• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

tsk ederim tatliimmm... :27:
ama orda degilim....iyimi kötümü bilmiyorum
orda olsam iyi olurdu, memleketimde olurdum...
ama orda olsaydimda kayinvalidem olurdu....
yani isin icinden cikamadim suan ::1:

sen yine orada kal ne kadar uzak o kadar iyi :45::9:

tşk ederim fatmam sağolasın :16:

yeeeeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz :53::53::53: :18::18::18:

tabi yaaa..millet kiymetini bilemez ama en iyi bizler biliriz...o kadar bekliyoruz miniklerimizi...
ahhhh cabuk gelselerde artik sevsek. allahim en yakin zamanda kucagimizi doldurur insallah :):49:
bellimi cinsiyeti?

aynen öyle canım bizimkide iki yıl bekletti bizi geldi ama çok şükür. sizinkilerde bi an önce hayırlısıyla gelirler inşallah:16::16:
yok canım daha belli değil ayın 25inde kontrolüm var bakalım o zaman belli olacak mı:44::44:

Kigiiizzzz bekliyoruzz doktoruu 3 defaa cisim geldi heyecandan beklerkenn :18::18: Allahim cok gerginim yaa icimden bi ses agzima s.ccaklar diyo :1:

evet cnm yaa şok olmuştum 1.70 boyum 70 kiloyum tamam da obezde değilim yaniiiiii:9::9:

hayırlısı olsun canım Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin:16: yok canım ya geçmedi ara ara yokluyor:50::50:

çok iyi olmuş rahat etmişsindir:9::9:

ali acar canım benim doktorum konyada baya meşhurdur:34: oha ya obezite mi daha neler:9::9:

kıymetli olacaklar tabi heyecanla bekleniyorlar çünkü:52::52:

evet cnm ya obezite var demişti:9::9: biliyorum cnm onuda inan bayana zor gidiyorum
:50:

Kigiiizzzz bekliyoruzz doktoruu 3 defaa cisim geldi heyecandan beklerkenn :18::18: Allahim cok gerginim yaa icimden bi ses agzima s.ccaklar diyo :1:

ayyy buda benim gibiiii gelmez gelmez o anda sürekli çişşşşş
off yaa niye anestezi vermiyolar yaaa amaaan
kasma rahat ol lll :25:

hiç kasma kendini başkanın dediği bi gibi nefes kontrölü sonra bi bakmışsın ki bitmiş bile:52::52:
evet cnm yaa şok olmuştum 1.70 boyum 70 kiloyum tamam da obezde değilim yaniiiiii:9::9:

evet cnm ya obezite var demişti:9::9: biliyorum cnm onuda inan bayana zor gidiyorum
canım sende pko var mı?

aynen öyle canım bizimkide iki yıl bekletti bizi geldi ama çok şükür. sizinkilerde bi an önce hayırlısıyla gelirler inşallah:16::16:
yok canım daha belli değil ayın 25inde kontrolüm var bakalım o zaman belli olacak mı:44::44:

hayirlisi canim....eli agayi düzgün hayirli evlatlar nasip etsin allahim cümlemize.

bizlerde bekliyoruz....esim hata diyor bir olsunda nasil iyi bir baba olacam diyor, sana bile birakmam bebisi diyor :37:

yok canımmmmm ne alaka yaaaa bende 64 üm hiçde kilolu değiliz boyumuzda var
hastaymış o doktor bence

kaç günün kaldı kız senin adete

hayirlisi canim....eli agayi düzgün hayirli evlatlar nasip etsin allahim cümlemize.

bizlerde bekliyoruz....esim hata diyor bir olsunda nasil iyi bir baba olacam diyor, sana bile birakmam bebisi diyor :37:

amiiiiiinnnnnnn canım benim:16::16:
erkekler gerçekten değişiyor benim eşim çok uysal biri değildir ama bebişi öğrendiğimizden beri bir dediğimi iki etmiyor:34:

rica ederim canım benim :29: bu arada sen bi ağlayan kek tarifim var diyodun ya geçen gün dayanamadım yaptım çok güzel oldu valla:9::9:

ayy çok güzel oluyor değil mi kolayda kız birşeyi yok :56: birde incirli kek tarifim var onuda vereyim mi oda çok güzel oluyor arkadaşlar arasında favorimiz :56:

koptum kız nefes kontrolü yap derin derin nefes al burundan al ağızdan ver hadi seni göreyim :52:

Hemsireye sordum dedi ki sadece cihaz yerlestirilirlen rahatsiz olursun oyle aman aman bi agri olmaz abartmislar biraz dedii ben burda kac senedir hic aci cekeni gormedim hafif agrin olur ama bi anlik sadece dedii
Ayyyyy gelmedi bu doktor daaa mahsus mu yapiyo nedirr kocam da girmis icerde arkadasiyla sohbet ediyo sanki ev gezmesine geldik oturmus cay iciyo yaaaa bide bana cay gonderiyo icerden :1:

hiç kasma kendini başkanın dediği bi gibi nefes kontrölü sonra bi bakmışsın ki bitmiş bile:52::52:

canım sende pko var mı?

cnm dr demedi ama sanırım pkoluyum ben çünkü aradım yanındaki sekreter dra pkolu dediğini duydum bana mıydı yada muayene ettiğimiydi bilmiyorum ama sanırım bana dedi:50: sendemi pkoluydun:44: pkoluysan nası bi tedavi uyguladı naptın sürekli gittinmi dr a merak ediyorum kusura bakma çok soru sordum adetliyken gel dedi dr tedavi başlayalım dedi

yok canımmmmm ne alaka yaaaa bende 64 üm hiçde kilolu değiliz boyumuzda var
hastaymış o doktor bence

kaç günün kaldı kız senin adete

cnm hiç bilmiyorum ne zaman geleceğini hiç daha normal gelmedi 1 yıldır:50:

ayy çok güzel oluyor değil mi kolayda kız birşeyi yok :56: birde incirli kek tarifim var onuda vereyim mi oda çok güzel oluyor arkadaşlar arasında favorimiz :56:

koptum kız nefes kontrolü yap derin derin nefes al burundan al ağızdan ver hadi seni göreyim :52:

evet çok kolay gerçekten .incirli kek mi inciri çok sevmem ben:25:

Sagolun kizlarrr iyi ki varsinizz valla billaaa :1:
Baksana ne annemi ariyorum ne kardesimi bitek sizle konusuyorumm iyi ki varsiniz vallaaa

Back
X