• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

önce unutmadan benoşummmmm adanalı iyiii tantuni yazan yer yanındaki tuzluuu gitme :1:
he yol üstündeki :1:

basacan evet kafaya çok takıyoruz :5:
inşallah kız inşallah

ayşemmmm banada öle geliyo kızzzzz :118:

ama insan buruk olur değilmi hemen diğer arkadaşlarıda gelsin ardından ister :5: benoş sosyal yelizim twin ezo peri

tabikiiii sonraa hepimiz yan yana dizilecez boylee:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: en basta sosyal baskan tabiiii:42: :9:

yalnız benoş bayıldım şu soru tarzına yattınmı döndünmü gün aşırmı hergünmü
hep merak ettiğim sorudur ama en güzel ifade şekli buydu :60:

günaydın kızlar nasılsınız bakayım?:34:
sosyalim sen bu kocayı iyiki almışsın bak sana ne güzel süpriz yapmış :52: asıl ben bu kocayı niye aldım ki hem hediye felan yok hemde bütün gün ben hizmet ettim beyimize:19:
ayşecan dürümü bende çok severim ama şu sıralar iştahım hiç olmadığı için yemek yemek gözümde büyüyor:50:
fundoşum, benoşum siz nasılsınız anlaşılan sizin gecenizde benimki gibi geçmiş:34::34:
basa hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı burdaki kızların başına inşallah:16::16:
kızlar ben kocişe ütü yapıp geliyom grşrz:3:

sosyalim sen bu kocayı iyiki almışsın bak sana ne güzel süpriz yapmış :52: asıl ben bu kocayı niye aldım ki hem hediye felan yok hemde bütün gün ben hizmet ettim beyimize:19:
ayşecan dürümü bende çok severim ama şu sıralar iştahım hiç olmadığı için yemek yemek gözümde büyüyor:50:
fundoşum, benoşum siz nasılsınız anlaşılan sizin gecenizde benimki gibi geçmiş:34::34:
basa hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı burdaki kızların başına inşallah:16::16:

sosyal baskannn hisgeldinnn:38:
kizlarr 4. bardagimi iciyorummmm. su an kendi rekorumu kirmak uzereyimm. :21:

bi odun eşi daha geldi :9::9: he kızz bide yedir içir ohhhhh
al işte şimdide ütüsünü yap çok şımartık bunları çooookkkkk

oooo 4. mü kız zorlada sık sık içip ödem yapmayasın :26:

amin insallah canim, darisi burdaki kizlarin basina insallah...
insallah
tsk ederim...insallah saglikli kucagimiza almayi nasip eder allahim

yanlis anlama canimm. fundosun surecinde yanindaydik.sevincleri,uzuntuleri,hayal kirikligini birlikte yasadik. o yuzden oyle soyledim. ve diger saydigim kizlar icinde gecerli bunlarr.

tamam anlamadim, basta üzüldüm :43: sanki beni dislamis gibi geldi bana o yüzden öyle dedim...

allahim bütün kizlara nasip etsin....
fundosa
sosyalime
.....

Son düzenleme:

hosgeldinn fatmacanimmm:38:
bizde birsey yapmadik kizzz. eve gelincede film actik. bende filmin yarsinda uyumusum ztn.
kolay gelsinn hadi utulee gell:6:
fundosss odem miii:53:

tamam anlamadim, basta üzüldüm :43: sanki beni dislamis gibi geldi bana o yüzden öyle dedim...

allahim bütün kizlara nasip etsin....
fundosa
sosyalime
fatmaesraya
.....

fatmaesra hamiş zaten kızzzz :1:
ama sıralama güzel büyük başları saymışsın
öncelikle :9: bide benoş olsaydı fatma yerine :9:

hosgeldinn fatmacanimmm:38:
bizde birsey yapmadik kizzz. eve gelincede film actik. bende filmin yarsinda uyumusum ztn.
kolay gelsinn hadi utulee gell:6:
fundosss odem miii:53:

yok kız bişey olmazda zorla ardarda içme diye dedim canımmm :70:
yemek yiyip gelcemmmm hemen 5 dk da :1:

Selam kizlaarr 90 lara gelmissinizz :1:
Basa hayirli olsunn Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn
Aysemm fundoss benoss nasilsinizzz
Ben de ev gezmesine gidecem simdii bebek gormeye malumm usengecligimi yenip ustumu giyinebilirsemm :9:
Dun kardesim dio kii 10 dk kadar ultrasonda izlemisler bebisi bi gorsen bi saniye bile durmadi resmen tirmaniyo diyo :9: ayaklariyla tepinip tepinip ters döndü gerizekali diyoo :1: nasil guldumm ne tatli yaaa pipi de yokkk :9:
Kiz benim kasiklarim hala agriyo haa başlicam boyle işee gerci benim vucut cok hassas herseyin en ileri yan etkisi bende vukuu bulurr onsan herhall

Ben de ev gezmesine gidecem simdii bebek gormeye malumm usengecligimi yenip ustumu giyinebilirsemm :9:
Dun kardesim dio kii 10 dk kadar ultrasonda izlemisler bebisi bi gorsen bi saniye bile durmadi resmen tirmaniyo diyo :9: ayaklariyla tepinip tepinip ters döndü gerizekali diyoo :1: nasil guldumm ne tatli yaaa pipi de yokkk :9:
Kiz benim kasiklarim hala agriyo haa başlicam boyle işee gerci benim vucut cok hassas herseyin en ileri yan etkisi bende vukuu bulurr onsan herhall

tsk ederim yelizcim....
allahim sizlerede nasip etsin insallah en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar

Günaydınnnn Millettttttt

sosyalimmmm çiçeğine bayıldımmmm yüzüne gözüne dursun kıııız alt öp başına koy öle kocayı :9:

günaydın canımm, öyle şımartmaya gerek yok öpme falan yok yani anlayacağın, totoyu döndüm uyudum :9:

Gunaydinn fundosss
Vayyy sosyalimm cicegin cok guzel. Bak birde adam birsey yapmio dersinnn:9: cok guzel bi supriz olmuss:16:
Bizde durumcuye gittik cok romantiktiii:9::9:
Benayimm tesekkur ederimm. 2 bucuk senede yaslandik iste:1:

dürümcü mü farklı bi konsept :1:, yapmış sağolsun benimki :48:

Günaydın kızlar.
Ben sözlüyüm henüz ve gebe kalmak hakkında bi sey merak ediyorum.
Etrafimda bazı insanlar yeni evlenen bayanin dogum kontrol hspi kullanmasi veya igne vurdurmasi halinde cocuk isteyip de çalışmalara başladıginda uzunca bi sure bebek sahibi olamadiklarini bunun icin cok cabaladiklarini söylüyor.

Bende yakında evlenecek biri olarak endise duyuyorum. Malum borçlar falan sözlum kendisi halledecek herseyi.
Borclar bitene kadar en azindan bebek sahibi olmayi erteleyelim diyoruz ama bu söylentiler endiselendirdi beni.
Diğer yöntemler de riskli.

Nedir bu işin aslı?

çok korunmak istiyorsan eşin korunsun canım haa artık bebekleri türk filmlerindeki gibi ilk geceden pırtlamıyorlar onuda düşün :20: yinede Rabbim nasıl takdir ediyorsa öyle oluyor:16:

Kizlaaarrrr napiorsunuz?

nasilsiniz bugün

ben cok iyim

cünküüüüüü
:49::49::49::49::49::49::49:

kızzzzzzz çok sevindim basam benimmm aynı şeyleri yaşamıştık seninle, hadi bu sefer kalbide atsın bebeğinin ki bana umut olasın çok sevindim kuzum, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin minnoşunu :16:

ayy bi de halay çekeyim senin için

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
sonradaaa benoss,sosyos,yelos,twoss:1:
insallah topige sigamadigimiz gunleri goruruzzzzz:118::118:
:66::66::66::66::66:

ağzın bal yesin ayşemm inşallah:16:
tabikiiii sonraa hepimiz yan yana dizilecez boylee:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: en basta sosyal baskan tabiiii:42: :9:

:16::16::16::16::16::16::16: hep beraber olsun ki içimiz buruk kalmasın ayşem :25:

iyi ki almışım değil mi, sana da doğumda güzel hediyeler gelirr kuzum üzülme :16:

sosyal baskannn hisgeldinnn:38:
kizlarr 4. bardagimi iciyorummmm. su an kendi rekorumu kirmak uzereyimm. :21:

sonunda gelebildim ayşem, her saat başı 2 bardak su iç canım :16:

kizzhosgeldin iyiyiz sen nasilsinnnn
anam cok mu hareketli masallahhh. yaramaz olacak demekkii:1:
benimki sakinn,anasina cekecek heralde uslu bi cocuk olacakk:1:
gecmis olsun cnmmm. bende oyleyimm yaa vbunyem cok zayifff. birde biraz nazliyim galibaaa:1:
sen bebis mi gorecen yine ne guzelll:16:

günaydın canımm, öyle şımartmaya gerek yok öpme falan yok yani anlayacağın, totoyu döndüm uyudum :9:

dürümcü mü farklı bi konsept :1:, yapmış sağolsun benimki :48:

çok korunmak istiyorsan eşin korunsun canım haa artık bebekleri türk filmlerindeki gibi ilk geceden pırtlamıyorlar onuda düşün :20: yinede Rabbim nasıl takdir ediyorsa öyle oluyor:16:

kızzzzzzz çok sevindim basam benimmm aynı şeyleri yaşamıştık seninle, hadi bu sefer kalbide atsın bebeğinin ki bana umut olasın çok sevindim kuzum, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin minnoşunu :16:

ayy bi de halay çekeyim senin için

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ağzın bal yesin ayşemm inşallah:16:

:16::16::16::16::16::16::16: hep beraber olsun ki içimiz buruk kalmasın ayşem :25:

iyi ki almışım değil mi, sana da doğumda güzel hediyeler gelirr kuzum üzülme :16:

sonunda gelebildim ayşem, her saat başı 2 bardak su iç canım :16:

vayyy sosyalimm bir geldin pir geldinn yinee.
tamamm canim 2 saatte icerimm. zaten cok midem bulandiii. biraz ara vermem lazimm:25:
ya hep ya hic diyorummm:9::9:
arabada karar kildiniz mi sekerrr:6:

Back
X