• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Yani hanii kadinlardaa o birlesmeden daha fazla uyarici bisey varyaa bi yer o cok ise yarar bencee cunku daha etkili ve cabuk uyariyorr ama bilmiomm genel kanı bu :1: hani klitoris diolar ya o :17: dedim ve bitti nasili ne şeklini de siz bulunn zaten bilionuzdur da gercii siz varya sizzzz :1:

Ben anlamadimm dermisimmm:9:

Yani hanii kadinlardaa o birlesmeden daha fazla uyarici bisey varyaa bi yer o cok ise yarar bencee cunku daha etkili ve cabuk uyariyorr ama bilmiomm genel kanı bu :1: hani klitoris diolar ya o :17: dedim ve bitti nasili ne şeklini de siz bulunn zaten bilionuzdur da gercii siz varya sizzzz :1:
:1: :9: yelizzimm sende ne cok sey biliyosun :1:

yemin ederim yeliz sen adamı öldürürsün :52: süperdi
ben zaten yatıyordum :1: yorum yapmaktan kaçayım sizi sabah gülerek okumak istiyorum
derin devlet işleri bunlar bugün doktorda yeterince utandım daha bişi anlatmayım ben :9:

herkese iyi geceler kızlar.. :3:

ben zaten yatıyordum :1: yorum yapmaktan kaçayım sizi sabah gülerek okumak istiyorum
derin devlet işleri bunlar bugün doktorda yeterince utandım daha bişi anlatmayım ben :9:

Iyi geceler kuzumm :1: yeliz sabaha bulur bizi guldurck seyler

Kiz sen bilmiyonda niye guluyon:9:

Iyi geceler canim gorusuruz

Ben anlamadimm dermisimmm:9:

He he sosyall eminimm

Twinimm ben iste o uyarilma ve sonunu getirme konularinda sorun yasadim da ilk aylar baya bi arastirip okumustumm ondan yanii

Benoşşş seni biliozz senden kacmazzz iyi gecelerrr

He he sosyall eminimm

Twinimm ben iste o uyarilma ve sonunu getirme konularinda sorun yasadim da ilk aylar baya bi arastirip okumustumm ondan yanii

Benoşşş seni biliozz senden kacmazzz iyi gecelerrr
Kuzum çaktırma da bnde arastrmistm :1:
Sana takiliom :16:

Yeliz senin mor catina gelsek bi de sen bize siddet uygularsin bagirir cagirir doversin kiz bizi sen:9:
Susun yatin kalkin temiz olun elinizi yikayin cok konusmayin:9:

Bende kactim kizlar yine harikaydiniz gulmekten öldüm hepinizi opuyorum gorusuruz yarin:54:

Kizlarr bende cikayim benim ajan yakalamasin :1:
Iyi geceler canlrm :54: :3:

Evet sosyal ozellikle sana ozel muamele yapacamm :1:

İkinize dee iyi geceler kizlarr yarin gorusuruzz insallahhh

Alıntı yapmayacaaaammmmmmm yerim seni kızzzzz ama haklısınnnnnnnn biyerde daha almıştım tavsiye :9::9:

herkes nerde yaaa sosyalimmmmm

bir klomen ve iğne kullanan biri daha hamişşş 3 ameliyat geçirmiş hemde ilkinde tutmuş hemde dozuda az ilacın
ya bize niye tutmadıkiiiii

yalnız 15. gün doğru sonuç bak bu kesin yelize söliyelim 15. günden önce yapmasın test

Back
X