Kuzum hurrem kim kii bunlarin yanindaa
Fundosum hic soylememmi gelir gelmez dedim senin o kardesinin cok fena agzina ... Bigun haberin olsun dedim.Hemen öff gene ne oldu ya biktim falan yapti.Dedim hic allahtan korkmuyolar ne istiyo benden gidip benim eltime olmadik seyler soyluyoo
Kizz insan evinde kucucuk cocugun yediginin lafinimi ederr hele bide gidip gorumceme edecemm bide kendi soylediklerini ben soyledim diyipp guya o da demis ki bana sen ayip ediyosun nasil boyle konusuyosun falan
Dedim senin o kardesin bidaha gelsin bi karsima ciksin gor sen ben neler ediyorumm.Evden kovmazsan insan degilsin diyo

buda beni gaza getiriyo hepp sen desene siz kim oluyosunuzz boyle kuduruyon kimseye de bisey demiyon beni yiyon evde benden sana tam yetki agizlarina et diyo abileri yaa sanki onlarinda cok umrundaa garibimm cok sevio sayiyolar zannediyoo hepsi gostermelikk pislik cahillerrrr
Aysemm bunlarlaa basa cikilmazz kendi pisliklerini biliyolar yaa iki elti oturup bizi cekistircekler pisligimiz ortaya dokulcek diye odleri kopuyo ondan yani bu çaba ben de yazik kizin okadar gunahini aldimm ben diyorum sen boyle demissin e sen de demissin diyoo artik gulmeye basladik biyerden sonra