• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Hosgeldin fundosss.hazirliklarini yap hemen,kurul tv basinaaaa:21:

Oyy bohcasida hazirrr. Yaa kizlar icin ne guzel seyler varr. Imreniyorum onlara.
Dedigin cok dogruuu,Allah hayirli evlat versinn.
Kizlar enes ismi nasill:44:

Eness guzell
Ben de kizlik soyadimi koyucamm oglum olursa Ali nin arkasinaa Allah nasip edersee
Ama soylemiim simdi iyice ifşa olmiim faceden twitterdan gormusunuzdur zatii :9:

Heyyy hep beraber izleyekkk
Fundam agrim baya artti ignenin etkisi gecti galibaa ama olsunn yarina bisey kalmaz insallah
Aradilar da haber vermek icin valla kusura bakmasinlarr kimseyle ilgilencek halim yokk zaten muhtesem yuzyil varr gitmezdim :9::9: anasi var başinda baksinn
Ayy o camasir isiii bizde kocaya aitt ben makinaya atiyomm sermesi toplamasi katlamasi utulemesi ondann :9: dun makina bitti sinyali veriyoo ben de banyoda makinanin yaninda bagiriyomm makina seni cagiriyooo diye :9:
Ben pargali oldugunde de cok uzulmustumm lise zamanlarimda kanuni donemiyle ilgili cok kitap okudum hep derdim bigun şunun dizisini yapsalar diyee
Kocam soruyo izlerken simdi ne olcakk ben de anlatiom şoyle olcak daa bu adam olcekk falann :1:
Bu arada gozunuzaydin yelizim. Az once yazmaya unutmusum.
Kizz masallah esinee. Benimki elini atmaz. Anca hasta olunca bir kac defa supurge acmisligi vardir. Birde bayramda amcasi gelecekti. Haber vermediler 2 saate sizdeyiz diye aradilar. Bende cok sinirlendim tabi. Ikram mi hazirlayayim temizlik mi yapayim. Butun evi sildi supurdu sonrada disaridan hazir birseyler aldi geldi. Tabi hakli oldugumu biliyor. Kuzu kuzu yapti herseyii:1:
O gunden sonra rutin hayatimiz devam etti tabi yine:9:
Bende lisede yukselme donemine cok takilmistim. O dobem hakkinda cok kitap okumusumdur. Zaten oldum olasi tarihi severim. Diziyi izlerkende cok ise yariyor tabi bu bilgiler:1:

Haaay milletttt:9:

Ayol bende bugün my izliceem ne zemendır bakmıyodum ama bu bölüm kaçmazzz:50:
yemeğimmi kapim hemen bi duş alıp kurulcam tv karş. Kociş sporda ama beklersem onu 11 deen önce giremem banyıya
off günlerdir kelebekte çamaşırlar katlanmayı bekliyoo bigün daha dursun:9:

yelizim gözünüz aydın darısı başına kuşum nasıl biraz iyimisin

benoş kızz belirti aramıyom bu defa o nerden çıktıı adeti bekliyom film için heyecanla

hayy fundoşş, koş koş yoksa dizi kaçacak :10:
Aysemmm ben de ilk bebisim erkek olsun istiyorum kiiii ama diomm bi bebek bohcam varr sirf pembe :9:
Allah hayirli olanini versinn once sagliklii sonraa edeplii temiz vicdanlii olsunn kiz erkek ne fark ederr

Sosyalimm buarada gorumcemin bebis kız olduu kesin cok guzeldirr bunlarin cocuklar hep guzel oluyo :9:

seninkide çok güzel olur kesin o zaman :21:

Hosgeldin fundosss.hazirliklarini yap hemen,kurul tv basinaaaa:21:

Oyy bohcasida hazirrr. Yaa kizlar icin ne guzel seyler varr. Imreniyorum onlara.
Dedigin cok dogruuu,Allah hayirli evlat versinn.
Kizlar enes ismi nasill:44:

ben pek beğenmedim :19:

Fundam agrim baya artti ignenin etkisi gecti galibaa ama olsunn yarina bisey kalmaz insallah
Aradilar da haber vermek icin valla kusura bakmasinlarr kimseyle ilgilencek halim yokk zaten muhtesem yuzyil varr gitmezdim :9::9: anasi var başinda baksinn
Ayy o camasir isiii bizde kocaya aitt ben makinaya atiyomm sermesi toplamasi katlamasi utulemesi ondann :9: dun makina bitti sinyali veriyoo ben de banyoda makinanin yaninda bagiriyomm makina seni cagiriyooo diye :9:
Ben pargali oldugunde de cok uzulmustumm lise zamanlarimda kanuni donemiyle ilgili cok kitap okudum hep derdim bigun şunun dizisini yapsalar diyee
Kocam soruyo izlerken simdi ne olcakk ben de anlatiom şoyle olcak daa bu adam olcekk falann :1:

kız ben niye benimkini aldım ki :63: :9: elin kocalarıda hayırlı anam :9::9::9:

Biliyolarmı durumunu aman gitme tabi nasıl giiidecen o halde
kız çok şanslısın haaa zor bulunur öle koca:nazar:
:nazar:
zehir gibisin sende haa kızzzz ing. Tarihi filan seviyosun ya akl. Geldi bi film var izle hani austen varya yazar onla ilgili biraz sıkıcı ama eski kıyafetlerle tura katılıyo onu yaşamak için:1:

Eness guzell
Ben de kizlik soyadimi koyucamm oglum olursa Ali nin arkasinaa Allah nasip edersee
Ama soylemiim simdi iyice ifşa olmiim faceden twitterdan gormusunuzdur zatii :9:

Ayy cokta guzel uyuyorr:)
Dun biraz isim baktimda. Ne isimlet varyaa basim donduu. Ben birde eski isimleri seviyorum.
Esimde melik dedi. Allahin isimlerinden oda. Ama iste bazi isimler cocuklara agir gelebiliyor.birde illa iki isim istio. Bende tek olsun diorum ama galiba iki isim olacaksonra enes melik olsun o zaman dedi. Bence pek uymadi. Simdi her soyledigi isime bi bahane buldum. O yuzden bunada eh fena degil falan dedim:1: isim zevkimiz hic uymuyoo.napicaz bilmiorum:1:

Eness guzell

Ben beğenmiyomm ayşemm:30:
Kızz yeliz aynı düşünüyoz senle hepppp erkek çocuk olmasıı isimm:9:
kız onu eklersen isim soyisim gibi geldi bi an telafuz edince
Enaam erkek yaa bizim ayşo başladı isim telaşınaaa

Senin isminle uyumlu buğraa var kkızz :1:

Ben ali deniz
poyraz ali
yiğit
yağız
ayaz çınar bu tip isimleri seviyom :1:

Ayşemmm aynı şeyi yaşşadıkkkk:53:
ani misafir gjçmüş ev hazılıksız mutfak çelışkan koca:9::9:
aynılar yaaa bu erkekler yelizinki istisnaa

hayy fundoşş, koş koş yoksa dizi kaçacak :10:

seninkide çok güzel olur kesin o zaman :21:

ben pek beğenmedim :19:

kız ben niye benimkini aldım ki :63: :9: elin kocalarıda hayırlı anam :9::9::9:

Biliyolarmı durumunu aman gitme tabi nasıl giiidecen o halde
kız çok şanslısın haaa zor bulunur öle koca:nazar:
:nazar:
zehir gibisin sende haa kızzzz ing. Tarihi filan seviyosun ya akl. Geldi bi film var izle hani austen varya yazar onla ilgili biraz sıkıcı ama eski kıyafetlerle tura katılıyo onu yaşamak için:1:

Ayy cokta guzel uyuyorr:)
Dun biraz isim baktimda. Ne isimlet varyaa basim donduu. Ben birde eski isimleri seviyorum.
Esimde melik dedi. Allahin isimlerinden oda. Ama iste bazi isimler cocuklara agir gelebiliyor.birde illa iki isim istio. Bende tek olsun diorum ama galiba iki isim olacaksonra enes melik olsun o zaman dedi. Bence pek uymadi. Simdi her soyledigi isime bi bahane buldum. O yuzden bunada eh fena degil falan dedim:1: isim zevkimiz hic uymuyoo.napicaz bilmiorum:1:

Sosyall senin şu kocayla ilgili lafin da beni bitiriyo haaa :1:
Fundosumm tamamm bakimm biii .kiz benimkii oyle benim yaptigim isi begenmiyo haspam :9:
Aysemm sizin bileceginiz is tabi amaa gecenlerde bi din adami cocuklara kesinlikle koyulmamasi gereken isimlerin başinda Allahin isimleri demistii daha dogrusu onlar Allahim sifatlari biliosunn insanlarda asla olmayacak sifatlar :26: başina Abdul eklemeliymissin kulu anlamina geliyo ben yine de bilgi vermek icin yazayim dedimm kizmazsin insallah :26:
İsim olayi resmen bi okyanus yaa
Bende fix erkekte Ali yada Ahmet
Kizda zehra cok seviyorum ama başına Hivda koyabilirimm cok sevdigim bi isim
Ayrica bizim de eşimle isim konusunda aramizda ucurum varr maalesef ama benim dedigim olacak tabiiki :23::23:

Buarada bugun internette okudugum bi habere goree muhtesem yy finali sinema filmi olcakmiss asmali konak gibi yanii ve finalinde meryem uzerli de oynayacakmiss
Biz oyle duydukk :21::21:

Ayşemmm aynı şeyi yaşşadıkkkk:53:
ani misafir gjçmüş ev hazılıksız mutfak çelışkan koca:9::9:
aynılar yaaa bu erkekler yelizinki istisnaa

Ben beğenmiyomm ayşemm:30:
Kızz yeliz aynı düşünüyoz senle hepppp erkek çocuk olmasıı isimm:9:
kız onu eklersen isim soyisim gibi geldi bi an telafuz edince
Enaam erkek yaa bizim ayşo başladı isim telaşınaaa

Senin isminle uyumlu buğraa var kkızz :1:

Ben ali deniz
poyraz ali
yiğit
yağız
ayaz çınar bu tip isimleri seviyom :1:

Sosyall senin şu kocayla ilgili lafin da beni bitiriyo haaa :1:
Fundosumm tamamm bakimm biii .kiz benimkii oyle benim yaptigim isi begenmiyo haspam :9:
Aysemm sizin bileceginiz is tabi amaa gecenlerde bi din adami cocuklara kesinlikle koyulmamasi gereken isimlerin başinda Allahin isimleri demistii daha dogrusu onlar Allahim sifatlari biliosunn insanlarda asla olmayacak sifatlar :26: başina Abdul eklemeliymissin kulu anlamina geliyo ben yine de bilgi vermek icin yazayim dedimm kizmazsin insallah :26:
İsim olayi resmen bi okyanus yaa
Bende fix erkekte Ali yada Ahmet
Kizda zehra cok seviyorum ama başına Hivda koyabilirimm cok sevdigim bi isim
Ayrica bizim de eşimle isim konusunda aramizda ucurum varr maalesef ama benim dedigim olacak tabiiki :23::23:
Yelizim niye kizayimmm. Herkes bilgisini paylasio zaten. Bende tam emin degildim ama agir gelebilecegini dusunmustum sadece. Biz isim arayisina devam edecez zaten:1:
Sosyalim enesi sende mi begenmedin:1:fundosta begenmemis:1: birde omerle yusuf cok hosuma gidiyorr.

Yaa fundoss bende oyle isimleri sevmiorumm. Eski ve anlamli bi isim olsun istiomm:1:
Bu arada yelizimm zehra ismine bende hastayimmm kizim olsaydi koyabilirdimm.

Bende kızda eski isimlerden zeyneple elife bayılıyom

Buarada bugun internette okudugum bi habere goree muhtesem yy finali sinema filmi olcakmiss asmali konak gibi yanii ve finalinde meryem uzerli de oynayacakmiss
Biz oyle duydukk :21::21:

Bu mesajini okur okumazz esime dondumm aa muh. Yuz in son bolumu sinemada verilecekmis gider miyiz dedim. Cevap kisa ve net "hayir" :9::9:
Oda bu diziyi hic sevmioo.kendisi derin tarih bilgisine sahip oldugundan bu diziye her baktiginda osmanlida bunlar mi vardi diyipp kizmaya basliyoo:1:

Sonrada ben sana netten indiririm izlersin diyoo:9::9:

Aaaa zeynep isminede bayilirim ama birinci favorim elif.
Kiz olursa elif koyarim direk:)

Yelizim niye kizayimmm. Herkes bilgisini paylasio zaten. Bende tam emin degildim ama agir gelebilecegini dusunmustum sadece. Biz isim arayisina devam edecez zaten:1:
Sosyalim enesi sende mi begenmedin:1:fundosta begenmemis:1: birde omerle yusuf cok hosuma gidiyorr.

Yaa fundoss bende oyle isimleri sevmiorumm. Eski ve anlamli bi isim olsun istiomm:1:

Yusufu bende severimmm zira babamın ismi:9:
ömerde güzel

kızzz niye olcak yedirip giydirip şımartmak için paşaları aldıkk:9:

bu arada banyo yattı:9:
yetişemedimm

Buarada evett ben de poyraz cinar baran tarzi isimleri sevmiyorumm eski isimleri severimm
Aysem sen yine de bi arastir bak internetten.İsim cok onemlii gercektenn ben buna inaniyorumm bide dini açidan dusunuyorum yanii o yuzdenn onemli diyorum benim fikrimm
Hivda nın anlamı da 'ay doğdu' :16:

Buarada evett ben de poyraz cinar baran tarzi isimleri sevmiyorumm eski isimleri severimm
Aysem sen yine de bi arastir bak internetten.İsim cok onemlii gercektenn ben buna inaniyorumm bide dini açidan dusunuyorum yanii o yuzdenn onemli diyorum benim fikrimm
Hivda nın anlamı da 'ay doğdu' :16:

Hivda bizim akrabalarda çok hayatta koymam:9:
Cemreyide çok severim :1:

Back
X