• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Neyse o zaman yaptir cnm. Babasini kirma:)
Ikili testin sonuclarini gostericem cnm. Ama sonuc gostermeye gittigimdede gel bi 2 dk bakalim hemen diyo doktorum:)
Yaa valla onceki fotolarina bakan herkes erkek diyo:1:
Bu gittigim doktorda pek soyleme taraftari degil. Tam emin olunca soylerim diyo. Sonrasinda hayal kirikligi olur bunu hep yasadik falan dedi.
Lizom iki dr da erkek demis.kolay kolay degismez. Hem hata genelde kiz da oluyo hep. Birsey goremeyince kiz diyolarr:) sen icini ferah tut.seninki kendini gosterdi. Icimden bi his benimkide erkek diyor. Hayirlisi olsun artik.
Nee yagmur mu gelioo:53:
kız merak ettim fotolarını bana da göndersen ya özelden olmuyomu ki
inşallah Allah gönlüne göresini versin canım sağlıkla sıhhatle
ben kız isterken doktor erkek dediğinde bile dünyalar benim oldu nasıl heycanlandım meğerse hiiç farketmiyomuş :16:
fotolarımııııııııı :53::53:
yaaa bu sene herkes erkek yaaaaa

ya bende yaşamak istiyorum bunlarıııııııı hamiş olmak istiyorummmmmmm :5::5::5::5::27:
evet fundoşum yaaa herkesinki erkek sende erkek istiyosun dimi tosunpaşan olur seninde inşallaahh :16:

ben kız isterken doktor erkek dediğinde bile dünyalar benim oldu nasıl heycanlandım meğerse hiiç farketmiyomuş :16:

evet fundoşum yaaa herkesinki erkek sende erkek istiyosun dimi tosunpaşan olur seninde inşallaahh :16:

Canim.bana ozelden mailini yolla. Oraya atayim. Burada olmuyo cunku. Birde telden girdigim icin burayada foto yukleyemem.

Benimde canim bi tatli istedi.hemde cok fena. Simdi soylemiyim:(

Az kaldi sosyalimm muayene olmadan fizik tedaviye almiyolar:( yoksa elimizde tapu gibi raporumuz var.

Evet tezegi avuclarizzzz:9::9:

ayşemm ben seninkine kız diyorum :32::32::32:

fundoş senin benim benayın aynı ay olacak aynı ay hamile kalacağız :53::53::53:

Masallah cnm. Allah bozmasin rahatinii.
Simdi sira tulumlu oglusundaa:16: oda vaktii zamani geldigindee gobusune gelecek ins:16:

bencede farketmez ben deli gibi oğlan d,yorum ama kız dese bile bi hoş olurum tabi
inşallah lizom gelsin artık yetti gari

ayşem vakti zamanı ne zamannnnn hemen şimdi olsa nolurrr :103:

bencede farketmez ben deli gibi oğlan d,yorum ama kız dese bile bi hoş olurum tabi
inşallah lizom gelsin artık yetti gari

ayşem vakti zamanı ne zamannnnn hemen şimdi olsa nolurrr :103:

Yaa zaten kizi oglani yokk. O an ne olursaa unutursu ki herseyiii. Bende basta hep kiz olsa fena olmaz diyodum ama simdi hic o dusuncelerim kalmadii.
Vakti ins bu aydirrr yada filmden sonraki ilk ayyyyy

ayşemm ben seninkine kız diyorum :32::32::32:

fundoş senin benim benayın aynı ay olacak aynı ay hamile kalacağız :53::53::53:

Vaaayyy başgaannn demek oyleee :18::18:

ayaz
aral
aras

bu isimler nasıl kızlar :53::53::53:

kızzzzzzz senin ağzın ne diyir gulommmmm ayyy nolur yaaa nolurrrrr bahar gelmeden olsunnnn düğünler başlamadan :9:
gerçi benim kuzeninim 23 ünde düğünü var herkes sorcak o kesinde

yelizimmmmm hemen şu hsg yi çektirrrrr bak bizim aynı ay olabilir haaaa :9:

kız bende bi ara Ayaz Ali ye takmıştımmmm
bizim bi ark. da doğum yaptı aras koymuş arasta güzel aralı beğenmedim :50:
bende poyraz düşünüyom :9:

kızzzzzzz senin ağzın ne diyir gulommmmm ayyy nolur yaaa nolurrrrr bahar gelmeden olsunnnn düğünler başlamadan :9:
gerçi benim kuzeninim 23 ünde düğünü var herkes sorcak o kesinde

yelizimmmmm hemen şu hsg yi çektirrrrr bak bizim aynı ay olabilir haaaa :9:

kız bende bi ara Ayaz Ali ye takmıştımmmm
bizim bi ark. da doğum yaptı aras koymuş arasta güzel aralı beğenmedim :50:
bende poyraz düşünüyom :9:

3 tane oğlum olsun 3 üz tabii bu isimleri koyarım :9::9::9:

az biraz yoğunum kuzum arada oluyor, daha sıradamısınız :53:

yelizim kendini çok kasacağından anestezili olmasını öneriyorum bende olmadı yakında büyük ile gidersiniz bir an önce yapta kurtul be güzelim :34:

erkek o erkek gösterdi bi kere pipisini o :9:

kuraklık hat safhada canım eğer mart ve nisan ayında yağışı çok almazsak tezzeği avuçla yediğimizin resmidir affedersin :9:

fundoşş özele bi baksana :34:

sosyal nasılsn
evet ayşem ben istemiyorum da eşim tutturdu yaptıralım nolcak 40 lira için aklımda soru kalmasın diyo, rahatlasın içi madem Allahın izniyle
15+1 de belli olur artık ayşem sen niye gidiyosun ki daha yeni gitmedin mi sonuç mu gösterceksin? ben sonuç götürdüğümde bakmıyolar ultrasonda ne güzeel bakmasa bile rica edersin :16: sende bak da yukarı doğruysa erkek paralelse kız demekmişya görürse de söylemezse tahmin yürütürsün :9:

yok kız artık değişmesin bende kendimi alıştırdım erkeğe :9: o kadar çok keşke kız olsaydı dedim ki bu seferde kabul olurda dönerse :9::9:
kızlar yaaa burda iki gündür yağmur yağıyo hava kapalı kıymetini bilin perşembe günü oraya da geliyo yağış

lizim sende iyisindir inş

sosyalim aras ı bizde begenmiştik ama anlamı "at kılı" demekmiş :9:

neeeeeeeeeee :53: :60: :60:

ayy bugün pek ballıyım patronun kardeşi dedikiii 4,30 da hazır ol o tarafa gidiyorum bırakırım senide erken çıkarsın :32:

Back
X