• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yum günlerinde kavga olmazsa olmazlarımızdan zaten :9: az biraz bizde alttan alsak olmuyor zaten:9: benimki yanımda ne yazdığıma bakıyor çok yazamıyorum o yüzden şimdi :9::9::9:

kız zaten yum günü diye alttan alıyorum daha ne yapim..
onlar illa bişi çıkarcak.. adam önemli olduğunu bi türlü idrak edemiyor :1: altı üstü 2 hatfa
anlatıyorum anlatıyorum bi türlü anlamıyor. hep onun bildiğini yapmamızı istiyor ama bildiği şey doğru olsa amenna.. benim dediğimi yapmıyor sonra gidiyor netten bişiler okuyor geliyor bana söylüyor böle yapalım :1: ah be kocam niye benim dediğim zamanda yapmıyon değil mi.. araştırıyor ya hoşuma gidiyor.. seviyom ben kocamı :9:

:1: ayy bende bakinca kapatiorum hemen. o bakinca rahat yazamiyorumm:6:

yaa pollen selam vermeden cekti ggittiii:47:

aynen bende yazamıyorum bi de yanımda gözlerini pörtlete pörtlete bakmıyor mu kopuyorum o haline :53::9:

onlar illa bişi çıkarcak.. adam önemli olduğunu bi türlü idrak edemiyor :1: altı üstü 2 hatfa
anlatıyorum anlatıyorum bi türlü anlamıyor. hep onun bildiğini yapmamızı istiyor ama bildiği şey doğru olsa amenna.. benim dediğimi yapmıyor sonra gidiyor netten bişiler okuyor geliyor bana söylüyor böle yapalım :1: ah be kocam niye benim dediğim zamanda yapmıyon değil mi.. araştırıyor ya hoşuma gidiyor.. seviyom ben kocamı :9:

Rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallah canım:16:

Benayyy bende öle diyom ayda bi hafta kıymetli oonunda içine ediyon:19:
ayy kaptım mevyeleri çaneğı bıçağı burda soyuyomm:9::9:

benimki kızdı hhep yaz hep yaz aşkım sen diyo:9:

bu ereda biz yine erken bıraktık çalışmayıı

afiyet olsn yavrumm
oo sevdigimm yazmissinn:23::23:
senin yum bitti bence fundoss

aynen bende yazamıyorum bi de yanımda gözlerini pörtlete pörtlete bakmıyor mu kopuyorum o haline :53::9:

Rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallah canım:16:

Amin canım benim.. hepimizinkini inşallah..

:60: en iyisini yaptın..
bu dizi soması ayıpta kaçta bitiyor acaba uykum geldi benim yav :1:

benimki de kızıyor kız. sen hep onlarla ilgilen diyor. kaç gündür telefonum da yok ya dalga geçiyor aman kızlar kaçıyordur kesin halay da çekemiyon değil mi diyor :9:
arayım da getirmesinler bi bi hafta daha diyor öldürüyor beni :1:

senin haftaya zaten bat değil mi erken değil ki zaten pazartesiye ne kaldı kız 5 gün

Allah ayirmasin ellerinizii,o ellere bir minik el daha katilsin insallahh:16:

yeloo uyudun muu kizzz:6:

Amin canım benim.. hepimizinkini inşallah..

:60: en iyisini yaptın..
bu dizi soması ayıpta kaçta bitiyor acaba uykum geldi benim yav :1:

benimki de kızıyor kız. sen hep onlarla ilgilen diyor. kaç gündür telefonum da yok ya dalga geçiyor aman kızlar kaçıyordur kesin halay da çekemiyon değil mi diyor :9:
arayım da getirmesinler bi bi hafta daha diyor öldürüyor beni :1:

senin haftaya zaten bat değil mi erken değil ki zaten pazartesiye ne kaldı kız 5 gün

bence bizi kıskanıyorlar :19::19::19::9:

lizo yazmisti galibaa yanlis hatirlamiyosam,aman neyse kendi bilir. israr yok bizdee:51:

boyle bakiyolarr sosyall:53::53:

Allah ayirmasin ellerinizii,o ellere bir minik el daha katilsin insallahh:16:

yeloo uyudun muu kizzz:6:

Aminnn canım benim hepimizinkini inşallah..

bu arada ayşem ya senin doktorun ultrasonu nasıl tatlım ya.. böle küçücük ekranlı mı yoksa büyük gelişmiş gibi mi ? hep soracam unutuyorum
diğer hamile arkadaşlarada sorcam da unutuyorum bide yoklardayım bu hafta :9:

aynen canımm:9: kız bu dizide reklam vermedi ki kaçayım işimiz gücümüz var herhalde :23::9::17:

:60: iki dakka sürmez mi diyon kız :9:
Canlı yayında olmadı bu ay :52:

Yaa diziye daldimm mustafaya cok uzuluyorumm ne olursa olsunn tarih bunu affetmeyecekk :50:
Kiz hakkaten haa niye reklam vermiyo buu hayrett

bu arada ayşem ya senin doktorun ultrasonu nasıl tatlım ya.. böle küçücük ekranlı mı yoksa büyük gelişmiş gibi mi ? hep soracam unutuyorum

canlı yayın yok bundan sonra bildiğin tenhalarda menhalarda :21::21::21:

lizo yazmisti galibaa yanlis hatirlamiyosam,aman neyse kendi bilir. israr yok bizdee:51:

boyle bakiyolarr sosyall:53::53:

Ben yazmıştım polleneee tınlamadı amaa:19: selam bile vermeden gittiii

sevdiğimmm evettt:9:

yaa bitti zatendee bi haftadğr tık yok ondan diyom:9:

alınn size reklam

Koş Sosyal Koş :60:

Ben ikidir yazıyorum ama yazmıyorsunuz bana :19::19::19::19:

Bu mustafanın öleceğinden herkesin haberi mi varda böle bi üzgün herkes anlamadım ben.. izlemiyorum ya hiç. biri keşke yalandan bi açıklasa :19::19::50::50::50::50::50::50::19:

Ben yazmıştım polleneee tınlamadı amaa:19: selam bile vermeden gittiii

sevdiğimmm evettt:9:

yaa bitti zatendee bi haftadğr tık yok ondan diyom:9:

cnm karsimda buyuk ekran var oradan goruyom bebisi.doktorda bilgisayarin ekranindan bakiyor. ultrason kalitesi cok iyi ama bu doktorada isinamadim. yine degistirecem galibaa.

canli yayinnn:60::60:

evet cihangir benimde icimi kotu yaptii:5:
gitti aslan gibi cocukkk:5:

Back
X