- 28 Ağustos 2008
- 1.816
- 117
- 173
Gunaydin kizlar nasilsinizzzz
Lizimm esinin gelmemesine uzuldum ama sen dün cok kesin konusunca o da eve gelmedi demekki nasil olsa gelmicen diye bak uzadikca bu iş dallanır boyle hata ustune hata yaparsiniz
Ailene kesinlikle soyleme kesinlikle evet sen yarin oburgun unutursun ama onlar unutmaz hep mahcubiyet olur onlara karsi onlarda hep tavir alirlar eşine karşi ama guveniyirsan kayinvalidene soyle ailene soylemezler herhalde kendi ogullarini alip karsilarina konussunlar ben oyle yapmistim kv ye sikayet etmistim o da eve gelip agzina s.cmisti benimkinin
Sen bugece evde kal.O da gelir.konusmasaniz bile ayni cati altinda olun lizim bu iş uzadikca cikmaza girersiniz bak daha buyuk yaralar acilir iliskinizde
ben bugün eve gidicem canım ama o gececi evde yok. yarın da giderim bi konuşmamız lazım olmadı bırak beni anneme derim napıyım elimden gelen bu kadarı
az önce aradı yine kayınvalidem akşam bize gelin diyo. töbe yarabbiiii oğlun gececi dedim bende arkadaşım gelcek başka zaman gelirim. kadın ne zmn arasa ya bize gelin diyo ya şuraya gidelim diyo
yelizim sen regl oldunmu :26: belirti varmı :26: