• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Günayydınn kızlarrrr

Herkese mutlu haftalar güzel haberli haftalar olsun..

Sanırım bi tek yeliz haber edecek galiba..

Yelizim inşAllah olacak.. Ovüye göre oluyo :64:
Arada senin için gircem inşAllah zamanında gelmiş olurum

evet heyecan hat safhada benayım günaydın bu arada :16:

iyiyim kuzzzu sen ne yapıyorsun bebişin ne yapıyor bak lizimcan hareketleri hissetmeye başlamış sende var mı böyle birşeyler :15:

gunaydin benaycann:38:

bende iyiyim canimm,yaa 10. haftada bi kayma hissetmistim sadece. sonra birsey olmadi:) bende hala gaz var o yuzden pek anlayamiyorum.lizonunki 4 aylik oldu artik,o hergun hissetmeye baslar:))

yelooo hayirli haberlerle gelecek insallahhh:16:

Günaydın Kızlar
Dün iğrenç bigün geçirdim. Telefonumu annemlerde unutmuşum, internet yok,elektrikler gitti tv yok, eşim çalışıyo oda yok çıldırmaya ramak kalmıştı :1:
Bugün güzel bigün olsun herkese :16::16::16:

aksam erken kalk dedim amaa:1: bence oda heyecandan uyuyamazz

dur bakalım o zaman birazdan gelir :10:

Günaydın Kızlar
Dün iğrenç bigün geçirdim. Telefonumu annemlerde unutmuşum, internet yok,elektrikler gitti tv yok, eşim çalışıyo oda yok çıldırmaya ramak kalmıştı :1:
Bugün güzel bigün olsun herkese :16::16::16:

bütün olumsuzluklar üstüste gelmiş desene :25:

bu mavi kuşlarda neyin nesi :1:

beğeni arttıkça kuşların sayısıda artacak sanırım :24:

kızlar perinin netinde sorun varmış bizleri okuyormuş ama yazamıyormuş, sanırım sorun işyerinden kaynaklanıyormuş, herkese selamları var :16:

dur bakalım o zaman birazdan gelir :10:

bütün olumsuzluklar üstüste gelmiş desene :25:

beğeni arttıkça kuşların sayısıda artacak sanırım :24:
wallahi şanssız bigündü :1:
kızlar perinin netinde sorun varmış bizleri okuyormuş ama yazamıyormuş, sanırım sorun işyerinden kaynaklanıyormuş, herkese selamları var :16:

kızz yazamıyorsa senle nasıl iletişim kurdu yoksamm bizden gizli iletişim araçları mı kullanıyosunuz :9:

wallahi şanssız bigündü :1:

kızz yazamıyorsa senle nasıl iletişim kurdu yoksamm bizden gizli iletişim araçları mı kullanıyosunuz :9:

özele mesaj atmış kuzu , yok kız ne özeli kırmızı hat kullanmıyoruz :9:

Vee aleykum selamm:) sende bizden selam soyle. Biz onu burada hissediyoruz oda yeter:))

okuyordur şimdi belkide ayşemm :1:

Mercii sosyal ve ayşemm

Lizim sende hoş heldin..

Pericanın selamını bende alıyrum aleyküm selam.. Benimde peri sana selamım var canım :) nasılsa okuycan tez zamanda gel..

Bu yelizde adamı öldürür anam ne uyku bu bi kalk erkenden :1:

Mercii sosyal ve ayşemm

Lizim sende hoş heldin..

Pericanın selamını bende alıyrum aleyküm selam.. Benimde peri sana selamım var canım :) nasılsa okuycan tez zamanda gel..

Bu yelizde adamı öldürür anam ne uyku bu bi kalk erkenden :1:

hoşbuldum benayım nasılsın

8 bucukta kalktim kizimmmm
Kizlar test yaptim negatif :2:
Yani ikinci cizginin oldugu yerde bisey var bi golge gibi sanki ama okadar belirsiz ki cizginin kendi yerimi yoksa gorunmeyecek kadar silik bisey mi cikti onu cozemedim yarim saattir cevirip duruyorum elimde garip anlayamadim
Ayni idrarla ovu testi de yaptim ikinci cizgi cikti ama dun aksamki gibi koyu degil

Yani ikinci cizginin oldugu yerde bisey var bi golge gibi sanki ama okadar belirsiz ki cizginin kendi yerimi yoksa gorunmeyecek kadar silik bisey mi cikti onu cozemedim yarim saattir cevirip duruyorum elimde garip anlayamadim
Ayni idrarla ovu testi de yaptim ikinci cizgi cikti ama dun aksamki gibi koyu degil

yelizcim şuan benle aynı durumları yaşıyosun :1: bende bi saat elimde çevirip baktım güneşe tuttum ışığa tuttum. Fotoğrafını çektim bi türlü çıkmadı fotoda :1::1:
Bence kesinlikle hamilesin hemen gidip kan ver :16::16::16:

ovu testi çok normal sabah lh seviyesi düşüktür kanda ama silik bi çizgi varsa umutlanabilirizzzzzzzz benceeee keşke 1 tane daha yapsannn :52:

yelizcim şuan benle aynı durumları yaşıyosun :1: bende bi saat elimde çevirip baktım güneşe tuttum ışığa tuttum. Fotoğrafını çektim bi türlü çıkmadı fotoda :1::1:
Bence kesinlikle hamilesin hemen gidip kan ver :16::16::16:

ovu testi çok normal sabah lh seviyesi düşüktür kanda ama silik bi çizgi varsa umutlanabilirizzzzzzzz benceeee keşke 1 tane daha yapsannn :52:

Ya cizgide bi renk olduguna emin olsam ben de kesin var derdim ama oyle degil yani renk var diyemezsin sanki cizginin yeri belli bi golge var orda ama mesela onumde dururken tertemiz bisey yok ışıga tutunca gozukuyo ala pembe bi cizgi goruyorum diyemem kizlar yalan olur :1:

Back
X