Ağlayakta gözden mi olak???

ye kuzum ye hiçbişey olmaz. Acı emzirirken yenmez sütün tadını bozuyormuş :44::44: Bide sezeryan olursa ameliyat yerine zararı oluyormuş

kız şalgamı normaldede çok canım çekerdii hele de o yarışma varya hani ben bilmem eşim bilir orda içerlerken içim gidiyodu :1:

canının çektiğini yemezsen bebeğin biyerinde leke olur diye biliyorum :53::53:

booll acı sosluu sphagettiiii :125:

lizomm sen sezeryan mi normal mi düşünüyosun , korkuyomusuuun :130:

lizomm çook sert olduu vauuuuw :9::9: çılgınn anne

iyi bundan böyle gönül rahatlığıyla yiyebilirimm :39:

Sosyalimm belki de adetim dusundugumden daga gec olcaktir da ondan şişmemiş olabilir mii
Lizimm sedoooo ayy boyle canim cekti falan dionuz ya kiz hemen aksam alin icinn siz boyle diyince benim de canim cektii hamişlerr sizii
Fundosumm bende akinti varr arada kasiklarim zonkluyoo goguslerr sunger gibi :9:
Kiz fundoss etme eylemee o cok guzel bu cok guzell herkesin canini cektirdinn benim bileeeeee :20:

ye kuzum ye hiçbişey olmaz. Acı emzirirken yenmez sütün tadını bozuyormuş :44::44: Bide sezeryan olursa ameliyat yerine zararı oluyormuş

kız şalgamı normaldede çok canım çekerdii hele de o yarışma varya hani ben bilmem eşim bilir orda içerlerken içim gidiyodu :1:

canının çektiğini yemezsen bebeğin biyerinde leke olur diye biliyorum :53::53:

Bizde dee avcunu yalayip gogsune sür derlerrr

ooooooooooooffff dibime oturdu yaşlı abileriiii ne açsam okuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :41:
kızzz sedoo birinden duyunca hemen tamam bende yerim içerim diyon insan rahatlıyo dimiii :1:

yaa he yaa insanları iştahlandırıyommm kızlar valla gayet doğal olarak yazıyom art ni,yetli değilll :9:

bende acıya bayılıyom şeeeeyyyy kem kümmmm geçen gece tan..n. :1: çekti canımız gitti aldı benimki tabi sabahı zor ettim yarım saatte wc de kaldım adam koymuş bi kaba acı biber offfffffffffff süperdiiiiiiiii

kızz lizo bende orda çiğköfte yiyolardı bi sefer kudurdummm arıyoz tatlısesi meşgullll :9: sonra ulaştım nihayet dedim abla susmuyo tel .sipariş yetiştiremiyoz diyo dedim yarışma yüzünden dimi he yaaaa diyoo :9: çabukk getirin noluuur dedimmm :9:

aynen yelizcimmm öle işteee sedo böle annemde öle der heppppp

spagettimiii bol acılımııı akşam yapacammmmmmmm :10:
ben sezeryan düşünüyorum kesinlikle :9: :30:

çaktırmadan yaladımm sürdümm çok komik oldu yanımda birileri var :60:

Hihhhh :1: bisey olmaz kizzz hamilesin sonucta aaaa

Kizz ben normalde de canim bisey cekti mii deliriyorumm hamileyken nasil olurum dusunemiyorumm

Bide bi bilseniz benim en cok canim ceken şeyiii şok olursunuzz ve yiyorum da her zaman hatta cocuklugumdann hataa taa emekledigim zamanlar bile yermişimm :9: toprakk :53: kil,betonn ne olursaa öfffff :17:

çaktırmadan yaladımm sürdümm çok komik oldu yanımda birileri var :60:

off yaaa kıyamammmm :1:
kız ama ben kendimi düşünemiyoruuum ben şimdi acıkmaya başladım ki hamiş olunca hep öle hissedersem vay halimeee
neler geliyo aklıma bir bilseeeeeennnnnn evde olsamda yapsam diyom akşam gidince üşeniyommmm

Kizz ben normalde de canim bisey cekti mii deliriyorumm hamileyken nasil olurum dusunemiyorumm

Bide bi bilseniz benim en cok canim ceken şeyiii şok olursunuzz ve yiyorum da her zaman hatta cocuklugumdann hataa taa emekledigim zamanlar bile yermişimm :9: toprakk :53: kil,betonn ne olursaa öfffff :17:

ay aynı şeyi yazmışız kızzz
kız sölemiştiiin tanışmamızda böle olduyduuuu sankiiiii
inşaat konusunda :9:

ooooooooof yine geldiii oturcak şimdiiiii gıcıkkkkk

toprakk kill miii dalga geçiyosunn :53::53: o zaman bebişine kıyamazsın annesi :9:
ooooooooooooffff dibime oturdu yaşlı abileriiii ne açsam okuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :41:
kızzz sedoo birinden duyunca hemen tamam bende yerim içerim diyon insan rahatlıyo dimiii :1:

yaa he yaa insanları iştahlandırıyommm kızlar valla gayet doğal olarak yazıyom art ni,yetli değilll :9:

bende acıya bayılıyom şeeeeyyyy kem kümmmm geçen gece tan..n. :1: çekti canımız gitti aldı benimki tabi sabahı zor ettim yarım saatte wc de kaldım adam koymuş bi kaba acı biber offfffffffffff süperdiiiiiiiii

kızz lizo bende orda çiğköfte yiyolardı bi sefer kudurdummm arıyoz tatlısesi meşgullll :9: sonra ulaştım nihayet dedim abla susmuyo tel .sipariş yetiştiremiyoz diyo dedim yarışma yüzünden dimi he yaaaa diyoo :9: çabukk getirin noluuur dedimmm :9:

aynen yelizcimmm öle işteee sedo böle annemde öle der heppppp

spagettimiii bol acılımııı akşam yapacammmmmmmm :10:
ben sezeryan düşünüyorum kesinlikle :9: :30:

off yaaa kıyamammmm :1:
kız ama ben kendimi düşünemiyoruuum ben şimdi acıkmaya başladım ki hamiş olunca hep öle hissedersem vay halimeee
neler geliyo aklıma bir bilseeeeeennnnnn evde olsamda yapsam diyom akşam gidince üşeniyommmm

evet canomm bir yandan iştahlandırman iyi oluyor tiksindiğim şeyleri istiyorum o zaman , çok canım çekerse elimi yalaya yalaya giderim :9::9:

fundoş o sphagetti şimdi burada olsaaa :125: sen neler koyuyorsun içinee ayrıntılı yazsana

sezeryan mıı hadi ordann seni zorla normale götürürüz biiz aslında bende pek güvenmiyorum kendime ama belli olmuyor benim sağım solumm :30:

toprakk kill miii dalga geçiyosunn :53::53: o zaman bebişine kıyamazsın annesi :9:

evet canomm bir yandan iştahlandırman iyi oluyor tiksindiğim şeyleri istiyorum o zaman , çok canım çekerse elimi yalaya yalaya giderim :9::9:

fundoş o sphagetti şimdi burada olsaaa :125: sen neler koyuyorsun içinee ayrıntılı yazsana

sezeryan mıı hadi ordann seni zorla normale götürürüz biiz aslında bende pek güvenmiyorum kendime ama belli olmuyor benim sağım solumm :30:

kızzz napimmm o dikişler 1 yıl geçmiyomuşşşş benle ayşede malum darrrr şeyyyy kesin keserlerrrr yokkk vallah gelemem been hem emzir hemde altta yan :18:
ayy o günler gelsinde heleeee

sphagettiyemiii :9: yağ salça pul biber :9:

çok farklı sosları bilmiyom hiç :1: eşim getirdi bikaç kez değişik yeşil meşil soslar

ama biber domates kıyma soğan ilede güzel ayyyyy :125:

ben bulgurda seviyom soğan biber domatesli offff yaaaa

Hmm leke dışında bişi olmaz mı yani Ne bilim burda benim canım bişiler çekmişti malum en zoğuk memleket bulamadık dedim acaba ondan mmı düştü ne saçma şeylere bağlıyorum ya :):9:
pericim sen hangi şehirdesin?

Normal düşünüyorum sedom hiiç korkmuyorum bi nefeste çıkarcam inşallah :9::9:

kızzz napimmm o dikişler 1 yıl geçmiyomuşşşş benle ayşede malum darrrr şeyyyy kesin keserlerrrr yokkk vallah gelemem been hem emzir hemde altta yan :18:
ayy o günler gelsinde heleeee

sphagettiyemiii :9: yağ salça pul biber :9:

çok farklı sosları bilmiyom hiç :1: eşim getirdi bikaç kez değişik yeşil meşil soslar

ama biber domates kıyma soğan ilede güzel ayyyyy :125:

ben bulgurda seviyom soğan biber domatesli offff yaaaa

1 yıl geçmiyomuymuşş yok kız hemen ayağa kalkıyorlar, sezeryanla yapınca da yedi kat dikiş :5: daha zor iyileşir , enin de sonunda yanmak var kurtuluş yok öyle de böyle de bir şekilde çıkacaakk :18:

bulgurda da güzel oluyor tabii
sphagetti bol malzemeli olacak soğan yeşil biber kıyma boll domatess karabiber kırmızı biber kimyon nanee salçaa :125:

ay aynı şeyi yazmışız kızzz
kız sölemiştiiin tanışmamızda böle olduyduuuu sankiiiii
inşaat konusunda :9:

ben çalışayım siz burada kaynatın :19::19::19:

Evet fundoss ben insaat beton kokusuna bayilirim demistim
Kizzz sedoo evett benn emeklerken bile yermisimm annem anlatirr demir eksikliginden oluyomusss

1 yıl geçmiyomuymuşş yok kız hemen ayağa kalkıyorlar, sezeryanla yapınca da yedi kat dikiş :5: daha zor iyileşir , enin de sonunda yanmak var kurtuluş yok öyle de böyle de bir şekilde çıkacaakk :18:

bulgurda da güzel oluyor tabii
sphagetti bol malzemeli olacak soğan yeşil biber kıyma boll domatess karabiber kırmızı biber kimyon nanee salçaa :125:

hemen git yap kızzzz şişecek şimdi biyeri kız sus sussss :57:

yaa öle diyolar ne bilim sez. uyuyosun uyanıyosun bitmiş

hemen git yap kızzzz şişecek şimdi biyeri kız sus sussss :57:

yaa öle diyolar ne bilim sez. uyuyosun uyanıyosun bitmiş

Ha ha tabii uyuyosunn uyaniyosun bitmiss sen oyle zannett alttan dikiss hemen iyilesiyoo eskisi gibi oluyoo ama sezaryenn hayat boyuu bi ayaklarini uşutsen cekiyosun derdiniii

Ha ha tabii uyuyosunn uyaniyosun bitmiss sen oyle zannett alttan dikiss hemen iyilesiyoo eskisi gibi oluyoo ama sezaryenn hayat boyuu bi ayaklarini uşutsen cekiyosun derdiniii

ama benim çok yakın arkadaşım geçen sene kasımda doğum yaptı bir yılı çoktaan geçti çok iyi d. yaptı hemen ayaklandı çok rahat yok gibi diyo dikiş eşimin kuzenide bu ekimde doğurdu o hele ne rahatmış yaa diyo ilk doğumunda mahvolmuştuu
ama anneme sorsan oda senin gibi diyo :44:

Back
X