tamam ayşemmmm genel olarak güzel ama
ben çıktım canlar![]()
gorusuruzz fundammm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam ayşemmmm genel olarak güzel ama
ben çıktım canlar![]()
Kiz gecen gun bi programda prof vardi cips icin diyo ki;bu bi yiyecek degil besin degil bu bi yaratikkpatates bile yok bunda diyoo
Yaa ben çok yiyiyorummüzüldüm şimdi..
slm kızlar ben geldim.
sonuçları doktoruma gösterdim herşey normal sorun yok dedi çok şükür![]()
cinsiyeti için daha erken henüz bişey söyleyemem kontrole kadar sabredeceksin dedi
bu bhcg sonucuyla cinsiyete nerden bakılıyor kız bi bakayım bende![]()
Valla canm ben de arada yiyorum sosla yemesi guzel oluyoo ama abartmamak lazimm
slm kızlar ben geldim.
cinsiyeti için daha erken henüz bişey söyleyemem kontrole kadar sabredeceksin dedi
slm kızlar ben geldim.
Fatmam beta hcg 50 ye kadarsa erkek die biliorum.senin kac cikti
ayşem kuzum b-hcg 144686.0 mlU/ml mom 2.03 yazıyor bu ne demekki acaba anlamadım ben:44:
Kimseciklerr yok muuu
fundoşum,benoşum,ayşem çok sağolun iyi dilekleriniz için hepinizi çok seviyom![]()
O baska birsey cnm. Beta hcg degeri yazmasi lazim. Referans degeri 11-76 arasi olmasi lazim. Sen birdaha bak cnm. Risk grubun nasil cikti bu arada
yok kuzum bu raporda başka bişey yazmıyordüşük risk yazıyor canım
down sendromu 1:1710
trisomi 18/13 1:99000 yazıyo bide
haklısın bencede emin olmak için söylemiyolar senin kontrolün ne zaman canım ben 25inde gidecemBizde seni cok sevioruzz
Bu arada cinsiyeti ogrenememissin:) bence doktorlar goruyor soylemiorr. Tam emin olamadiklari icinn
Sosyalcann nerde acabaa.hic bu kadar uzun birakmazdi buralarii. Gezmeye mi gittiler acabaaa:)