Merhabaa hosgeldinn
hoşbuldum canım kızlarrr hamileyken canın bişey isteyip yiyemeyince leke olur diye duymuştum dogru sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaa hosgeldinn
ye kuzum ye hiçbişey olmaz. Acı emzirirken yenmez sütün tadını bozuyormuş :44::44: Bide sezeryan olursa ameliyat yerine zararı oluyormuş
kız şalgamı normaldede çok canım çekerdii hele de o yarışma varya hani ben bilmem eşim bilir orda içerlerken içim gidiyodu
canının çektiğini yemezsen bebeğin biyerinde leke olur diye biliyorum![]()
hoşbuldum canım kızlarrr hamileyken canın bişey isteyip yiyemeyince leke olur diye duymuştum dogru sizce
Hee göğsünnn yani boylee avcunu yaladiktan sonra hani oohh canima degsin hareketi varyaa o sekilde![]()
yok canımmşimdi benim birden fazla şey geçiyor aklımdan , nasıl inanıyorsan öyle oluyor bence , düşünceyle yapıyoruz yani çoğu şeyi
![]()
lizomm çook sert olduu vauuuuwçılgınn anne
iyi bundan böyle gönül rahatlığıyla yiyebilirimm![]()
Sosyalimm belki de adetim dusundugumden daga gec olcaktir da ondan şişmemiş olabilir mii
Lizimm sedoooo ayy boyle canim cekti falan dionuz ya kiz hemen aksam alin icinn siz boyle diyince benim de canim cektii hamişlerr sizii
Fundosumm bende akinti varr arada kasiklarim zonkluyoo goguslerr sunger gibi
Kiz fundoss etme eylemee o cok guzel bu cok guzell herkesin canini cektirdinn benim bileeeeee![]()
ye kuzum ye hiçbişey olmaz. Acı emzirirken yenmez sütün tadını bozuyormuş :44::44: Bide sezeryan olursa ameliyat yerine zararı oluyormuş
kız şalgamı normaldede çok canım çekerdii hele de o yarışma varya hani ben bilmem eşim bilir orda içerlerken içim gidiyodu
canının çektiğini yemezsen bebeğin biyerinde leke olur diye biliyorum![]()
Bizde dee avcunu yalayip gogsune sür derlerrr
booll acı sosluu sphagettiiii :125:
lizomm sen sezeryan mi normal mi düşünüyosun , korkuyomusuuun :130:
çaktırmadan yaladımm sürdümm çok komik oldu yanımda birileri var![]()
çaktırmadan yaladımm sürdümm çok komik oldu yanımda birileri var![]()
Hihhhhbisey olmaz kizzz hamilesin sonucta aaaa
Kizz ben normalde de canim bisey cekti mii deliriyorumm hamileyken nasil olurum dusunemiyorumm
Bide bi bilseniz benim en cok canim ceken şeyiii şok olursunuzz ve yiyorum da her zaman hatta cocuklugumdann hataa taa emekledigim zamanlar bile yermişimmtoprakk
kil,betonn ne olursaa öfffff
![]()
Hihhhhbisey olmaz kizzz hamilesin sonucta aaaa
Kizz ben normalde de canim bisey cekti mii deliriyorumm hamileyken nasil olurum dusunemiyorumm
Bide bi bilseniz benim en cok canim ceken şeyiii şok olursunuzz ve yiyorum da her zaman hatta cocuklugumdann hataa taa emekledigim zamanlar bile yermişimmtoprakk
kil,betonn ne olursaa öfffff
![]()
ooooooooooooffff dibime oturdu yaşlı abileriiii ne açsam okuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızzz sedoo birinden duyunca hemen tamam bende yerim içerim diyon insan rahatlıyo dimiii
yaa he yaa insanları iştahlandırıyommm kızlar valla gayet doğal olarak yazıyom art ni,yetli değilll
bende acıya bayılıyom şeeeeyyyy kem kümmmm geçen gece tan..n.çekti canımız gitti aldı benimki tabi sabahı zor ettim yarım saatte wc de kaldım adam koymuş bi kaba acı biber offfffffffffff süperdiiiiiiiii
kızz lizo bende orda çiğköfte yiyolardı bi sefer kudurdummm arıyoz tatlısesi meşgullllsonra ulaştım nihayet dedim abla susmuyo tel .sipariş yetiştiremiyoz diyo dedim yarışma yüzünden dimi he yaaaa diyoo
çabukk getirin noluuur dedimmm
aynen yelizcimmm öle işteee sedo böle annemde öle der heppppp
spagettimiii bol acılımııı akşam yapacammmmmmmm
ben sezeryan düşünüyorum kesinlikle![]()
![]()
off yaaa kıyamammmm
kız ama ben kendimi düşünemiyoruuum ben şimdi acıkmaya başladım ki hamiş olunca hep öle hissedersem vay halimeee
neler geliyo aklıma bir bilseeeeeennnnnn evde olsamda yapsam diyom akşam gidince üşeniyommmm
toprakk kill miii dalga geçiyosunno zaman bebişine kıyamazsın annesi
evet canomm bir yandan iştahlandırman iyi oluyor tiksindiğim şeyleri istiyorum o zaman , çok canım çekerse elimi yalaya yalaya giderim
fundoş o sphagetti şimdi burada olsaaa :125: sen neler koyuyorsun içinee ayrıntılı yazsana
sezeryan mıı hadi ordann seni zorla normale götürürüz biiz aslında bende pek güvenmiyorum kendime ama belli olmuyor benim sağım solumm![]()
pericim sen hangi şehirdesin?Hmm leke dışında bişi olmaz mı yani Ne bilim burda benim canım bişiler çekmişti malum en zoğuk memleket bulamadık dedim acaba ondan mmı düştü ne saçma şeylere bağlıyorum ya :)![]()
booll acı sosluu sphagettiiii :125:
lizomm sen sezeryan mi normal mi düşünüyosun , korkuyomusuuun :130:
kızzz napimmm o dikişler 1 yıl geçmiyomuşşşş benle ayşede malum darrrr şeyyyy kesin keserlerrrr yokkk vallah gelemem been hem emzir hemde altta yan :18:
ayy o günler gelsinde heleeee
sphagettiyemiiiyağ salça pul biber
çok farklı sosları bilmiyom hiçeşim getirdi bikaç kez değişik yeşil meşil soslar
ama biber domates kıyma soğan ilede güzel ayyyyy :125:
ben bulgurda seviyom soğan biber domatesli offff yaaaa
ay aynı şeyi yazmışız kızzz
kız sölemiştiiin tanışmamızda böle olduyduuuu sankiiiii
inşaat konusunda![]()
toprakk kill miii dalga geçiyosunno zaman bebişine kıyamazsın annesi
evet canomm bir yandan iştahlandırman iyi oluyor tiksindiğim şeyleri istiyorum o zaman , çok canım çekerse elimi yalaya yalaya giderim
fundoş o sphagetti şimdi burada olsaaa :125: sen neler koyuyorsun içinee ayrıntılı yazsana
sezeryan mıı hadi ordann seni zorla normale götürürüz biiz aslında bende pek güvenmiyorum kendime ama belli olmuyor benim sağım solumm![]()
ben çalışayım siz burada kaynatın![]()
1 yıl geçmiyomuymuşş yok kız hemen ayağa kalkıyorlar, sezeryanla yapınca da yedi kat dikişdaha zor iyileşir , enin de sonunda yanmak var kurtuluş yok öyle de böyle de bir şekilde çıkacaakk :18:
bulgurda da güzel oluyor tabii
sphagetti bol malzemeli olacak soğan yeşil biber kıyma boll domatess karabiber kırmızı biber kimyon nanee salçaa :125:
ben çalışayım siz burada kaynatın![]()
hemen git yap kızzzz şişecek şimdi biyeri kız sus sussss
yaa öle diyolar ne bilim sez. uyuyosun uyanıyosun bitmiş
Ha ha tabii uyuyosunn uyaniyosun bitmiss sen oyle zannett alttan dikiss hemen iyilesiyoo eskisi gibi oluyoo ama sezaryenn hayat boyuu bi ayaklarini uşutsen cekiyosun derdiniii