• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy kizlarr pat diye ciktimm misafirler geldi :53:
Kusura bakmayinn
Gidince gelirimm optmm hepinizzi :54:

Gunaydin canlarimmmm.
Benayim cok haklisin bencede gitme. Bazilari sadece kendini dusunuyor. Biz kendimizi dusununce ayip oluyor ama..
Sosyalim sicak ev her zaman daha iyidir. Ama benim ev 4 cepheli o yuzden 4 mevsimi tam anlamiyla yasiorum evde:1:
Fundamm ne taksimiii,is icin demiii. Hava soguk gibi badini boynunu guzelce ort:28:
Lizoo sizinde durumda guzel gelisme olmus.bence aksam esin seni almaya gelecek:34:

haa şimdi anladım , bencede gitme hamile haliyle yurtdışına gitmeyi biliyorda 1 gece sizde mi kalamıyor valla hak edene yapacaksın arkandayız benay , eşinde trip atarsa atsın :36: aslında en iyisi p.ç olmak (affedersiniz :17:) kız iki taraflı hemde ne onun akrabası ne senin akraban :1:

sor sor gelince , alt katta hiç ısınmaz ki anam aşağıdan sürekli soğuk gelir keşke giriş katı almasaydınız :30:

ayy ne güzel 4 cephe :16: ben 2 cepheyede razıyım aslında :1:

Kizlarr gunaydinn
Nasilsinzzzz
Ben hic iyi degilimmm dun geceden beri agliyorum benimkiyle tartistikkk sabah ta cok aglattti beni simdi cikti gitti :14:
Giderknde inss kendine gelirsn dioo bide
Bugun bide misafirm varr offfffff
Sogan kurunu de yapmiycam galibaa offff

ayşemmmmmmm :29: iş için canım ama taksimden girdik maskoya devam ettik silivri çorlu çerkezköy ve dönüşşş :9:
kızz 4 cephe açıkmıııı :53: benimde 3 cephe :9:
kız benim ev burda var paylaşmıştımmmm forumda :60:

sosyalim yok kız sıcacık bizim orası jeotermal yani yerden sıcak suyla ısınıyoz bizim mahlle öle bitek burada
çok sıcak oluyor yakınca doğalgaz gibi pahalıda değil
yazında serinn herkes bizde yazın
sadece iki oda bahçeye direk temas ondan hafif kabarma var duvarlarda rutubet kokusuda yok ama ben çok rahatsızım yüksek kat olsaydı keşke diyorum yaz gelincede ohh diyorum bölesi kimde var :31:

fundoşumm kızz hoşgeldin seni görünce bi içim rahatlıyo :9::9:

eşin aradı mı lizoooo :53::53::53:

aramadı canım arkadaşımı aramış lizim akşam eve gelecekmi diye sormuş ayrılmayı düşünüyomu falan demiş benim saff arkadaşım da eve gelecek ayrılmayı da düşünmüyo demiş bunca yaptığım herşeyyy boşa gitti :20::20:

kızdım telefonu suratına kapattım onunda :44:

ben geldiiiiim :3:
çerkezköy çorluya kadar gittik tekirdağa yani :9::9:

ayyy lizomla senn yazını gördüm şimdiiiii canlarım yaaa :29:
Allah hiçbirimizin eksikliğini göstermesin hepimize tez zamanda evlat nasip etsin :1:

seni çok seviyoruzzz :48: amin canımm :16:
Ayy kizlarr pat diye ciktimm misafirler geldi :53:
Kusura bakmayinn
Gidince gelirimm optmm hepinizzi :54:

bak keyfinee :6:

ayşemmmmmmm :29: iş için canım ama taksimden girdik maskoya devam ettik silivri çorlu çerkezköy ve dönüşşş :9:
kızz 4 cephe açıkmıııı :53: benimde 3 cephe :9:
kız benim ev burda var paylaşmıştımmmm forumda :60:

sosyalim yok kız sıcacık bizim orası jeotermal yani yerden sıcak suyla ısınıyoz bizim mahlle öle bitek burada
çok sıcak oluyor yakınca doğalgaz gibi pahalıda değil
yazında serinn herkes bizde yazın
sadece iki oda bahçeye direk temas ondan hafif kabarma var duvarlarda rutubet kokusuda yok ama ben çok rahatsızım yüksek kat olsaydı keşke diyorum yaz gelincede ohh diyorum bölesi kimde var :31:

insanoğlu iştee yazın serin kışın sıcak arıyoruz :32:

Kızlarr :14::14::14::14: bakın ne göndermişşş :14::14:
$20140206_153648.webp

Kızlarr :14::14::14::14: bakın ne göndermişşş :14::14:
Eki Görüntüle 965686

anaaaaaaaaaaaaaaaammmmm ya biri geldi ihale cd si getirdiiiiiiiiiiii çıldırdımmmmmm
başıma üşüştüüü

ayyy çoook güzeeeeel lizimmmmmm sakın uzatmaaaa ama çok fena pişman ve korkuyo ona göre kozlar elindeeeee ya şimdi her istediğini söler ve uygulatırsın yada yine sen yıpranıtsınnnn

kız benim yerimede yeeeeeeeeeeee:56:

bu arada twini yazıcaktım hemen yolladım mesajı panikle adam gelince
twinimmmmm canımmmmmmm noldu kuzum yaaaaa

yaa kızlar sadece mesaj attım teşekkür ederiz diye hemen akşam annenlere gidelimmi özlemişsindir yazmış bende yok dedim o zaman bizimkilere gidelimmi yazmış
yaa bundan adam olurmu hiç düşünmüyo eve gidelim de bi sorunlarımızı halledelim diye
2 gündür anneside beni arayıp duruyo akşam gelin diye atlatıp duruyorum acaba onadamı baskı yaptılar :44::44:
fundoşş canım olsan sana da ikram ederdim zaten afiyetle yiyoruz odacanak :1:

fundoss evinin fotosu nerde bulamiiorunm:50:

banada 1 kere yolladi:9:tartismistikk onun ustune eve yollamis.hic boyle huylari yoktu.cok sasirmistim:9:

senin yine 1 kereymiş:1: benim hiç olmadı kız ben bu adamı niye aldım acaba :57: :9:

yaa kızlar sadece mesaj attım teşekkür ederiz diye hemen akşam annenlere gidelimmi özlemişsindir yazmış bende yok dedim o zaman bizimkilere gidelimmi yazmış
yaa bundan adam olurmu hiç düşünmüyo eve gidelim de bi sorunlarımızı halledelim diye
2 gündür anneside beni arayıp duruyo akşam gelin diye atlatıp duruyorum acaba onadamı baskı yaptılar :44::44:

ayyyy çok zor bulursunnnnn link atsam acep site yöneticileri kızarmı :9:
evim değilde perde almıştım burda bi grubumuz vardı o perdeden alan takıp paylaşıyodu :9:

kız bunların huyları aynııı :9:

sosyal sorma yaa arkadaşlarım sevgililer gnü yılbaşı dyolar ya çiçek geldi filan benimkine diyodum amaan boşver aşkım hava atıyolar
ne gerek var akşam yemek yeriz ne istiyosan alırım sana diyodu :1:

aaa cevapta vermişşşş hemede yumşamışşşşş
yuh beee hakkaten tamam annenlere demesi güzel peşinden o ne ölee annemlere ıyyy
afiyet bal şeker olsun canıııııııımmmmmm
lizom hiç taviz verme yumşama "hayır önce halletmemiz gerek sorunlar var evimizde özel" sadece bunu yazmalıydın bence

hediye gönderdi ya kafada sorunlar çözülmüş demek ki siz bi eve gidin sorunları çözün sonra anasıgillere gidersiniz :32::32::32:

ayyyy çok zor bulursunnnnn link atsam acep site yöneticileri kızarmı :9:
evim değilde perde almıştım burda bi grubumuz vardı o perdeden alan takıp paylaşıyodu :9:

kız bunların huyları aynııı :9:

sosyal sorma yaa arkadaşlarım sevgililer gnü yılbaşı dyolar ya çiçek geldi filan benimkine diyodum amaan boşver aşkım hava atıyolar
ne gerek var akşam yemek yeriz ne istiyosan alırım sana diyodu :1:

aaa cevapta vermişşşş hemede yumşamışşşşş
yuh beee hakkaten tamam annenlere demesi güzel peşinden o ne ölee annemlere ıyyy
afiyet bal şeker olsun canıııııııımmmmmm
lizom hiç taviz verme yumşama "hayır önce halletmemiz gerek sorunlar var evimizde özel" sadece bunu yazmalıydın bence

koptum yaa :9:

kız benimkide geçenlerde bana tablet aldı ya diyorum ki bana 14 şubatta ne alacaksın tablet aldım ya diyor :53: doğum günümde ne alacaksın diyorum tablet aldım ya diyor :53:

kızzzz dün gittik ya bebişi görmeyeee :60: diyorumki ne alalımmmm ne alcaz yaa diyo dedim bişeyler alacaz anne tarafındna kuzeninede gitmiştik ona aldık yaaaaa dedim hep anne tarafına dşünürsün zaten bu taraf gariban onlara daha çok yapmalıyız ya altın takıcaz ya sonra bide ne alcakmışış diyo :9: dedim çiçek filan beeee
yaaaa ne gerek var meyve suyu süt filan alalım daha faydalı :9:
girdik markete öle bişeyler aldık bak ne güzellll diyo
biz bi girdik çiçekler var biride geldi bizim arkamızdan elinde çiçek bana bakıyoo :53: :9::9:

Back
X