• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kiz bide kan verdikten sonra telefonda sayaci kurdum 1.5 saate :1: saniyesiylen takip ediom haaa son 20 dk:9:

slm kızlar nasılsınız:3::3:
bende artık kaçak giren grubun arasına katıldım kociş devamlı başım ağrıyor diye televizyon bilgisayar ve telefonu bana yasakladı bi süreliğine laptopuma da el koydu uyuz şey:19: az önce çıktı evden bende hemen gireyim dedim görse beni öldürür valla:30::30:
yelocan test yapmış hadi hayırlısı bu ay iyi bi haber alalım artık inşallah:16::16:

:9::9::9: ayy özür kuzummmm ne getirdin ne pişirdin hamarat bacım benimmmm helal olsun sanaaaa
söliimmii yok kız sölemim canları çeker zaten yapması zor bişii :1::1: ohh kendimide övdüm :9::9:
Kiz bide kan verdikten sonra telefonda sayaci kurdum 1.5 saate :1: saniyesiylen takip ediom haaa son 20 dk:9:

öğle arasına gelmiyomu yelizim

benoş,ayşem,lizom siz nasılsınız kızlar bi yaramazlık yok inşallah:34::34:
lizocan bebişin hareketlerini hissetmeye başlamışsın maşallah minişine darısı bize inşallah bizde hıssederiz inşallah bebişlerimizin pıtpıtlarını :16::16:

bende artık kaçak giren grubun arasına katıldım kociş devamlı başım ağrıyor diye televizyon bilgisayar ve telefonu bana yasakladı bi süreliğine laptopuma da el koydu uyuz şey:19: az önce çıktı evden bende hemen gireyim dedim görse beni öldürür valla:30::30:
yelocan test yapmış hadi hayırlısı bu ay iyi bi haber alalım artık inşallah:16::16:

kııız teknolojisiz hayatmı geçer daha beter olursun valla sıkıntıdan. ee napcakmışsın akşama kadar :53::53:

sorma kuzum ya kociş başıma ne kurallar koydu:50::50: geçmiş olsun canım sanada nasıl oldun sabah kötüyüm demişsin:2:

söliimmii yok kız sölemim canları çeker zaten yapması zor bişii :1::1: ohh kendimide övdüm :9::9:

öğle arasına gelmiyomu yelizim

anammmmm cingözzzzz ayy hadi az kaldııııı
aslında haklı fatmam arada gir ama özletme
ben halsizim cımbızla etlerimi çekiyolar sanki
söleme tamammmm yarasınnnn tosunumuzaaa :55:

merhaba canlar iyisinizdir inşallah yeni bayan başladı bugün ,bir selam verip çıkayım dedim :3::3:

görüşürüz yine öpüyorummm

ayy kıyamam inşallah bu bekleyişin sonu iyi olurrr :16:

al sana 3. kaçağımız :1: ama kocan haklı kuzu başağrını bunlarda tetikleyebilir o yüzden az gir ve az bak ekrana:20:

Kızlar beta-hcg 0 yaziyor kabak kadar.Yani 0.01 bile degil sadece 0
Simdi insanlarin icinde aglamadan eve gitmem lazim

kııız teknolojisiz hayatmı geçer daha beter olursun valla sıkıntıdan. ee napcakmışsın akşama kadar :53::53:
canım sıkıldığında çıkıp gezecekmişim sanki dışarda yaz havası var. kitap falan okuycakmışım ya ben zaten kitap okuyom ki akşamları off nasıl olacak bilmiyorum:50::50:
anammmmm cingözzzzz ayy hadi az kaldııııı
aslında haklı fatmam arada gir ama özletme
ben halsizim cımbızla etlerimi çekiyolar sanki
söleme tamammmm yarasınnnn tosunumuzaaa :55:
haklı ama bu kadar sıkarsa daha kötü olurum ki ben:50::50:

ayy kıyamam inşallah bu bekleyişin sonu iyi olurrr :16:

al sana 3. kaçağımız :1: ama kocan haklı kuzu başağrını bunlarda tetikleyebilir o yüzden az gir ve az bak ekrana:20:
mecbur öyle yapacam artık ama gözüm üzerinizde şu başağrıları bitsin hiçbi güç beni burdan alıkoyamaz:20::20::9::9:
canım benim hayırlısı olsun üzme kendini diyecem ama saçma olacak
aynı tas aynı hamam sende ne var yok gerçi okuduk yasaklamaları :1:

anam girmesiyle çıkması bi olmuş :53::53::53:
yoğunluğun devam ediyor mu canım Allah kolaylık versin ben Allahtan işi bırakmışım diye dua ediyorum:34:

merhaba canlar iyisinizdir inşallah yeni bayan başladı bugün ,bir selam verip çıkayım dedim :3::3:

görüşürüz yine öpüyorummm

sedommm özledim amaaaa :5:

yelommmmmmmm vallaha ağlayacağım var zatennn sende tetikledin gözlerim doldu inankiiiiiiii :43::43::43:

hemen çık ve eve koş dikkatli, git ama evde konuşalım hay ben böle işin taaaaaa
ulen niye biz tutturamıyoz yawwwww
boşuna umut boşuna hayal boşuna belirti

Back
X