince kızıyo alıyo elinden artık yakalıyo bide nerde oo nerde o diye görsen çok komik geçen yastığın altına sakladım saçımı tarıyom diyoki numara yapmaa sakladııın nerde ooo
kaldırdı yastığı baktı altında :60:

Hadi aysemm insallahh cinsiyetii ogreniriz bugunn
Buarada ben hayalet miyimm lenn kimse beni gormuyo burdaa
Hele o fundaa
Valla bi küsersemmmmmmmm :19::19::19:

kızzzzzz valla bi açıyom bi kapıyom sayfayı ellerim desen uyuşmuşş buzzzz
yanımda herifler hiç rahat değilim sen yazdınmı görmedim kiiiiii :5:

amann küsmeee küsmeni bilyozzz :9:

sedommmm hamileyken çok hassas olunuyomuş zaten ama eşlerde ne anlayışsız yaaa en çok moralini yüksek tutması geek zamanda
anasımı doldurdu acaba yaaa offfff

niye yazmıyasın kızzzz gerçi sende akşam giremiyon benim gibi heralde artık pek kociş tabletle gezince kızıyo alıyo elinden artık yakalıyo bide nerde oo nerde o diye görsen çok komik geçen yastığın altına sakladım saçımı tarıyom diyoki numara yapmaa sakladııın nerde ooo

benim kocişde alacam artık şu bilgisayarı elinden alacam diyo derse ara verdimde:43: bu aralar

Yaa esim kusuyorr.aksamlarida girince:1: birkac defa laf soktuu.tablet elinden dusmuyor diyor:1:

Sağolasın balım ama neşenizi de paylaşamıyorum bu durumda kendi halime düşmüşüm :( Ne olursa olsun o kadar istiyorum ki bu regl imden sonra bebek yapmayı inşallah o zamana düzeliriz :(

canım seni teselli etmek istiyorum ama bende aynı şeyleri yaşadığım için ne diyeceğimi bilmiyorum , senin daha çok yeni evliliğin düzelir , Allaha şükür benim de öyle çok büyük değil sorunlarım ama arada olunca sözleri çok kırıyor ,sonra hiçbirşey olmamış gibi sarılıyoruz ama....birde annesini sevemiyorum işte keşke sevebilsem ama olmuyor:30:...arayı çok uzatmamaya çalış canım bazen hiç birşey olmamış gibi davransan sende , onu yakalasanız...

Yanlis anlamissin benii:) ins. Yazabilirim dedim yaa.bebis gosterirse cinsiyetini ins yazabilirim demek istemistim. Yoksa her turlu haber veririm kizzzz:))

canım seni teselli etmek istiyorum ama bende aynı şeyleri yaşadığım için ne diyeceğimi bilmiyorum , senin daha çok yeni evliliğin düzelir , Allaha şükür benim de öyle çok büyük değil sorunlarım ama arada olunca sözleri çok kırıyor ,sonra hiçbirşey olmamış gibi sarılıyoruz ama....birde annesini sevemiyorum işte keşke sevebilsem ama olmuyor:30:...arayı çok uzatmamaya çalış canım bazen hiç birşey olmamış gibi davransan sende , onu yakalasanız...

İlk defa bu kadar sinirli ve katı oldu normalde çabuk pişman olur o gelir barışırdı zaman gösterecek gülüm bakalım... İnşallah bebek bahanesiyle yakınlaşırız bi regl olayım bitsin hala böyle edevam edersek dicem gel bugün yaramazlık yapmamız lazım dicem bakim ne der :26:

Canimm benim yaaa.gecen bende oyle tutamadim kendimi. Bizi hic dusunmuyorlar:(

evet ayşem ne yazık ki düşünmüyolar...sonra yaklaşıyor ama bu sefer nedense paramparça etti beni hiç birşey olmamış gibi davranmicam...

kızzzzzz valla bi açıyom bi kapıyom sayfayı ellerim desen uyuşmuşş buzzzz
yanımda herifler hiç rahat değilim sen yazdınmı görmedim kiiiiii :5:

amann küsmeee küsmeni bilyozzz :9:

sedommmm hamileyken çok hassas olunuyomuş zaten ama eşlerde ne anlayışsız yaaa en çok moralini yüksek tutması geek zamanda
anasımı doldurdu acaba yaaa offfff

fundoşum valla doğru mu yaptım bilmiyorum ama yanına gittim benimle derdin ne senin dedim ,annenin yanına gittin bir şey mi söyledi sana dedim... :(

sabah çok neşeliyim dedim yaa müdür bi çağırdı işşşşşşşş:53: sistemimiz 5 ten sonra yavaşlıyor mesaiye kalıyorummmm :30::30::30::30:

Kızlarr üzmeyin kendinizi bu kadar onlara bişey olduğu yok biz anca kendimizi yıpratıyoruz. Görmezden gelin biraz kendinizi düşünün. Diyorum da aynı durumları bende yaşıyorum çok zor:14:

İlk defa bu kadar sinirli ve katı oldu normalde çabuk pişman olur o gelir barışırdı zaman gösterecek gülüm bakalım... İnşallah bebek bahanesiyle yakınlaşırız bi regl olayım bitsin hala böyle edevam edersek dicem gel bugün yaramazlık yapmamız lazım dicem bakim ne der :26:

periii ne regli ne yakınlaşması :47::47::47: ezdirme kendini :47: bırak o sana yaklaşsın :47:

Yanlis anlamissin benii:) ins. Yazabilirim dedim yaa.bebis gosterirse cinsiyetini ins yazabilirim demek istemistim. Yoksa her turlu haber veririm kizzzz:))

evet ayşem ne yazık ki düşünmüyolar...sonra yaklaşıyor ama bu sefer nedense paramparça etti beni hiç birşey olmamış gibi davranmicam...

fundoşum valla doğru mu yaptım bilmiyorum ama yanına gittim benimle derdin ne senin dedim ,annenin yanına gittin bir şey mi söyledi sana dedim... :(

net gittiiii okey oynuyan var diye modemede dokundurtmadııı :41:

kızzzz evet öle anladımmm :30: olsun sağlıklı olsunda beklerizzzz :1:

ozaman kesin bişey söledi sedommm kesinnn
acaba işten çıkacan diyemiiii benimkide anlatıyorum işteki olumsuzlukları vahh vahhh yapıyor kendi kızı evlendinden beri çalışmıyor 2 ay çalıştı herkese yaydı çok kötü şartları kızım mahvoldu diye kocası çalışsın baksın diyor
bende hep laf sokuyorum bi hamile kalim çıldırtıcam onları yapmacık şeylerrr :1:

yada hamilesin onla yakın değilsin filan diyemi acaba yanında olmak istiyo :44: duygu söm. ile anlattııı

Back
X