• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Bilmiyorum iste yapisiklik vs varsa açiyor gebelik sansin yuksek dedi sadece sonuca bakinca da guzel tertemiz sonuclarin dedi

Bide rahim agzi cok dar ve yukarda dedi zaten o aleti yerlestirirken de ayri anam agladi ikin ha ikin dogum yapiyoz sanki :9:

gelmiş geçmiş olsun canım bitti gitti çok şükür , bundan sonra darısı bebişlerine :16:

Amin kizlar cok tesekkur ederimm canimdan can gitti sanki ama bitti gecti gitti cok sukurr

Geldim kizlarr evdeyim şuan
Oncelikle temiz cikti sonuclarr tupler açikmis cok sukurr
Uygulamaya gelincee hani demistim ya agzima s.cilcak diyee az demisim anami s..... Yanii
Doktor beni uyardii film cekildigi anda sivi veriliyo ya sakin elini karnina falan getirme diyee ama oyle bi aci olamazz.Aci degil de agrii allahim hayatimda gissettigim en berbat agriydi ve ben istem dışı elimi karnima goturdum bagirarak tabi bu yuzden islem tekrarlandi ayni agriyi ikinci kez yasamak zorunda kaldim
Yani bi anlik agriydi hemen gecti ama kabus gibiydii cok agladimm
Ama gecti gitti suanda hicbisey hissetmiyorum sadece biraz kanamam var
Guya agri kesici igne yaptilar işlemden 1 dk once ne faydasi olacaksaa bide benim damarlarim incee iki kez de damari patlattilar kan icinde kaldi kollarim o da ayri gerdi beni
Oyle iste kizlar cok sukur tupler acikmiş.bi enfeksiyon gozukuyo gibi dedi onun icin ayri pelvik mr istedi 10 gun sonra cektir dedi oyle işteee gecti gitti cok sukur ama birdaha cektirmem gerekirsee asla bu sekilde yapmamm anestezi ile yaptiririm okadar diyeyim :14:

Evet sosyalim:)
Bende oyle dusundum belki azda olsa tikaniklik vardi yelizim neyse su anda herseyin temiz oldugunu bilioruz. Icimiz rahattt. Darisi fundamin basinaa.
Enfeksiyonda hamileligi engelliyo die biliorum. Onada fitil verir belki cnm

Bide rahim agzi cok dar ve yukarda dedi zaten o aleti yerlestirirken de ayri anam agladi ikin ha ikin dogum yapiyoz sanki :9:

yelizim çokkkk sevindim ohh kurtuldun ben bunları duyduktan sonra aslaaa zaten anestesiziz çekilmezdim birinci ağızdan ve birebir tanıdıktan duymak çok önemli benim için ama benim hastane zaten vermeden yapmıyo
canım o dediğin şeymi acaba göbekten kamera salıyolar hani omu acaba

ayşemmmmm sağol inşallah benimde temiz çıkar
bence azcıkta varsa bile açtı iyice ilaç yelizcim bence çok kısa süre içinde hamişsin lütfen şu si... yı bırak ve biraz rahatla bak nasıl geliyo sıpa

kız benimde dar o muayene aleti girince bile çok fena oluyorum oyyyyy

google pelvik mr yazdım görselde bişeyler çıktı ayyyy kusucammmmmmmmmmmm :14::14::14:
ne bitmez çilemiz var yarabbimmmmm

şimdi baktım burda konusu var yelizcan normal röntgen gibi çekiliyomuş çift rahimli olup olmadığına bakılıyo diyooo :53:
birde rahim yapısına bakılıyomuş.
canım korunma hiç vermedimi şimdi, zaten kanama var bikaç gün anca geçer o mikropta kapmasın bence bikaç gün bekle zaten yum. daha var ağrın varmı şuan :18:

yelizim çokkkk sevindim ohh kurtuldun ben bunları duyduktan sonra aslaaa zaten anestesiziz çekilmezdim birinci ağızdan ve birebir tanıdıktan duymak çok önemli benim için ama benim hastane zaten vermeden yapmıyo
canım o dediğin şeymi acaba göbekten kamera salıyolar hani omu acaba

ayşemmmmm sağol inşallah benimde temiz çıkar
bence azcıkta varsa bile açtı iyice ilaç yelizcim bence çok kısa süre içinde hamişsin lütfen şu si... yı bırak ve biraz rahatla bak nasıl geliyo sıpa

kız benimde dar o muayene aleti girince bile çok fena oluyorum oyyyyy

Sagoll canmmmm :16:
Yok yahuu hani normal mr cekmiyolar mii mesela fitik icin bas agrisi icin falan ayni oyle sadece vajina bolgesinin mr ı cekilecek film yanii
Evet kesinlikle asla ama asla anestezisiz cektirme bu bir ikincisi mutlaka ped al yanina
Evet sivi verilirken inanilmaz bi agri oldu ama bi anlik.Ama o alet yerlestirilirken iskenceydii bide rahim agzina ulasmak icin cok ıkındırdı benii cok canm acidi cok yukarda rahim ve cok dar dedi rahim agzi
Kuzum sen anestezi olmaksizin yaptircak olsaydin bunlari anlatmazdim amaa olmayacagin icinn anlatiyorum rahat rahat

Sagoll canmmmm :16:
Yok yahuu hani normal mr cekmiyolar mii mesela fitik icin bas agrisi icin falan ayni oyle sadece vajina bolgesinin mr ı cekilecek film yanii
Evet kesinlikle asla ama asla anestezisiz cektirme bu bir ikincisi mutlaka ped al yanina
Evet sivi verilirken inanilmaz bi agri oldu ama bi anlik.Ama o alet yerlestirilirken iskenceydii bide rahim agzina ulasmak icin cok ıkındırdı benii cok canm acidi cok yukarda rahim ve cok dar dedi rahim agzi
Kuzum sen anestezi olmaksizin yaptircak olsaydin bunlari anlatmazdim amaa olmayacagin icinn anlatiyorum rahat rahat

evet yaa sosyalde demişti ped filan al diye bide ben uyuyıp uyancam ne yaptıklarını anlamayacam oda komik yaaaa
trajikomik yani :5:
evet canım biliyorum benim kesin ya dr. dedi ya kesinlikle anestezili yanında biri mutlaka olsun ısrarla dedi :18:
yaa nolur adet olmim hamiş olim çektirmimmmmmmm :84::99:

Basacım bu arada sabahtan beri burdasın bi selamlaşamadık hoşgeldin topiğimize :16:
Ben Funda :79:

google pelvik mr yazdım görselde bişeyler çıktı ayyyy kusucammmmmmmmmmmm :14::14::14:
ne bitmez çilemiz var yarabbimmmmm

şimdi baktım burda konusu var yelizcan normal röntgen gibi çekiliyomuş çift rahimli olup olmadığına bakılıyo diyooo :53:
birde rahim yapısına bakılıyomuş.
canım korunma hiç vermedimi şimdi, zaten kanama var bikaç gün anca geçer o mikropta kapmasın bence bikaç gün bekle zaten yum. daha var ağrın varmı şuan :18:

Hayir vermedi oncesinde de korunmana gerek yok demisti zaten sonrasinda da
Biraz kanamam ve karnimda hafif agri var adet agrisi gibi okadarcik
Doktorla kanka oldukk baya oturduk sohbet ettik oncesinde s... İctik beraber :1: hic demedi icme falann ben olsam hemen derdimm :9:
Bana iyi bile dayandin dedi :53: oncesinde de bisey vericekti bana adama sordu varmi diye adam yok dedi o da bayiltan bisey galibaa ben korkuyorum diye.
Adam da esimin akrabasi ben mahsus yok dedim onu alsan aksama kadar kendine gelemezdin dedi etkisi uzun suruyomus adini unuttum
Neyse bundan sonraa Allahtan hayirlisii insallah bian once gelir bebisim dee unuturum gider bunlarii :16: feda olsun onun icinn her aciya katlanirimmm dogunca daa popisini isirir acisini cikaririm :1:
Esim sirita sirita duruyodu yanimdaa sonra benim halimi gorunce bembeyaz olduu kiz hic kiyamiyo bana haa hemen gozleri doldu ben aglayincaa

Doktorla kanka oldukk baya oturduk sohbet ettik oncesinde s... İctik beraber :1: hic demedi icme falann ben olsam hemen derdimm :9:
Bana iyi bile dayandin dedi :53: oncesinde de bisey vericekti bana adama sordu varmi diye adam yok dedi o da bayiltan bisey galibaa ben korkuyorum diye.
Adam da esimin akrabasi ben mahsus yok dedim onu alsan aksama kadar kendine gelemezdin dedi etkisi uzun suruyomus adini unuttum
Neyse bundan sonraa Allahtan hayirlisii insallah bian once gelir bebisim dee unuturum gider bunlarii :16: feda olsun onun icinn her aciya katlanirimmm dogunca daa popisini isirir acisini cikaririm :1:
Esim sirita sirita duruyodu yanimdaa sonra benim halimi gorunce bembeyaz olduu kiz hic kiyamiyo bana haa hemen gozleri doldu ben aglayincaa

ayy Rabbim size bide bebek verirse tam olursunuz demek ki:16:

ahh kıyamam ne güzel yanında durmuş sana destek olmuş:34:

ayyy yazık kızzzzz ne duygusal ne hisli adammmm :1:
inşallah tez zamanda gelir miniğiniz canım inşallah hemen bu ay olur iyice kenetlenirsiniz birbirinize baba olsunlar artık kocalarımızzz :5:

yelizim canım çok geçmiş olsun.
benimki de çok zor olmuştu. ağrın yok dimi canım şimdi benim sonrasında da ağrım oldu hatta akşama dayanamayıp acile gitmiştik:50::50:

yelizim canım çok geçmiş olsun.
benimki de çok zor olmuştu. ağrın yok dimi canım şimdi benim sonrasında da ağrım oldu hatta akşama dayanamayıp acile gitmiştik:50::50:

fatmam balsuratlımmm sen filmden ne kadar zaman sonra :49:

standart karın ve bel ağrılarım başladı
ne olurdu şu dokunulmayacak derecede hassas göğüs ağrısı denen şey başlasada aaa buda ne desem :9::9:

Back
X